Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım Mazda 3 Touring HB için kasko yaptıracağım. Daha önce yaptıran arkadaşlardan fiyatları buraya yazmalarını istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

İl: muğla Plaka:48 Kullanım Şekli:hususi  şahıs üzerine kayıtlı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara sigortadan yaptirdim ben taksitli 745 tl, pesin 670 tl. Cok karsilastirdim, en uygunu teklifi ankara sigortadan aldim. Arac kasko degerini %10 az yaptirabiliyorsun, senin hakkin var dusurmeye. Onun disinda mali mesuliyetlerini 25-75-25 sec.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu buraya açılmışken yazayım.Ben bir daha kasko yaptırmayı düşünmüyorum.Ödüyorsun ödüyorsun boşuna gibi geliyor.3-4 yıllık hasarsızlık indirimi ile 800 TL civarı ödüyordum.Bu sene bozdurmak zorunda kaldım.Şimdi büyük ihtimalle başa dönecek.Kim biliir kaç lira diyecekler.Eğer hata bende olup büyük kaza yapmadıkça boşuna gibi geliyor.Artık bu riski alıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

murat abi bana sorarsan bu riski aldıgına değmez ama yinede sana kalmış bi tercih, Allah korusun çalınır bozulur çizilir yol hali 4 teker kul yapısı ne olucagı belli olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

murat abi bana sorarsan bu riski aldıgına değmez ama yinede sana kalmış bi tercih, Allah korusun çalınır bozulur çizilir yol hali 4 teker kul yapısı ne olucagı belli olmaz

Çalınması artık zor.Anca evi soyduklarında anahtarı ele geçirirlerse o başka.Bozulmaya zaten bakmıyorlar.Çizilse ödiyeceğim fiyat kasko fiyatından daha az.Tek düşündüren arabayı pert edicek kadar hasara uğratmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

söylediklerimde ciddi değildim :) ama sonunda dediğim gibi kul yapısı,, mesela geçenlerde 2008 citroen jumper 2 aydır sahibi kaskoya para wermiyim diyip yaptırmamış,, arabayı çok zorlamış sanırım pistonlardan birinde tornavida ucu kadar delik açılmış kaskosu olsa hiç ugrasmazdı ama şimdi 3bin TL civarında masrafı var :\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapı kredi den yaptırdım ben

1100 lira

full kasko, deprem ve selde düşme payı yok, hasarın tamamını ödüyorlar.Mali mesuliyet 30-90-30

birde ilk yıl için kasko değerinden düşük yaptırma derim, araç pert olduğunda yenisi ile çoğu firma değiştiriyor genelde artık, düşük tuttuğunda sanada düşük rakam vereceklerdir.2. yılda bu uygulamayı yapabilirsin tabi. birde sözleşmeyi iyice oku, alacağın kaskoya karar verdikten sonra sözleşmeyi hazırlayın de ve tamamını okuduktan sonra anlaşmayı yap yada parayı ver.Full kasko fiyatlarını sor birde araştırırken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

full demelerine rağmen bazı klozlarda kesilme uygulayabiliyorlar.Örneğin deprem ve sel genelde %10 ile 15 arası kesinti yaparlar.Buna dikkat etmek lazım.

Grupamadan iyi fiyata yaptırmışsın.Yeni uygulaması 3 yıl boyunca yeni araç ile değiştirme diye reklamını görmüştüm.Tabi hangi şartlarda incelemek lazım.Yapı krediden yaptırdım demiştim yaptırırken sadece mini hasar'ı yok diye gözüme çarpmıştı

bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisiniz hangi şirketin acentesiyse oradan yaptırın...

Aslında en önemli nokta bu.Servisle anlaşması olmayan acentelerden kasko yaptırmayın arkadaşlar.Kaza sonrasında büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisle anlaşması olan acentemi yoksa kasko firmasımı olması lazım ?

Aslında en önemli nokta bu.Servisle anlaşması olmayan acentelerden kasko yaptırmayın arkadaşlar.Kaza sonrasında büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisle anlaşması olan acentemi yoksa kasko firmasımı olması lazım ?

Acenteniz, bildiğim kadarıyla kaskoyu yapan sigortanın(ana firma) bilgisi dahilinde servisle anlaşma yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım, teşekkürler

ama öyleyse kötü, her acente anlaşma yapmak zorunda yada sizin servis hangi acentelerle anlaşma yaptıysa o acentelerden seçmek zorunda kalacağız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence anlaşma yapılan yer sigorta yapan şirket, acenta değil. Mesela ben Groupama dan yaptırdım kaskomu . Bu bana Groupama ile antlaşmalı tüm servislerde avantaj sağlar sadece acentanın anlaşmalı olduğu serviste değil çünkü önemli olan para vermeden hasarın giderilmesi.

Selman Abi nin temas ettiği noktanın önemi şu;

Antlaşmasız serviste hasarı yaptırıp parayı peşin verir, sonra da almak için uğraşırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim acentemin servisle anlaşması yoktu kendilerine söyledim ya yaparsınız yada bir daha yaptırmam.Servisle anlaşma yaptılar :) Tabi her servis, her acenteyle anlaşma yapmayabilir çünkü kendide herhangi bir sigorta şirketinin acenteliğini yapıyor olabilir veya anlaşma şartlarını kabul etmeyebilir, servisin kendi insiyatifine kalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence anlaşma yapılan yer sigorta yapan şirket, acenta değil. Mesela ben Groupama dan yaptırdım kaskomu . Bu bana Groupama ile antlaşmalı tüm servislerde avantaj sağlar sadece acentanın anlaşmalı olduğu serviste değil çünkü önemli olan para vermeden hasarın giderilmesi.

Selman Abi nin temas ettiği noktanın önemi şu;

Antlaşmasız serviste hasarı yaptırıp parayı peşin verir, sonra da almak için uğraşırsınız.

Acente anlaşmayı zaten sigorta şirketinin adına yapıyor abi.Örnek olarak ben Erzurum'da Anadolu sigortanın acenteliğine yaptırdım kaskomu.Ankara'da servislerden biri anadolu sigorta ile anlaşma yapmışsa ben orada para vermeden hasarımı giderebiliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ana şirket yapıyor anlaşmaları ama tabii öneriler acentelerden geliyor, ben aslında anlaşmalıyı değil bizzat servis hangi şirketin acentesiyse ona yaptırın demek istemiştim..

O zaman fiyat daha uygun oluyor, poliçe klozları, gerekirse ilaveler, indirimler daha rahat oluyor ve servisle ilişkiniz de daha farklı oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

söylediklerimde ciddi değildim :) ama sonunda dediğim gibi kul yapısı,, mesela geçenlerde 2008 citroen jumper 2 aydır sahibi kaskoya para wermiyim diyip yaptırmamış,, arabayı çok zorlamış sanırım pistonlardan birinde tornavida ucu kadar delik açılmış kaskosu olsa hiç ugrasmazdı ama şimdi 3bin TL civarında masrafı var :\

Bu durumda kasko şirketinin bunu karşılacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...