Jump to content

Mazda3 Power Sense Paket Özelliklerini Kullanamıyorum

selahattin55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende  bir anımı anlatayım... akıllı fren desteği elektriğin kesildiği kavşakta ışık yokken ve herkes kafasına göre yoluna geçerken bende aynısını yapmak istediğimde devreye girdi kavşağı içiçe soktu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 kerede bende devreye girdi ama iyiki almışım 4.000₺ verdik 10.000₺ kar ettik dedim ;)

Akıllı fren sistemi power modellerde de var. Power sense'e 4000 tl ekstra vermeye gerek yok. site girişlerinde bariyer tam kalkmadan hareket edersem bazen algılayıp frenleri kazıklıyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akıllı fren sistemi power modellerde de var. Power sense'e 4000 tl ekstra vermeye gerek yok. site girişlerinde bariyer tam kalkmadan hareket edersem bazen algılayıp frenleri kazıklıyor. :)

Yani klasik Türk mantığı işte

Peki o varda bunları nasıl alacaksın, fren destek sistemi var ya bunlar ?

post-8232-0-91693400-1418986302_thumb.jp

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben  bugün denedim. MRCC çok çok iyi şekilde çalıştı. 110 Km ye hızı sabitledim. Öndeki araç benden yavaş gittiği için ben yakaladım ve hızım otomatik azaldı. 90 Km olarak devam ettim. Öndeki araçla aramdaki mesafe sabitlendi. Solladım ve gaza basmadan geçip gittim. Hatta kırmızıda önümdeki araçların yavaşlaması beni yavaşlattı. Ben frene basmadan araç fren yaptı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhabalar,

Bugün itibariyle alışılmışa meydan okuyan bir satın alma şekli ile (Bursa Mazda İnallar'da çalışan değerli arkadaşım Serhat'a çok teşekkür ediyorum ve kendisine sabırsızlığımla verdiğim rahatsızlık nedeniyle de hakkını helal etmesini rica ediyorum.) Power Sense İnci Beyazı bir KODO ile aranızdayım.

Herkese merhabalar,

Bugün itibariyle alışılmışa meydan okuyan bir satın alma şekli ile (Bursa Mazda İnallar'da çalışan değerli arkadaşım Serhat'a çok teşekkür ediyorum ve kendisine sabırsızlığımla verdiğim rahatsızlık nedeniyle de hakkını helal etmesini rica ediyorum.) Power Sense İnci Beyazı bir KODO ile aranızdayım.

hayırlı olsun,bendekide inci beyaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...