Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben geçen haftalarda İzmir Gaziemir Yeni mazda servisine aracımın 130,000 bakımına gittim Düzgün bir üslup ve güzel işçilikleri var gerekeni yapıyorlar sorulan sorulara gayet net cevaplar veriyorlar. Ben İzmir Yeni mazda servisini içtenlikle tavsiye ederim...

Benide arada kampanyalar için arıyorlar, yaşadığım bir sorun dolayısı ile dönüş yapmadıklarını belirtince konuyla ilgileneceklerini söylüyorlar ama aradan bir yıl geçmesine rağmen üçtür arayan olmuyor.Doğal yollardan tabiata karışmamı bekliyorlar sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu c.tesi 6500 km de bakima girdik. .6 aylik zorunlu bakima .gaziemir yeni de. 240 tl ucret odedim. Yag , yag filtresi ve hava filtresi değişti.. 1 saatte işi bitirdiler... ancak ben bu servise isinamadim ta başından beri .. iyi veya kotu arasinda cok ince bir çizgide duruyor benim icin mazda yeni servis..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar;

Geçtiğimiz cumartesi Ankara Mazda SMB de  6ay/10.000 bakımına girdim. Aracım M3 Touring Dizel ve şu an 6500 km'de. Yağ, filitre..vs. işçilik dahil 246 tl tututu. Aracın iç ve dış temizliğini yapıp teslim ettiler.

Buradan servis müdürü Mustafa Bey ve Şahin Usta'ya, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. SMB çalışanları da gayet ilgili ve samimi insanlar gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim.

Artık şu Samsun ya da Çorum servisini açsınlar artık :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Mazda için 6 ay 10 000 bakım az değil mi ?

BMW zaman sınırı olmadan 30 000 derken 6 ay ne demek ?

Avrupa için katalogta 20 000 km yazıyor....

Mazda dışında 6 ay da servis diyen duymadım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İhvan kardeş;

bu durumun ne kadar saçma olduğunu mazda iletişim hattına bildirdiğimde. Bakım aralığı konusunda bazı çalışmaların olduğunu ve Japonya ile görüşmelerin yapıldığını ilettiler. Ne kadar gerçekliği var bilemiyorum...!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Arkadaşlar olayı bir de şu yönden değerlendirebilirmiyiz acaba,

1- araç satışları yeterli düzeyde değil,

2- araçlar arıza vermediğinden servisler de boş kalıyor,

3-servis ve bayii olayını faal tutmak için 6 ay veya 10.000 km olabilirmi?

4-6+6= Toplam maliyet diğerlerinin yıllık bakımından ucuz mu? pahalımı ?

5-araç her 6 ay veya 10.000 km de servise gireceğinden kontrolü ve olası arıza ve olumsuzlukların erken teşhisi ve tedavisi daha ucuz ve uygun olmaz mı?

6-son olarak zaten bizim araçlarımızla ilgilenmek  bize keyif vermiyor mu?  böyle olunca da toplamda değerlendirip keyfini çıkarmak, köşe başlarında, lambalarda PİŞTI olmamak ve üstüne alımlılık ve dikkat çekmek ayrıcalık değil mi?

keyifli ve kazasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Arkadaşlar olayı bir de şu yönden değerlendirebilirmiyiz acaba,

1- araç satışları yeterli düzeyde değil,

2- araçlar arıza vermediğinden servisler de boş kalıyor,

3-servis ve bayii olayını faal tutmak için 6 ay veya 10.000 km olabilirmi?

4-6+6= Toplam maliyet diğerlerinin yıllık bakımından ucuz mu? pahalımı ?

5-araç her 6 ay veya 10.000 km de servise gireceğinden kontrolü ve olası arıza ve olumsuzlukların erken teşhisi ve tedavisi daha ucuz ve uygun olmaz mı?

6-son olarak zaten bizim araçlarımızla ilgilenmek  bize keyif vermiyor mu?  böyle olunca da toplamda değerlendirip keyfini çıkarmak, köşe başlarında, lambalarda PİŞTI olmamak ve üstüne alımlılık ve dikkat çekmek ayrıcalık değil mi?

keyifli ve kazasız sürüşler.

