Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

10 saat önce, alpay99 :

Peki hocam, mazda 3 dizel için tavsiye edilen yağ hangisidir? 10w30 mu? 5w30 mu?

En son ki bakım raporuma baktım. Dizel için motor yağı 5W30.

Servislerde kullanılan motor yağ markaları farklı olabiliyor. Haliyle fiyatta bayağı bir değişken olabiliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, alpay99 :

Bugün mazda Türkiye konuyu sonuçlandırdı. Gelen mail şu şekilde.

Sayın Alpay,

Öncelikle yaşamış olduğunuz sıkıntılı durum için tarafınızdan özür dileriz. 
Sezer Bey'e yöneticisi kanalı ile gerekli uyarılar yapılmıştır. 

Bakım fiyatı konusunda ise bayiler arasındaki farklar olabilir. 
Bayiler rekabet kanunu gereğince diledikleri kadar indirim yapma hakkına sahiptirler.
Distribütör olarak bu konuda bayilere müdahele edemeyiz. 
Bunun dışında bayiler, yağ spekleri aynı olduğu sürece farklı marka yağ kullanabilirler. 

Bilgilerinize sunarız.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Mazda İletişim Hattı
44 44 693

Açıkcası tahmin etmediğim sonuç çıktı, ilk kez mazdada gördüm böyle bir standart dışı durum. İşin komik tarafı şu cevabı 10 günde verebildiler. Merak ediyorum acaba kendi yağımı kendim alıp gitsem, servis garantiyi bozmadn bakım yapar mı bu sonuçtan sonra?

Hocam ilk Mazda'da gördüm bu standart dışı durumu demişsiniz fakat tamamen yanılıyorsunuz. Açık söylüyorum tamamen yanılıyorsunuz. Örnek vermezsem tatmin olmayacağını bildiğim için söylüyorum. Ankara'da VW'ni iki yetkili servisinden birisi Doğuş (çok meşhurdur Doğuş hakkında anlatılanlar Ankara'da) diğeri Aydoğanlar'dır. Duyduğum bir sürü olay var, arkadaşlarımın anlattıkları var ama abimin yaşadığı olay var. Özetle Doğuş'ta verilen fiyatın çok daha altına Aydoğanlar'da bakımınızı yaptırabilirsiniz. Olayı biraz büyütüyorsunuz, serbest piyasa, rekabet koşulları vs. firmalar istediği fiyattan hizmet sunabilirler. Zaman gelir müşteri sayısı çok azalır kampanya yapılır 900TL'ye yaptığı işi 600TL'ye yapar. Hergün aldığımız ve sürekli içtiğimiz ürünleri düşünün. Bir paket aynı marka çay X marketinden 13 lira iken diğer markette 10.5lira'ya satılıyor. Bu durumda ya gidip 10.5 liralık olanı alıp kar edersiniz ya da uğraşmayıp 2.5 liranın ne önemi var diyip 13 liralık olanı size yakın olan süpermarketten alırısınız ama bu durumda gidip çayı üreten firmayı arayıp sizin çayınız şu markette 13 lira şurada 10.5 lira demezsiniz, desenizde "tatmin edici cevap" alamazsınız. MAZDA'dan servis fiyatlarını standart hale getirtmesi gibi bir beklentiniz olması ben garip karşılıyorum. Bir hizmetin fiyatını pahalı buluyorsanız almazsınız, sizin gibi almayanları sayısı arttıkça o firmada fiyatlarını gözden geçirmek zorunda kalır ancak bu hizmeti alacağınız başka firma yoksa o noktayı eleştirmeniz mantıklı olabilir.

Bunları okuduktan sonra üreticiyi mi tüketiciyi mi koruyorsunuz, tüketiciler sizin gibi olduktan sonra bu servis standardı düzelmez gibi düşünebilirsiniz ancak bir tüketici olarak kimseyi korumuyorum, kimseye haksızlık etmemeye çalışıyorum. Yetkli servislerde faiş fiyatlar ezelden beri bu ülkede tecrübe edilen bir konu, Mazda'ya has bir durum kesinlikle değil, bu gibi konulara bu kadar takılarak Türkiye'de herhangi bir markadan mutlu olmanız imkansız.

