Jump to content

İstanbul/Anadolu Mazda Ustası

leaderiron
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende kurtköy de oturuyorum, 7 aydır araştırıyorum ama bize yakın bir usta bulamadım ve vazgeçip kadıköy deki merser mazda ya götürdüm. memnun kaldım, kredi kartına taksit de yaptılar. Sen bulursan bana da söylersin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar, Ümraniye sanayi sitesinde Oto Aydın -Yılmaz usta var, işinin ehli ve çok temiz çalışır,  kesinlikle pişman olmayacağınız bir ustadır. Tavsiye ederim, hem uygun çalışır hem de kaliteli iş yapar. Aracımı almadan araçla ilgili bana not veren kendisiydi, şu an ist den ayrıldım ancak zaman zaman yine kendisine bakıma götürürüm gittiğim zamanlarda, Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yine yetkili servisleri arayıp bir fiyat alayım o zaman, uygun fiyat verirlerse yetkili servise gideyim bari. Olmazsa ikiler mazdaya gidip orda yaptırırım bakımı  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yetkili servislerdeki %20 indirim olduğunu duyunca anadolu yakasındaki bütün Yetkili servisleri aradım 420-600 tl arası fiyat verdiler. Nasıl böyle fiyat farkı oluyor yetkili servisler arasında onu da anlamış değilim  :krrsz:

Üçler ve ikiler mazdayı aradım. Kartaldaki üçler 450 tl fiyat verdi  :o  Bostancı oto sanayideki ikiler mazda 275 tl dedi. Ben de ikiler mazdaya gideceğim artık. Gittikten sonra görüşlerimi yazarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili servislerdeki %20 indirim olduğunu duyunca anadolu yakasındaki bütün Yetkili servisleri aradım 420-600 tl arası fiyat verdiler. Nasıl böyle fiyat farkı oluyor yetkili servisler arasında onu da anlamış değilim  :krrsz:

Daha önce de mevzuu olmuştu; işçilik fiyatı değişiklik gösterebiliyor hocam. Bir de yağdan değişiyor, pahalı fiyat veren büyük ihtimalle dexelia kullanıyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün ikiler mazdaya gittim 40bin km bakımı için, 260 tlye motor yağı, yağ filtresi ve hava filtresi değişti, balatalar kontrol edilip temizlendi (balatalar daha iyi bir daha ki bakımda değiştiririz dediler ), cam suyu, antifriz kontrolü yapıldı.

Taber usta yoktu ama diğer iki usta gayet güler yüzlü ve ilgililerdi . Birinin adı Necmettin'di diğerinin adını unuttum. Ben gayet memnun kaldım, sizlere de tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teorik olarak bitmez ama bitişi çok yakın olduğu için tercih etmişsin özel servise gitmeyi, anladım.

Bu arada Taber Usta ve İkiler iyidir, sorum onlarla alakalı değildi . 2012 görünce araç modelini ondan merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

mrb arkadaşlar istanbulda mazdaya bakan önerebileceğiniz uygun ve işini düzgün yapan tanıdığınız ve bildiniğiniz güvenebileceğim bi usta varmı lütfen yardım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

aracımı götürebileceğim mazdadan anlayan usta arıyorum tavsiye verebilecekler olursa can kulağıyla dinler uyarım ümraniye sanayii de bildiğiniz usta varsa yardımcı olursanız sevinirim dostlar :) 

mazda 323 91 model aracım bu arada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, jerome :

aracımı götürebileceğim mazdadan anlayan usta arıyorum tavsiye verebilecekler olursa can kulağıyla dinler uyarım ümraniye sanayii de bildiğiniz usta varsa yardımcı olursanız sevinirim dostlar :) 

mazda 323 91 model aracım bu arada :)

Forumdaki mevcut konu başlığının altında birleştirilmiştir.

Şu konulara da bir göz atabilirsiniz. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...