Jump to content

2. Nesil Mazda 3 F1 Tipi Vites Değişimi (Shift Paddle)

yed
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emrah abi peki sadece bluetooth istesek orjinalinki gibi onu nasıl temin ederiz . 90.yıl larda mesela var o direksiyonu bizim kasalara taksak olur mu ki ? müzik sistemiyle ilgili bağlantısı yok mudur ?

Radyo bile farklı o modellerde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Radyo bile farklı o modellerde

Teşekkürler abicim video için :) aux kablosunun karışıklığı ve dokunmatik ekrandan müzik değişimi zor ve riskli olduğu için bluetooth veya usb gibi örnekler bulsak güzel olur aslında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hmmm ilginç ve zor bir soru.. Servise sormak lazım. İşin içinde uymasının yanında uyumlu olması da giriyor. Yani direksiyondaki tuş ve airbag'in uyumlu olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hmmm ilginç ve zor bir soru.. Servise sormak lazım. İşin içinde uymasının yanında uyumlu olması da giriyor. Yani direksiyondaki tuş ve airbag'in uyumlu olması lazım.

Arkadaşın yaptığı uygulamayı çok begendim hemen ebay e baktım bizim mazda 3  lere de varmı diye :) fakat hiç göremedim, sadece rx-8 direksiyonu var ve oda bizim direksiyona benziyor çok farklı değil bana uyar gibi geldi.

http://www.ebay.com/itm/JDM-03-06-Mazda-RX-8-RX8-AT-Kouki-SRS-AIRBAG-F1-Front-Steering-Wheel-OEM-/191281948024?pt=Motors_Car_Truck_Wheels&hash=item2c894ae578&vxp=mtr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar öncelikle bu uzun ara için özürlerimi iletiyorum sizlere özellikle Mehmet abime ;-)

Bu arada tapatalkkda yüklüyorum artık daha kolay yazacağım..

Bu direksiyonu Avustralyadan getirttim üzerinde sadece hava yastığı kısmı benim herşeyiyle direksiyon simidi birde unutmuşum işte sonradan srs saati almak gerekti onu buradan servis getirtti..

Bluetooth bağlantısı aracım 90.yıl olmadığı için çalışmıyor ama onada müsait bi zamanda bi uygulama niyetim var..

90. Yıllarda belki srs saati de benim yeni getirttiğim gibi çift soketli (24pinli) olabilir. Yani sadece benzer bi direksiyon taktığınızda Bluethoot ta otomatik çalışabilir diye düşünüyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...