Jump to content

1.Nesil Mazda3 Muhtemelen Akstan Gelen Ses Fikri Olan?

ProStar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar selamlar

Aracim 2006 118 binde.tam tur sola donuslerde cok hafif gaz verdigim halde yani cok yuklenmesemde on taraftan bir kastirma sesi boyle kütürtü misali bir ses geliyor.Ama dedigim gibi sadece tam turda geliyor simdilik.Aks kafasindan geliyor diye dusunuyorum.bunlarinki poryali degil galiba.

Tecrube eden olduysa yada fikri olan varsa ve paylasirsa sevinirim..

Keyifli forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk hareket esnasındaysa kronik bir sorun . Ön kule bilyelerinden gelme ihtimali muhtemel. Sanki yağsızmış gibi kalın bir gıcırdama sesiyse  .  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar selamlar

Aracim 2006 118 binde.tam tur sola donuslerde cok hafif gaz verdigim halde yani cok yuklenmesemde on taraftan bir kastirma sesi boyle kütürtü misali bir ses geliyor.Ama dedigim gibi sadece tam turda geliyor simdilik.Aks kafasindan geliyor diye dusunuyorum.bunlarinki poryali degil galiba.

Tecrube eden olduysa yada fikri olan varsa ve paylasirsa sevinirim..

Keyifli forumlar

Benim aracımdakine benzer bir durummuş gibi sizin yaşadığınız da. Servise gittiğimde göstereceğim.

Bendeki durum da şöyle; yazın hiç yaşamıyorum, sadece kışın oluyor. U dönüşlerinde dediğiniz gibi "gacurt" gibi bir ses. Peki hafif de bir kayma yaşanıyor mu sizde?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımdakine benzer bir durummuş gibi sizin yaşadığınız da. Servise gittiğimde göstereceğim.

Bendeki durum da şöyle; yazın hiç yaşamıyorum, sadece kışın oluyor. U dönüşlerinde dediğiniz gibi "gacurt" gibi bir ses. Peki hafif de bir kayma yaşanıyor mu sizde?

Ewet hocam kastirmadan oturu kayiyor sanki ozellikle yagisli havalarda.Diferansiyel aklima geldi acaba omu kastiriyo.bendede havalar iyce soguyunca yapmaya basladi.Vakit bulursam servise gostericem bende paylasirim burdan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangimiz önceden gidersek, buradan bilgilendirmeyi unutmayalım. Diğer arkadaşların da fikri varsa buradan paylaşırlarsa sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de aynı durum var, yarın servise uğramayı düşünüyorum, sonuçtan sizi de haberdar ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar sorunu tahlil ettiren oldumu acaba

Sedat bey servise uğrayacaktı ama malüm havaların durumu engel olmuştur belki de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...