Jump to content

1. Nesil Mazda3 Performans Düşüklüğü

ulaş
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar arkadaşlar,

3 ay önce mazda 3 satın aldım. araba 76 binde. arabada romano marka lpg var. hiç bir arıza ışığı yanmıyor. fakat ilk çıktığım uzun yolda arabanın performansının kötü olduğunu fark ettim. araba düz yolda 140 dan fazla gitmiyor.servise götürdüm şanzıman için bir program yüklediler. sorunun çözüleceğini söylediler. bu programla ile vites atışı değişti fakat performans konusunda hiç bir değişiklik olmadı. sonra katalizör konvektör olabilir dediler. kontrol ettirdim onda da bir sorun yok. en son olarak arabanın sağır olduğu söylendi. açmak gerekiyormuş. benden önceki arkadaş hep şehir içinde kullanmış ve 90-100 ile gitmiş. biraz zorladım 2 vites 110 6500 devir.3 vites 160 6500 devir. fakat 4 vitese gelince yoldaki eğim ile 170 zor. fakat ileri bir ivme yok. hala 140 dan sonra araba gitmiyor. hele normal sürüşte 140 a çıkana kadar çok zorluyor. bilen arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzer bir durumu ben Mazda6 aracımda yaşamıştım. 2.0  araç 170 i geçmiyordu bir türlü. Koşuyolu Merser'e gidip gösterdiğimde problem bujilerden birinde bir kaçaktan çıkmıştı.

Konunun tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin

http://www.mazdaclubtr.com/topic/1568-mazda6-at-hız-problemi/?st=0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...