Sağlıcakla kalın ve inşallah bu servis konusunu gönlünüzden geçtiği gibi halledebilirsiniz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, kemal87 :

Hocam ilk Mazda'da gördüm bu standart dışı durumu demişsiniz fakat tamamen yanılıyorsunuz. Açık söylüyorum tamamen yanılıyorsunuz. Örnek vermezsem tatmin olmayacağını bildiğim için söylüyorum. Ankara'da VW'ni iki yetkili servisinden birisi Doğuş (çok meşhurdur Doğuş hakkında anlatılanlar Ankara'da) diğeri Aydoğanlar'dır. Duyduğum bir sürü olay var, arkadaşlarımın anlattıkları var ama abimin yaşadığı olay var. Özetle Doğuş'ta verilen fiyatın çok daha altına Aydoğanlar'da bakımınızı yaptırabilirsiniz. Olayı biraz büyütüyorsunuz, serbest piyasa, rekabet koşulları vs. firmalar istediği fiyattan hizmet sunabilirler. Zaman gelir müşteri sayısı çok azalır kampanya yapılır 900TL'ye yaptığı işi 600TL'ye yapar. Hergün aldığımız ve sürekli içtiğimiz ürünleri düşünün. Bir paket aynı marka çay X marketinden 13 lira iken diğer markette 10.5lira'ya satılıyor. Bu durumda ya gidip 10.5 liralık olanı alıp kar edersiniz ya da uğraşmayıp 2.5 liranın ne önemi var diyip 13 liralık olanı size yakın olan süpermarketten alırısınız ama bu durumda gidip çayı üreten firmayı arayıp sizin çayınız şu markette 13 lira şurada 10.5 lira demezsiniz, desenizde "tatmin edici cevap" alamazsınız. MAZDA'dan servis fiyatlarını standart hale getirtmesi gibi bir beklentiniz olması ben garip karşılıyorum. Bir hizmetin fiyatını pahalı buluyorsanız almazsınız, sizin gibi almayanları sayısı arttıkça o firmada fiyatlarını gözden geçirmek zorunda kalır ancak bu hizmeti alacağınız başka firma yoksa o noktayı eleştirmeniz mantıklı olabilir.

Bunları okuduktan sonra üreticiyi mi tüketiciyi mi koruyorsunuz, tüketiciler sizin gibi olduktan sonra bu servis standardı düzelmez gibi düşünebilirsiniz ancak bir tüketici olarak kimseyi korumuyorum, kimseye haksızlık etmemeye çalışıyorum. Yetkli servislerde faiş fiyatlar ezelden beri bu ülkede tecrübe edilen bir konu, Mazda'ya has bir durum kesinlikle değil, bu gibi konulara bu kadar takılarak Türkiye'de herhangi bir markadan mutlu olmanız imkansız.

Sağlıcakla kalın ve inşallah bu servis konusunu gönlünüzden geçtiği gibi halledebilirsiniz.

Hocam sizin görüşlerinize saygı duyuyorum lakin katılmıyorum. Öncelikle daha önce wv grubu kullanmadım, hyundai, toyota kullandım, hiç boyle standart dışı bir uygulama gormedım. Örneğin Hyundaide servise 30.000 bakımını sordugumda hemen ekranını açıyor, çıkan fiyatı soyluyor, ve ekranlarda çıkan fiyat genelde  aynı oluyor. Sonrasında durum pazarlıga kalıyor, servıs musterıyı kacırmamak ıcın ekranda cıkan fıyattan ındırım yapabılıyor, buna karsı cıkmıyorum. İşte benım daha once karsılasmadıgım durum bu, Mazdada servıslerın bakım ucretı ıcın bı ekranı yok, hepsı kafasına gore hesaplıyor, bence oldukca yanlıs...

