Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yakında aracım 6 ayını dolduruyor ve dolayısı ile 10bin bakımına gitmem gerekiyor ilk bakımım olacağından tavsiye istiyorum nereye götüreyim ?? Avrupa yakasındayım. Memnun kalacağım bir yer istiyorum çünkü ben bir yerde başlayıp hep oraya gitmek istiyorum ;) Teşekkürlerr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

aslında ilerde bir ara ortak bir servis belirleyelim oy çokluğuna göre mazdaclub olarak o servisle anlaşma yapalım derim mesela araç bakımları ya da orjinal aksesuar gibi ya da (Allah korusun kazası belası) bu tarz olaylarda gideceğimiz bir yer olsun uygun fiyatlarla yardımcı olurlar.Hatta en iyi servis ödülü verelim derim hersene böyle seçebiliriz :) Hatta ve hatta toplu araç bakım şenliği yaparız :) pepe ve Kado arkadaşlarımıza duyurulur nasıl fikir ?

çok çok güzel bir fikir..10 points
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

yetkili servislerin aşırı yüksek parça ve servis fiyatları özel servislerin bilgi ve beceriksizliği ( en son gittiğim özel serviste  14-15 yaşlarında çıraklara arabamı teslim ettim usta yerinden kalkmıyordu !! ) işte bu sebeblerden dolayı maalesef bir sonraki arabam mazda olmayacak ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili servislerdede yedek parçalarda çok aşırı fiyat farklılığı çıkabiliyo geçen hafta aracımın sağ ön farı kırıldı orjinal far almak için fiyat araştırması yaptım opanın verdiği fiyat yaklaşık 350tl herterin verdiği fiyat 240tl meb başayarın verdiği fiyat 180tl şimdi bunların 3 üde orjinal parçanın fiyatı aradaki fiyat farkları çok uçuk rakamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hepsi için bunu söylemek doğru değil. Çok yetkin servisler de var, hatta yeni olup kısa sürede bilgi seviyesini yükseltmiş olanlar da mevcut. Alınan yüksek bedel konusunda da bunu talep edebilecekleri tek kalem işçilik, yedek parçada belirli bir standart oturdu gibi.

Haklısın burak abi evo gibi iyi servislerde var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili servislerdede yedek parçalarda çok aşırı fiyat farklılığı çıkabiliyo geçen hafta aracımın sağ ön farı kırıldı orjinal far almak için fiyat araştırması yaptım opanın verdiği fiyat yaklaşık 350tl herterin verdiği fiyat 240tl meb başayarın verdiği fiyat 180tl şimdi bunların 3 üde orjinal parçanın fiyatı aradaki fiyat farkları çok uçuk rakamlar

Fiyat farklarının 2 sebebi var

1. Mermerlerin deposundan alınan ve stokta bulunanlar

2. Mazda Avrupa dan yani Belçika'dan sipariş edilenler

Bunların üzerine Başayar'ın yaptığı gibi kampanya da yapılmışsa  bu farkların çıkması normal ama haklısın, müşteri açısından kafa karıştırıcı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada en iyi fiyat ve servis başayar veriyor. Yaklaşık 2 yıldır mazda sahibiyim ve en iyi hizmeti orada aldım. Tolga bey sorunlarla anında ilgileniyor sonuçlandırıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar  bugün  adapazarı bülbüller mazdaya gittim  ilgi alaka süper ustalar  işinin ehli rakamlar süper  daha  ne  ister bi insanoğlu  o taraftakilere  şiddetle tavsiye ederim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fren balata ve disklerde oluşan bir problem için maslakta bulunan evo servisine götürdüm ve diğer servislerle karşılaştırdığımda,

1- arabamla aynı anda 3 usta ilgilendi

2- araç serviste arızası giderilirken aracımın yanına rahatlıkla bekliyebildim.

3- ustalar arıza giderirken ne yaptıklarını ve neden yaptıklarını  tek tek anlatarak aklımda bulunan tüm soruları cevaplandırdılar

4- herşeyden önce güleryüzlüler, ustalar  işinin ehli ve yaptıkları işten mutlu olduklarını gördüm

böyle bir servisimiz olduğundan dolayı bizlerin şanslı olduğunu düşünüyorum

başta sebahattin bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mazda3ümü aldığımda ilk kez ANKARA MEB Başayar'a Götürdüm. Servis Müdürü Tolga Bey ile sadece forumdan tanışıklığımız olmasına rağmen samimiyeti, ilgisi, alakası beni çok memnun etti.

1. Araçla ilgilenen personelin nezaketi, samimiyeti

2. Araçta yapılanlar hakkında bilgilendirmesi

3. Aracın yanına istediğim zaman gidebilmem

4. Servisin Genel Temizliği

5. Aracı sola çekme problemiyle 1 hafta sonra tekrar götürdüğümde aynı ilgi alaka

Herşey 10 üzerinden 10.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servıslerde olması gerekenler,ilgi,alaka,bılgilendirme,aracımızın basında durmamızdan rahatsızlık duymamaları,guleryuz,teknık yeterlılık,ustalık gıbı

krıterlerı bır servısın karsılaması lazım.maalesef Türkiye de bu krıterlerı karsılayan tum marka bazında soyleyebılırımkı cok az.bu buyuk bır eksıklık.araba almak onemlı degıl.asıl ıs arabayı aldıktan sonra baslıyor bu ıslerde teknık servıslerde goruluyortum bayıler bu olaya el atıp yatırm yapmaları gerekır.saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

....

3. Aracın yanına istediğim zaman gidebilmem

.....

Diğer servislerde aracın yanına gitmenize izin vermiyorlar mı? Ben aracın yanından ayrılmam. Bakım esnasında sevdiceğimi yalnız bırakamam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet cogu servıs aracların basında durulmasından rahatsız olurlar. acaba ıslerıne engelmı oluyoruz anlamıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...