Jump to content

Mazda 6 almayı planlıyorum, nelere dikkat edelim?

skinoske
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar,

biraz rölantiye aldım olayı. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü ciddi ilgilenemedim. Ankara'da aslında birkaç araba buldum.  Birisi de İzmit'ten ilan vermiş. Nakit hesabını yapıp oralara bir sorti yapmam gerekiyor.

Bir de yeni model subaru impreza aklımı çeliyor :) Belki bugün gidip 1.5 tiptronik modelini deneyeceğim. Planımın değişmemesi için son yarım saat :) İş arkadaşımın Mitsubishi Colt CZT'sine atlayıp gitmeyi planlıyoruz. Alet 1.5 litre 150 beygir!!! Bir kere bindim G-force neymiş hissettim. Şimdi elemanlardan birine İtalya'dan turbo kit getirtti. 1-2 ay içinde onu taktırıp CZT'yi 210 beygir yapacak. O zaman nasıl zaptedecek bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Mücahit

4

• skinoske

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

selamlar,

biraz rölantiye aldım olayı. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü ciddi ilgilenemedim. Ankara'da aslında birkaç araba buldum.  Birisi de İzmit'ten ilan vermiş. Nakit hesabını yapıp oralara bir sorti yapmam gerekiyor.

Bir de yeni model subaru impreza aklımı çeliyor :) Belki bugün gidip 1.5 tiptronik modelini deneyeceğim. Planımın değişmemesi için son yarım saat :) İş arkadaşımın Mitsubishi Colt CZT'sine atlayıp gitmeyi planlıyoruz. Alet 1.5 litre 150 beygir!!! Bir kere bindim G-force neymiş hissettim. Şimdi elemanlardan birine İtalya'dan turbo kit getirtti. 1-2 ay içinde onu taktırıp CZT'yi 210 beygir yapacak. O zaman nasıl zaptedecek bilmiyorum.

evet colt czt ler ufak bi oynama ile kolayca hp yükseltme yapılabiliyormuş..  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet gittik kullandık. 1.5r tiptronik vitesli versiyonu kullandım. Yol tutuş, viteslerdeki geçişlerin hissedilmemesi vs gibi tahmin edilebilecek konularda araba cok iyi. ama 1.5 ile sadece gidersiniz :) ataklık diye bişi beklememek lazım. ayrıca bagajı çok çok kücüktü. gozumden dustu... resmen milleti kandiriyorlar. adamlar tavana kadar olan bolgeyi bagaj hacmine dahil etmişler. ayıp, subaruya yakiştıramadım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...