Çay ornegı vermıssıniz, ama konuyu yanlıs anlamıssınız, kurumsal firmalarda örnegin carrefourda  A şubesinden A marka çay 10TL. ise inanın B Şubesindede 10TL.dir. Bu açıdan bakmak zorundasınız. Sonuçta servisler kendı hızmetlerını satmıyorlar, hangi Markanın bunyesındeyse o markanın hızmetını satıyor.Bu açıdan baktıgınızdada benım şahsı gorusum Mazda tum servıslerını, kullandığı parça olsun, yağ olsun, ıscılık olsun belırlı bır standarta sokmak zorunda. Egerkı bız burada A mazda servısının hızmetı ıyı degıl dıye konusuyorsak, bu A servısının ayıbı degıl bence, bu mazdanın ayıbı.. Benım bakıs acım boyle. Umarım kendımımı ıfade edebılmısımdır..

Bı konu daha var yağ mevzu, Mazda kıtabında yag kodları vermıs, bu yag kodlarına gore yag kullanabılırsınız dıye. Sonrasındada ornegin Mazda Delixia yağını tavsıye etmiş. Ben servısden fiyat aldıgımda A servısı yağ için 200Tl. B servisi 100Tl. fiyat vermış.Mazda Turkıyede servis istedıgı yağı kullanabilir demiş. Sizce bu durum normal mı??  Kıtapcıktakı yağ kodlarına baktım, bu kodlara gore farklı markaların ınan 40TL den başlayıp 140TL ye kadar ınternette fıyatları var. servisin yagı varıl ıle aldıgı dusunulunca bence yağ olayında buyuk bır vurgun var... Mazda madem delixiayı onerıyor, bence tum servısler Delixia kullansın fiyatta sabıt olsun..

Teşekkur ederım, zaman ayırıp goruslerını paylastıgın ıcın, kazasız, belasız, cezasız surusler dılerım..

Bir saat önce, İlhan :

En son ki bakım raporuma baktım. Dizel için motor yağı 5W30.

Servislerde kullanılan motor yağ markaları farklı olabiliyor. Haliyle fiyatta bayağı bir değişken olabiliyor. 

İlhan hocam kıtaba baktım, yağ kodları var, ACEA B4, ACEA B5 gibi, bu kodlara gore 5w30 da oluyor  10w40da oluyor anladığım.

IMG_3137.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, alpay99 :

IMG_3137.JPG

Alpay kitapçıkta ki bilgiyse doğrudur. Ama sana yazmadan evvel %100 emin olmak için servis kağıdıma bakmıştım. Aracımı aldığım ilk günden, bu güne kadar hep 5W-30 yağ kullandım. Aracım şu an 117 bin km'ye geldi.  Delixia - Castrol yağ markalarını kullanmışımdır bu güne kadar. Dizel kullanıcılarında 5w-30 haricinde yağ kullanan hiç duymadım forumda. İzmit Haldız servisi sana çok uzak ve zahmetli mi olur ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haldızdan fiyat aldım, inallara göre daha uygun, lakin gidip gelmek lazım, malum kış şartları yol durumları problem oluşturabilir diye düşünüyorum. bakalım hayırlsı.

Yağ konusunuda araştırıyorum, hatta servise sorucam, madem her servıs kendı yağını kullanıyor, ben kendı yağımı getirsem sız koysanız olur mu dıye? internette yağ fiyatları oldukça uygun gibi, linkteki yağı çok övmüşler, kullananan oldu mu hiç?

http://www.hepsiburada.com/liqui-moly-uzun-omurlu-sentetik-motor-yagi-5w-30-partikul-filtreli-araclar-5-lt-p-OTSON1137

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, alpay99 :
26 dakika önce, İlhan :

Alpay kitapçıkta ki bilgiyse doğrudur. Ama sana yazmadan evvel %100 emin olmak için servis kağıdıma bakmıştım. Aracımı aldığım ilk günden, bu güne kadar hep 5W-30 yağ kullandım. Aracım şu an 117 bin km'ye geldi.  Delixia - Castrol yağ markalarını kullanmışımdır bu güne kadar. Dizel kullanıcılarında 5w-30 haricinde yağ kullanan hiç duymadım forumda. İzmit Haldız servisi sana çok uzak ve zahmetli mi olur ? 

