Jump to content

Mazda CX-3 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

22 saat önce, fotifoti :

Gelelim eksiklere: 

Mazda'daki mühendis abilerimiz 4 çeker sistemden, radar kontrole, anahtarsız girişten, MZD connecte kadar her şeyi koyduğu için "Ulan biz makyajda bu arabaya ne koyacağız?" diye düşünmüşler ve bazı yerlerden kırpmışlar. Çok sinir bozucu olmakla beraber anlayışla karşıladım. 

- Sürücü koltuğunda bel desteği yok

- Dikiz aynasında Otomatik kararma özelliği yok

- Güneşlikteki makyaj aynasında ışık yok

- Ön cam ısıtma yok

- 4 cam tam otomatik değil ve tuşlarda aydınlatma yok. Sadece şoför camı için var. 

Zorlayınca kusur olarak sadece bunları bulabildim. 

Henüz bir hafta olmadı ama benlik bir araç aldım diyebilirim. 5 yıl binmek zorunda olduğum için hem sıkmayacak, hem arıza vermeyecek, ekonomik, yeterli bir araç gerekiyordu :) böyle bir şey arayanlara tavsiye ederim .

Ek: - Kör nokta uyarısı araç dururken de çalışıyor

- Geri vitese taktığınızda arkanızdan araç geçiyorsa uyarıyor.

- Bagaj aydınlatması yetersiz

+ Olarak Sunroof diyorum.

Bagaj aydınlatması kolay iş. Güzel bir şerit led ile ışıl ışıl yaparsın sen bagajı Fotim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet cx3 harika bir seçim , içimde gitmiyor değil ama kayseri de ne satış nede yetkili servis var. En yakın adana yada ankara da var bildiğim kadarıyla. Benim için en büyük sıkıntı bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ilhan öyle edeceğiz galiba :) bana bir de iyi elektrikçi lazım . Sol elim çok zayıfladığı icin ayna ayarı yapamıyorum. Geri vitese takınca aynaları aşagı çevirse, kapı kilitlenince aynaları kapatsa ne güzel olurdu [emoji12]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, fotifoti :

@ilhan öyle edeceğiz galiba :) bana bir de iyi elektrikçi lazım . Sol elim çok zayıfladığı icin ayna ayarı yapamıyorum. Geri vitese takınca aynaları aşagı çevirse, kapı kilitlenince aynaları kapatsa ne güzel olurdu emoji12.png

Fotim bu konuda @Mehmet Özdemir belki yardımcı olabilir sana. En kötü fikir verebilir bir yerelere yönlendirebilir seni.

Cihan abi vardı Adana'dan. kendi aracına bir dönem dediğin şey yapmıştı. Ama artık forumda görmüyorum kendisini. Bu arada Fotim kişi etiketlemelerini yanlış/eksik yapıyorsun. @ yazdıktan sonra azcıkın bekle sonra kişinin ismini yazmaya başla..Alttan pencere çıkıyor oradan seç.Etiketleme o şekilde oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet cx3 harika bir seçim , içimde gitmiyor değil ama kayseri de ne satış nede yetkili servis var. En yakın adana yada ankara da var bildiğim kadarıyla. Benim için en büyük sıkıntı bu..

Servis 10bin km'dir bir lazım oluyor :) Ankara'ya Adana'ya gitmeye bahane olur. Ben Muğla'ya bahane olsun diye aldım [emoji1] @okan gören buralarda mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@fotifoti'm senin bu güzel içten yazını doküman haline getireceğim inşallah bilgin olsun ;) 6-7 sayfadan sonra arayıp bulunacak değil herkesin rahat erişebileceği bir yerde olmalı diye düşünüyorum. Güle güle kullan, Allah kazadan beladan muhafaza etsin :nazar: Tiz zamanda bir Istanbul yapmanı da nasip eylesin :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mehmet Özdemir :

fotoğrafçılığa da geri dönüş yaptırmış seni bu araç @fotifoti. kendim almış gibi seviniyorum :) 

Ya @fotifoti bana yakın olsa var yaaaa.. Tüm ülkeyi turlar, her yerin fotoğrafını çekeriz herhalde. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, fotifoti : @ilhan öyle edeceğiz galiba [emoji4] bana bir de iyi elektrikçi lazım . Sol elim çok zayıfladığı icin ayna ayarı yapamıyorum. Geri vitese takınca aynaları aşagı çevirse, kapı kilitlenince aynaları kapatsa ne güzel olurdu [emoji12]

Fotim bu konuda @Mehmet Özdemir belki yardımcı olabilir sana. En kötü fikir verebilir bir yerelere yönlendirebilir seni.