Abi bu durumları zaten farklı konularda çok defa dile getirdik, herkesin kendine göre fikri oluyor ve neticesinde orta yol bulmak zor. Sana - bana göre 6 ayda bir bakım ve Mazda nın Türkiye şartlarını göze aldığımızda normal olabiliyorken, bir başkasına göre bu durum çok anormal, gereksiz ve ekstra masraf, aynı zamanda Mazda dan soğumak için bir neden olarak görülüyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben şunu anladım ki, iyi herkes için iyi olmuyor ve tabi aynı şekilde kötü de öyle. Senin çok iyi ilişkilerinin olduğu servis bir başkası için çok kötü anılar barındırabiliyor. Keşke herkes memnun olsa her servisten ve tabi ki her servis de müşterilerine hep samimi ve sıcakkanlı olsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın Nurkan Yurdakulun okuması için yazılmıştır.

Senelerdir Mazda kullanıcısıyım. (1999 yılından beri). Göreve ilk geldiğinizde (2011) verimsiz bayilerle vedalasacagiz dediniz... Verimsiz bayi yok, verimsiz Genel Müdürlük var dedim Genel Müdürlüğü düzeltin dedim... Güzelim servisim kayseri INCAR'ı kapattiniz.

Konya'da Aydoğanlar yetkili servisi vardı seneler önce  kapandıktan sonra Konya'da Mazda Yetkili Servis yoktu. Çok şükür Zeki Kaya Konya'da elini taşın altına soktu. Sevindik. Çok Özverili, Güleryüzlü çalışkanlar.... Konya'ya mazdayı yeniden sevdirdiler.... Takdir etmek lazım.

Geçen yaz Bakım kampanyasında amartisör siparişi verdik. 1 ay bekledik gelmedi. Açtık Genel Müdürlüge Telefonu.... Efendim Yedek Parça Türkiye'de yok 40 günü bulacak gelmesi :) Zeki Kaya Yedek parçadaki arkadaş iyi bir araştırmacı çıktı. Abi senin parçalar Kocaeli Haldızın deposunda var gözüküyor. Seni madur etmeyelim 40 gün bekleme.... bir arıyayım teyit edeyim. Tatile çıkacaksın madur olma dediler 1 gün sonra amartisörler geldi takıldı. Bu sorunu Konya Zeki KAYA çözebiliyorda Genel Müdürlük Neden çözemiyor ??? Kocaeli deki stoklari Konya Görebiliyor ama maalesef Genel Müdürlügün stoklardan haberi yok. Genel Müdürlüge sorarsan parça Türkiye'de yok.... Zeki KAYA müşterisinine 4x4 hizmet veriyor.

Gelelim bu yaz kampanyasına :))) 26.05.2014 tarihinde servise girdim. Külbütör contası, yağ kapağı contası, hava filtre hortumu siparişi verdik. 3 hafta oldu yok, Genel Müdürlügü arattirdim yine. Her zamanki malum bahane  parçalar türkiye de yok :) yurt disindan getirtecez :) Altı üstü bir yağ contası, hava filtre körüğü yahu nasil olmaz hic bir parça.... türkiye de stoklarda yok . Ne zaman elimizde olur?? abi müşteri soruyor ???  Genel Müdürlük diyor ki en geç çarşamba elinizde... kampanyada bitti çarşambada bitti. Ne gelen var ne giden. Zaten işin içinden çıkmanın da kısa yolunu bulmuş Genel Müdürlük "VERİMSİZ BAYİLER" :)) Sayın Nurkan Yurdakul bey Allah askina su Yedek Parça Departmanınızı komple bir değiştirin. Yıl 2014 Mazda Araçlarıyla Tüm Dünyada ALIŞILMIŞA MEYDAN OKUYOR. Türkiye' de Genel Müdürlük 40 gün yedek parçasını temin edemeyerek müşterilerine meydan okuyor. Mazda Niye Türkiye de bir Wolsvagen bir Toyota Bir Nisan Kadar tutulmuyor biliyormusunuz. Yedek Parçadan Yedek Parçadan. Bütün kullanıcıların tek tereddüt ettiği konu şu Mazda çok güzel araçlar çıkarıyor ama Yedek Parça bulamıyorum ben aracı alırsam Satmak İstediğimde alıcı bulabilecekmiyim ???? Toyotanın orijinal yedek parçaları özel servislerde bile satılırken. Mazda da Genel Müdürlükte yedek parça yok Lütfen Sayın YURDAKUL bir müşteri olarak bu çağrıma kulak verin binlerce Mazda kullanıcısının artık bu derdine çare bulun SAYGILARIMLA.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yedek parçada gerçek bir adaletsizlik var. Arabanın bütününe bakınca 15000 tl alabileceğiniz  arabanın buji kablosu 300 bujileri 160 lira olunca 30 takım buji ve buji kablosuna koca arabayı alabiliyor olmamız çok manidar. Bu paraya bu özellikteki bir arabayı kullanabilmemizin bir sebebi de budur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sikayetlerimi her zaman yazıyorum :) mesela amartisörlerle ilgili sikayetimde 3 ay sonra geri dönüldü :))))