İlhan hocam bizim dizel araçlarımız partikül filtreli mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence aracın kaputunun açılmadan size fiyat verilmesi çok saçma bir uygulama. Belki benim hava filtrem, polen filtrem hala temiz, kontrol edilecek ve değişmesine gerek olmayacak. Aynı şekilde yakıt filtresi. Bizim araçlarda, servis prosedüründe ( bildiğimi söylüyorum ama açıp dökümanı bakmadım) 40bin bakımında 50bin bakımında yakıt filtresinin kontrol edilmesi gerekiyor eğer iyi kondisyonda ise değiştirilmesini önermiyor, kötü durumdaysa değişiyor. Benim aracımın yakıt filtresi 60bin'de değişti. Şimdi aynı kontrol polen filtresi için de yapılabilir belki de yapılıyordur da. Yani diğer markalarda değişmeme ihtimali olan parçanın durumuna bakılmaksızın parça değiştirilerek fiyat veriliyor ki bu uygulama bence daha yanlış. En azından şu şu parçalar değişir büyük ihtimalle, bunların da fiyatları bu gibi bir liste verilmeli diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, kemal87 :

Bence aracın kaputunun açılmadan size fiyat verilmesi çok saçma bir uygulama. Belki benim hava filtrem, polen filtrem hala temiz, kontrol edilecek ve değişmesine gerek olmayacak. Aynı şekilde yakıt filtresi. Bizim araçlarda, servis prosedüründe ( bildiğimi söylüyorum ama açıp dökümanı bakmadım) 40bin bakımında 50bin bakımında yakıt filtresinin kontrol edilmesi gerekiyor eğer iyi kondisyonda ise değiştirilmesini önermiyor, kötü durumdaysa değişiyor. Benim aracımın yakıt filtresi 60bin'de değişti. Şimdi aynı kontrol polen filtresi için de yapılabilir belki de yapılıyordur da. Yani diğer markalarda değişmeme ihtimali olan parçanın durumuna bakılmaksızın parça değiştirilerek fiyat veriliyor ki bu uygulama bence daha yanlış. En azından şu şu parçalar değişir büyük ihtimalle, bunların da fiyatları bu gibi bir liste verilmeli diye düşünüyorum.

Şimdi kişi telefon açarak yada e-mail atarak fiyat alırsa saçma bir durum değil. Her markada olduğu gibi Mazda'nın modelleri arasında da önceden belirlenmiş standart bir bakım periyodu ve değişmesi planlanmış sarf malzemeleri var. Telefon yada e-mail yolu ile fiyat verirken, mecburen değişecekmiş gibi fiyat vermek zorunda. Ama dediğiniz gibi kontrol edilir, değişime gerek görülmez o başka bir durum. Müşteri fiyatın düşmesine sevinir. Müşteriye telefonda-emailde fiyat verilmese, bu seferde vay efendim nasıl fiyat vermezsiniz diye hayıflanmalar olur. İnce bir çizgi ortası yok....

Hava ve polen filtresi konusunda haklısınız. Kullanılan şehir, iklim, hava şartlarına göre otomobilden otomobile değişir. Kontrol edilip gerekliyse değiştirilebilinir. Ama bunu yapan marka/servis var mı ? Şahsen fikrim tamamen müşterinin yetkili servisle olan diyaloğuna bağlı olduğunu düşünüyorum.

Yakıt filtresi bildiğim kadarıyla kapalı kutu. Yani içine bakıp durumunun nasıl olduğunu kestirmek mümkün değil. O yüzden dizel için söylüyorum 40 bin ve katlarında değişiyor. Ülkemizde ki yakıt kalitesinide göz önünde bulundurursak, değişim aralığı bence makul.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Konunun bir yerinde yazdım mı hatırlamıyorum ama Mazda'nın yanıtı beni şaşırtmadı. Neden mi ? Yıllardır yaşadığım servis tecrübelerinden dolayı.

