Jump to content

Mazda Lantis Modifiye

farukdumlu2016
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

teşekkür ederim Razumuhin ustad jant acil fakat karasızım.tavsiyenizi bekliyorum

Nooferarrr başkan modifiyeyi yapan firmanın gerçekten çok emeği geçti kıramadım adamı.biliyorum sırıtıyor....

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer jantı büyütürsen aracında biraz alçaltman gerek,  anca öle güzel gözükür,  yoo ben konfordan vazgeçmem diyosan, bırak araba böle kalsın,  çokta fark etmez zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim Gürhan bey.peki dikkat ettiyseniz arka çamurluk içi biraz garip kaldı yani paçalık sökülümce çıplak kaldı sanki.17 jant ile bu kötü görünüm kapanır sizce.teşekkür ederim ilgi ve alakanıza

arkadaşlar aracımı satıp 6 kasaya çıkış yapmak istiyorum.takas düşünülür.saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn 

farukdumlu2016

17 takasanız dahi gene bişey değişmez çünkü yanak daralacaktır, yanağı daraltmaz isen o aralık kapanır ama lastiğin çapı büyüyeceğinden araca ağır gelecektir, yakıtı artıracak, konforu düşürecektir, ayrıca direksiyonda ağırlaşır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda bu tampona yapılacak bişey yok , kendi orjinal duruşu ve paçalıkları ile kıyaslayacak olsam, ben orjinalini tercih ederdim,  ama tabii bu iş zevk meselesi, şu halide güzel, zaten araba modifiye edildiğin de bu tip uyumsuzlukların olması çok muhtemeldir. 

Ben her zaman bir arabanın değerini ekonomikliği ve performası ile ölçerim yani tutup 17 jant atarsan bu  arabaya artık eskisi gibi keyfe keder gezemezsin epey bir yakıt artar, aracınızın  o  güçlü motoru aracı çekemez olur, ben böle orjinale bağlı değişiklikler yapılması taraftarıyım hep, şu haliyle güzel ama bu tampon ve maşpiellere biraz daha basık bir araba daha iyi gidecektir, o zaman çamurluklardaki farkta epey kapanır ama fazla değil ayarında jantınıda orjinalden en fazla 2 ebat büyüt yani 14 ise 16 olsun, takacağın lastiğin tabanını orjinal ebatla aynı veya en yakın olanını tak yani örnek,, 185-60- 14 kullanıyosa gene taban 185 olacak şekilde jant büyüt 185-50-16 gibi, bu hesaplamaları jant lastik hesaplama motorlarından yapabilirsin. tabii uygun lastik bulunuyor ise bulunmuyosa daha farklı alternatifler kullanmalısın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gurhan hocam tesekkur ederim oncelikle.aracin ustunde 185/65/14 var.teknik detayda 15 olanda varmis fabrika cikisi.15 ise 17 ye cikmak sakincali degil o zaman veya aracin yaylari 2 dis kessem mi daha mantikli sizce.ilgilenen herkese minnettarim efendim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...