Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Genelde karşılıyorlar ama bu açık bi ifade ile arabaya yüklendi değilde üretimden kaynaklanan arıza olarak bi kenara sıkıştırıp yapılıyor çünkü daha önce gözümün önünde yapıldı :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapıkredi sigortada o araca yüzde elli indirim vardı ben geçen sene  yaptırmıştım bi araştır devam ediyormu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Arkadaşlar kasko yaptıracağım da çok uygun bir teklif aldım dubai sigorta bir kaç yerde baktım memnuniyetsizlik belirten yok sizlerden hiç kullanan oldumu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Biz akbank kullanıyoruz aksigorta sanırım, çok memnunuz, birçok sigorta firması hasar durumunda aracın yapılacagı servise parçaları geç gönderiyor expertizlerini geç yaptırıyor vs zuriç ve aksigorta servis sahiplerinin bana söylediği 2 aktif firma..

Edit: memnuniyetsizlik değil, memnun kalan var mı ona bakmak gerek kasko durumunda  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ewet onların çok iyi olduğunu biliyorum ama biraz tuzlu rakamlar teklif veriyorlar onun için alternatif olarak soruyorum bu firmayı kullanan olduysa yorum yaparsanız memnun olurum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç şaşırmam :D:D bende dün ilk defa duydum ama ismi güvenilir gelidiyor dimi  DUBAİİİ :D:d zengin bir firma izlenimi vermiş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D aynen ya ben şey düşünüyorum muafiyetli kasko yaptırmayı %2 muafiyetli kasko yani Allah korusun örnek olarak 10.000 liralık bir kazada 200 tl sini ben ödeyeceğim böyle.... hem %40 indirim alıyoruz hemde sanki normal kasko varmış gibi oluyor 10,000 lirada 200 lira cebimden çıkmış önemli mi sizce siz ne düşünürsünüz !!! Şimdi bunu gördüm ve çok çok hoşuma gitti ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Ben bildiğimden şaşmaz gene aksigorta yaptırırdım, bence fiyata değil hizmete para ödeyin derim, dedim ya ödemeleri arabanın parçaları geç geliyor, 1 ay boyunca parça bekleyen otomobiller gördüm, nedeni kasko firmasının parçaları göndermemiş olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bazı firmalar teminatları düşük veya eksik tutup uygun fiyat verebiliyorlar.Hepsini bu bazda karşılaştırın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu bahsettiğiniz sigortalarda fiyatlar nasıl?

Birde minikasko diye bişey varmış, bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

arkadaşlar bu bahsettiğiniz sigortalarda fiyatlar nasıl?

Birde minikasko diye bişey varmış, bilgisi olan var mı?

Aracımın 1 tanesi ayda en fazla 100-150km yol yapar ve çoğunlukla kapalı otoparkta durur.Onu 3 sene boyunca Mini Kasko yaptırdım, karşıya vereceğim zararı karşılıyor ama bende oluşanı cepten yaptırıyordum diğer herşey full'dü.  3sene sonra hasarsızlığım %50 olunca Miniden Full'e geçtim 600 Lira ödüyorum şuan senelik.Trafikte çok dolaşmıyorsanız hasarsızlık yükselene kadar mini yaptırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımın 1 tanesi ayda en fazla 100-150km yol yapar ve çoğunlukla kapalı otoparkta durur.Onu 3 sene boyunca Mini Kasko yaptırdım, karşıya vereceğim zararı karşılıyor ama bende oluşanı cepten yaptırıyordum diğer herşey full'dü.  3sene sonra hasarsızlığım %50 olunca Miniden Full'e geçtim 600 Lira ödüyorum şuan senelik.Trafikte çok dolaşmıyorsanız hasarsızlık yükselene kadar mini yaptırabilirsiniz.

yani yanlış anlamadıysam mini kasko sadece karşı tarafın hasarını mı karşılıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

yani yanlış anlamadıysam mini kasko sadece karşı tarafın hasarını mı karşılıyor?

Benimkisi hem karşı tarafa verilecek 100.000TL gibi Maddi, 100.000 Manevi hasar ve Hırsızlık, Deprem, Sel,Yangın, Terör vs.. birçok şeyi karşılıyordu.Yıllık 200-250 Civarıydı 2 sene önce .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

bu mini kasko trafik sigortasının biraz daha kapsamlısı anlaşılan...

teşekkürler bilgiler için..

Evet epey kapsamlısı,Farkıda Yıllık 100-150 lira olması lazım. Trafik sigortası sadece karşıya verdiğimiz zararı 8-9000 TL ile sınırlı olarak karşılıyor.Bu ise 100.000 TL gibi bir rakam ve Full olan kaskoda ne var ise bunda da var, Sadece kendimize verdiğimiz zarar yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dubai sigortayı bende ilk kez duyuyorum ama şu ata sözünüde unutmayalım, Ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız. Ben güneş sigortadan full kasko yaptırdım 790 liraya 8 taksitle ödüyorum, Axa daha düşük nitelikli poliçeye 1800 lira istedi benden. Bu sigorta işi birazda tanıdık meselesi bence, güneş sigorta bizim bankanın iştiraki olduğu için bize gayet iyi indirim sağladı, sizde bunun gibi bağlantılar bulabilirseniz iyi bir firmadan indirimli güzel bir poliçe yaptırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D aynen ya ben şey düşünüyorum muafiyetli kasko yaptırmayı %2 muafiyetli kasko yani Allah korusun örnek olarak 10.000 liralık bir kazada 200 tl sini ben ödeyeceğim böyle.... hem %40 indirim alıyoruz hemde sanki normal kasko varmış gibi oluyor 10,000 lirada 200 lira cebimden çıkmış önemli mi sizce siz ne düşünürsünüz !!! Şimdi bunu gördüm ve çok çok hoşuma gitti ...

%2 muafiyetli kasko bazı firmalarda şu demektir:

aracın kasko değerinin %2sine kadar ödeme yapmaz. yani kasko değeri 35.000TL olan bir araç için 700TL'den başlayan hasarlara ödeme yapar. 2000TL hasarın olursa, 1300TL öder demektir.

bu konu üzerinde özellikle durmanızı tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dubai sigortayı bende ilk kez duyuyorum ama şu ata sözünüde unutmayalım, Ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız. Ben güneş sigortadan full kasko yaptırdım 790 liraya 8 taksitle ödüyorum, Axa daha düşük nitelikli poliçeye 1800 lira istedi benden. Bu sigorta işi birazda tanıdık meselesi bence, güneş sigorta bizim bankanın iştiraki olduğu için bize gayet iyi indirim sağladı, sizde bunun gibi bağlantılar bulabilirseniz iyi bir firmadan indirimli güzel bir poliçe yaptırabilirsiniz.

çok iyi fiyata yaptırmışsın bana kalırsa Ahmet. Ben Yapı Kredi'den 2. yıl için indirimli 830 civarı yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vakıfbank çalışanlarına bayağı bir indirim yapıyor güneş sigorta, tüm klozlar dahil poliçeye, hatta evin kapısında kalınca eve çilingir bile gönderiyorlar :) ücretsiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...