Jump to content

Mazda'mı Sattım :(

kaangormek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 626 2,0 1991 aracımı sattım. cuma günü inşallah yeni aracımı alıyorum (1993 2,0 corona) hayırlısı olur inşaallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Coronaya bakmıştım mazda 626 1990 almadan önce. Baya bir araştırdım. Toyota Corona çok güzel bir araç ancak 94-95 modelleri benim hoşuma gitmişti.  Ancak kime sorsam toyota corolla diyor. Oysa Toyota Corona çok muthiş bir araç bencede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun corona da aratmaz bizim araçları. Hem de enjeksiyonlu. Kaça sattınız bir de sattığınız aracın durumu neydi?

8.250 tl ye sattım. motor triger amortısor yaylar hepsi sıfırdı. sadece teker üstlerinde çürükler vardı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun , Corollayı iyi bilirim ama Corona için bişey diyemem, sanırım motor aynı motor, sadece hacmi 2.0 lt , diğer donanımlarda ne gibi farklar ver bilmiyorum, ama o yıllardaki tüm Japon markaların arabalarının çok konforlu olduğu kesin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet aracı aldım. gerçekten çok içime sindi. mazda ile karşılaştırdığım zaman sadece motor sesini biraz fazla alıyor.100 km yi geçtikten sonra. performans olarak mazda ya göre tabiki mükemmel bir araç.136 bg 2000 enjeksiyonlu motor. içi bizim mazda dan biraz daha geniş ama mazda daki yaylanma hissini bu araçta alamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O senelerde üretilen toyotaların ortak problemidir. Neredeyse hiç izolasyon yok o araçlarda. Bizim araçlarımızda o problemin üzerinde fazlasıyla durulmuş. Mesela benim aracımdan örnek verirsek sert süspansiyonlara rağmen bozuk yollarda içeri gelen ses gerçekten minimum düzeyde motor sesi hakeza zaten japon araçların motorları genel olarak sessizdir ama yine de motor kaput altı ve kabin izolasyonu benim aracımda var (gerçi kaput izolasyonu zamanla sökülmüş-kaybolmuş) mesela bu gördüğüm aynı model toyota corollalarda yoktu şaşırmıştım. Buna rağmen sessiz araçlardır. Hayırlı olsun güle güle binin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...