Servisler araçlara koydukları yağı kendilerine en uygun olan, anlaştıkları bir şirketten yüklü miktarda alırlar. Hal böyle olunca araca uygun olduğu sürece ( büyük ihtimalle kar marjı daha yüksek olduğu için ) anlaşma yaptığı markayı tercih edecektir ( Zamanında Ford kullanırken servise ( İstinye ) gittiğimde yağı kutu ile değil pompa ile koyarlardı. Düşünün artık yağın ne kadar çok alındığını ) ama bazı servisler benim gibi isteyen müşterilerine Mazda'nın belirlediği liste fiyatı üzerinden Mazda Orijinal yağı da getirtebiliyor. 

Zaten biliyorsunuz Mazda servislerinin çoğu başka markalara da hizmet veriyor ve büyük ihtimalle aynı fiyatı çatısı altında olan diğer markalara da uyguluyordur. Buna Mazda'nın yapabileceği bir müdahale yok, işçilik ücretinde olduğu gibi. Yukarıda da dediğim gibi tek istisna Mazda Orijinal yağı olabilir. O da Mazda listesinde fiyatı belli olduğu için.

Bunun dışında orijinal yedek parçalarda bir fark olmaması gerekiyor ki zaten görüldüğü kadarı ile buradaki farklar ufak ve şikayetin konusu değil.

Yağın dışarıdan alınıp serviste değiştirilmesi de bence aslında sorun olmamalı ama bu değişimden ek bir ücret talep edilir mi o meçhul ( dışarıdan bir yedek parça aldığınızda montaj için ücret alınabildiği gibi ) .

Bunların hepsi servis ile kurulacak iyi bir iletişim ile çok rahat çözülebilir diye düşünüyorum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

<kısaltıldı>Yakıt filtresi bildiğim kadarıyla kapalı kutu. Yani içine bakıp durumunun nasıl olduğunu kestirmek mümkün değil. O yüzden dizel için söylüyorum 40 bin ve katlarında değişiyor. Ülkemizde ki yakıt kalitesinide göz önünde bulundurursak, değişim aralığı bence makul.

Kapalı kutuyu açmış adam .) İçinden rulo şeklinde filtre kağıdı çıkıo. Sıfırı sarı renk olan kağıt zamanla siyaha dönmüş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi yağımı alıp gitsem servis bakım ıcın kabul eder mi diye mazdaya mesaj atmıştım, cevap geldı, paylasıyorum.

Sayın Alpay,

Kullanım kılavuzlarımızın 9-5 sayfasında, Mazda original yağı bulunmuyorsa belirtilen speklerde alternative yağlar da kullanılabileceği belirtilmektedir.
Dolayısı ile servislerimize bakım amacı ile giriş yaptığınızda kılavuzda belirtilen alternatif yağlardan kendiniz de temin edip aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Mazda İletişim Hattı
44 44 693

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün servise gittim 40.000km bakım olayını yüzyüze konuşmak için, telefonda problem yaşadığım, mazdaya şikayet ettiğim arkadaş ilgilendi, sonuç olarak;

1.Yağımı kendim götürebiliyorum, internetten araştırmalarım sonucu bir yağ buldum, uygun fiyata siparişini verdim, boylece yağdan 115TL. karım olacak. Servis delixia varsa ondan koyarız yoksa mobil koyuyoruz dedi. Herhalukarda servisin koydugu yağ kesınlıkle pahalı. (215TL kdv dahil) Ben linkteki yağı biraz araştırdım, yorumlar oldukça olumluydu.

http://www.hepsiburada.com/liqui-moly-uzun-omurlu-sentetik-motor-yagi-5w-30-partikul-filtreli-araclar-5-lt-p-OTSON1137

2.Polen filtresini değiştirmesek garanti bozulmuyormuş, değiştirmicem, kendim dışarda hava tutup temizleyeceğim. Burdanda karım 100TL. civarı.

3.Yakıt filtresi 30.000de değişmiş, değiştirmek istemiyorum dedim, problem olmaz garanti bozulmaz dedi servis sorumlusu, buradanda 160 civarı karım oldu.