Ben servisle ilgli bir mail atmıştım ve 3-4 günde dönmüşlerdi oysa. Gelen cevabı da paylaşır mıısn merak ediyorum ne diyecekler bu konu hakkında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok bazi konularda cepten aradığımda banada 1 hafta içerisinde dönüş oluyor. ama bazi konularda 2-3 hafta bazen daha da uzuyor. Mailler biraz daha uzuyor. Arasınlar aramasınlar sıkıntı degil benim sıkıntım bu değil amartisör siparişi verdiğimizde  tse belgesi olmayan amartisörler gümrükten zor çıkıyordu o dönemde hak veriyorum. ama bu bahane değil niye bahane değil 4 amartisörde bir bayinin deposunda mevcut ben kac hafta beklemişim tatile cikacam Genel Müdürlük sunu yapmasi lazim müşteri 2 ay bekleyecek mi o servisteki stokta olan amartisörü konyaya yönlendirmesi lazim müşteriyi madur etmemek için... bunu servis yapmak zorunda değil ama sagolsun zeki kaya vallahi cok iyi bir bayi müşterinin memnuniyeti için elinden geleni yapıyorlar.Gercekten o sipariş verdiğimiz amartisörler kac ay sonra geldi bayiye . Ben zaten taktirmistim o gelinceye kadar Simdi verdiğim parçalar yeni gelmiş 4 haftada mi gelir bir hava filtre hortumu yag contasi ???? Allah askina söyle hic mi stoklarda olmaz istanbulda depoda ??? Hangi marka arabada 4 hafta bekliyorsun parçada en gec 1 haftada temin ederler. Millet bu yüzden mazdayi tercih etmiyor. Millet bu çileden bıkıyor. Wolksvagen toyotaya yöneliyor millet neden her vakit elinin altinda parça var. Müsteride menün oluyor Sayın Yurdakulun artik bu soruna care olmasini istiyoruz. Gercekten bayiler cok güzel ama Genel Müdürlügün özelliklede yedek parçadaki temin sorunlari ve fiyat konusunda çareler üretmesi lazim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maslak Merser vardı iddia ediyorum en iyi parça stoğu onlardaydı aradığımda bütün parçalar mevcuttu sipariş veriyordum 1 gün sonra elimde oluyordu kapandi .... simdi cherry ile calisiyorlar.

Servisim vardi Kayseri İncar kapandi... İzmir Karsiyaka Yeniye 1 kez uğradım güzeldi simdi duyduğuma göre oda kapatmis sadece Volvo ile calisiyorlar denildi. Geçenlerde mazda tr ye baktim muglada da bayi gözükmüyor. Eee bayiler ne yapsin müşteriler böyle parça tedarigi beklerse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

özür dilerim İzmir yeni demişim volcar diyecektim  izmir karşıya volcar kapandi üstadım sadece volvoya bakıyorlar. koskoca izmirde tek bir servis var Gaziemir yeni .... izmirde binlerce mazda kullanicisi var ama tek bir tane yetkili servis var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...