Jump to content

Mazda3'ten Önceki Aracımın Bakım Maliyet Tablosu -BMW-

murats
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

post-8669-0-27973800-1420369798_thumb.pn

Yeri değil ama bakım giderlerine örnek olması açısından 2011-2014 arası kullandığım arabamın maliyet tablosu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 yıl için 12455 TL. Epey para harcamışsınız hocam. bmw servis maliyeti hakkında çok şeyler duymuştuk, bu da kanıtı oldu. Kaç modeldi aracınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 yıl için 12455 TL. Epey para harcamışsınız hocam. bmw servis maliyeti hakkında çok şeyler duymuştuk, bu da kanıtı oldu. Kaç modeldi aracınız?

3 yıl içerisinde Mazda sahibinin verdiği yakıt parası gibi olmuş..... :

Artık herkes daha sıkı maliyet analizi yapar oldu.. Bu da Japon arabalarına ilgiyi arttırmaya başladı....

Wv de gördüğümüz ikinci el performansları düşecek ve Japonların ikinci el performansları artacak.

Ben aracı alırken markaların servis ücretlerini ve özellikle sorunsuzluk durumlarını çok araştırdım...Ve japonlar gerçekten sorunsuz araç yapıyorlar. Buda çok km yapan  Amerikalıların tercihlerinden çok rahatlıkla anlaşılıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalemlerin hepsi bakım kategorisine girmez. Mazda'da bakım dışında kolay kolay servise gitmezsiniz. tavsiyem yetkili servis dışında aracınızı elletmeyin. Mazda bozulmaz, bozarlar. Lpg mecburiyeti olmasa bir de arada bahtsızlıklar olmasa servis görmezdim bende. Gerçi hepsiyle ahbap olduk şikayetçi değilim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...