4. Yağ filtresi, hava filtresi, fren hidrolikleri değişecek, parçalar için 112TL. işçilik içinde 233TL. toplamda 345TL. alacak servis. Pazarlık yapmadım henuz, pazarlık yapıp 300TL.ye halletmek istiyorum açıkcası. 100TLde kendim yağ aldım, bununla birlikte 400-445TL. gibi bir rakama bitecek sanırım.Tabi extra bir şey çıkmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen Do-It-Yourself tarzı çalışmak gerekiyor, garanti dahilinde olsa bile. Bu arada benim 2006 kullanım kitapçığında havafiltresi değişim şeması var yani (tahminen) kullanıcı değiştirebilir anlamında fakat polen filtresi (cabin air filter) değişimi için şema yok onun yerine 40.000km'de bir y.serviste değiştirin diyor .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, revivo73 :

Bazen Do-It-Yourself tarzı çalışmak gerekiyor, garanti dahilinde olsa bile. Bu arada benim 2006 kullanım kitapçığında havafiltresi değişim şeması var yani (tahminen) kullanıcı değiştirebilir anlamında fakat polen filtresi (cabin air filter) değişimi için şema yok onun yerine 40.000km'de bir y.serviste değiştirin diyor .)

Hava filtresi çok basit hemen değiştirilir. Polen filtresi bizim araçlarda biraz garip bir yerde zor ulaşılıyor ama o da uğraşılsa değiştirilir. Sitede vardı bir yerde onun değişim videosu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Youtube'ta Scotty adlı bir tamircinin videolarından biri, başlığı da "why not to buy a Mercedes" neden mersedes alınmaz, videoda bir 2005-2006 model CLS 500 kullanıcısının y.servis ücretleri yüksek geldiği için kendisine geldiğini söylüyor ve y.servisin en son bakım fişini gösterio:

NrB7WN.jpg

Fişi ve bakımı incelediğinde işlemin temelde sadece yağ ve filtre değişimi olduğunu ve bu işlem için $938.02 çıkarttıklarını söylüo.

Aynı Scotty'nin Mercedesle ilg başka bi videosunda da süspansiyon kontrol modülü, fm radyo modülü gibi hemen her parça için bir bilgisayar kontrol modülü olduğunu ve her birinin $600'den başladığını söylüo. Yani parçaya ek olarak böyle bir masraftan bahsedio. Ön sağ süspansiyon $1190 ise onun kontrol modülü için de $600 ile fiyayı $1800'e cıkıo. Ve bir süspansiyon yayı değişimi için 2.3 saat işçilik belirtilmiş, işçilik bedeli de $160/saat.

Bu rakamları görünce bizim Mazda ve Yetkili Servisleri bedava gibi kalıo .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce İzmir yeni mazda ile görüştüm. Aracı 2. El olarak kendilerinden aldım. Önce my mazda uygulamasına nasıl girerim dedim anlamadı ne dediğimi. Neyse servis geçmişini istedim ne zaman servise gelmem lazım diye öğrenmek için. 2015 kasım ayında girmiş servise. Dedim bir sonraki ne zaman olacak 20 bin e geldiğinde dedi. Peki dedim 2 yılda yaparsam 2 yıl sonramı gelecem dedim aynen efendim dedi :). 6 ay da bir bakım olduğundan haberi yok yetkilinin. Acaba procedür mü değişti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Les_Chevaliers :

Az önce İzmir yeni mazda ile görüştüm. Aracı 2. El olarak kendilerinden aldım. Önce my mazda uygulamasına nasıl girerim dedim anlamadı ne dediğimi. Neyse servis geçmişini istedim ne zaman servise gelmem lazım diye öğrenmek için. 2015 kasım ayında girmiş servise. Dedim bir sonraki ne zaman olacak 20 bin e geldiğinde dedi. Peki dedim 2 yılda yaparsam 2 yıl sonramı gelecem dedim aynen efendim dedi :). 6 ay da bir bakım olduğundan haberi yok yetkilinin. Acaba procedür mü değişti :)

gülünecek bir servis hikayesi daha. keşke kayıt etseydiniz konuşmayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...