Cihan abi vardı Adana'dan. kendi aracına bir dönem dediğin şey yapmıştı. Ama artık forumda görmüyorum kendisini. Bu arada Fotim kişi etiketlemelerini yanlış/eksik yapıyorsun. @ yazdıktan sonra azcıkın bekle sonra kişinin ismini yazmaya başla..Alttan pencere çıkıyor oradan seç.Etiketleme o şekilde oluyor.

Bir yerden çıkacak artık çözüm :) suali sorduk cevabı buluruz :)

Tapatalkta @ yapınca kişican listesi gelmiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

@fotifoti'm senin bu güzel içten yazını doküman haline getireceğim inşallah bilgin olsun ;) 6-7 sayfadan sonra arayıp bulunacak değil herkesin rahat erişebileceği bir yerde olmalı diye düşünüyorum. Güle güle kullan, Allah kazadan beladan muhafaza etsin :nazar: Tiz zamanda bir Istanbul yapmanı da nasip eylesin :D 

Amiiiinnnnn. :dua:  :dua:  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, fotifoti :

Tapatalk out, mobil browser in :D Mobil olarak eriştiğinde her şey masaüstü bilgisayardaki gibi ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotoğrafçılığa da geri dönüş yaptırmış seni bu araç @fotifoti. kendim almış gibi seviniyorum [emoji4] 

Allah razı olsun Mehmetcim :) sana cx5 gider ;)

@fotifoti'm senin bu güzel içten yazını doküman haline getireceğim inşallah bilgin olsun [emoji6] 6-7 sayfadan sonra arayıp bulunacak değil herkesin rahat erişebileceği bir yerde olmalı diye düşünüyorum. Güle güle kullan, Allah kazadan beladan muhafaza etsin :nazar: Tiz zamanda bir Istanbul yapmanı da nasip eylesin [emoji3] 

Amin büyük abi :) aralık ayı içerisinde geleceğim kar kış kıyamet olmazsa insllah . Sana da cx-9 gider [emoji1]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, fotifoti :

şimdi senin yeni aracın kapı döşemesini, plastiklerini falan sökmeyelim, biraz eskisin. bu arada tapatalk'ta mention yok. mobil siteye gelsene, çogzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mehmet Özdemir :

şimdi senin yeni aracın kapı döşemesini, plastiklerini falan sökmeyelim, biraz eskisin. bu arada tapatalk'ta mention yok. mobil siteye gelsene, çogzel.

@fotifoti Tapatalk'u ben artık sadece bilgilendirmeler için kullanıyorum, bilgilendirme tapatalktan geliyor mobil siteden gibip bakıyorum :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

@Burak abi diyince ayıktım :) fotograf icin yine tapa kullanırım :) 

@İlhan Sunroof sevmiyorum , içeri çok aydınlık olursa görüşümü bozuyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis 10bin km'dir bir lazım oluyor [emoji4] Ankara'ya Adana'ya gitmeye bahane olur. Ben Muğla'ya bahane olsun diye aldım [emoji1] @okan gören buralarda mı ?

Aslında haklısın , bende senede bir iki kesin İzmir yada Aydın yapıyorum artık hem tatil hem bakım ikisini aynı anda

aradan çıkarırım[emoji4]

Servis 10bin km'dir bir lazım oluyor [emoji4] Ankara'ya Adana'ya gitmeye bahane olur. Ben Muğla'ya bahane olsun diye aldım [emoji1] @okan gören buralarda mı ?

Aslında haklısın , bende senede bir iki kesin İzmir yada Aydın yapıyorum artık hem tatil hem bakım ikisini aynı anda

aradan çıkarırım[emoji4]

Ohooo ben iyice kaptirmisim kendimi ortada cx3 yok , ben bakıma izmir e gidiyorum oda iyiymiş😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, fotifoti :

Servis 10bin km'dir bir lazım oluyor :) Ankara'ya Adana'ya gitmeye bahane olur. Ben Muğla'ya bahane olsun diye aldım emoji1.png @okan gören buralarda mı ?

Buralardayım canım... Zevkle okuyorum...

Bu arada MRCC 1-2-3-4 kademeleri 25-50-75-100 metre değil, 1-2-3-4 saniye takip mesafesi anlamında. Hızını arttırdıkça kademe değiştirmesen bile takip mesafesi süre cinsinden olduğu için metre olarak artar...

Bi de durduğun yerde RVM gösteriyor demişsin ya... Kör nokta algılayıcı BSM, arka trafik kontrolü de RCTA oluyor. RVM eski sistem.

sevgiler... @fotifoti

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...