Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bakalım ya ne yapacağımı şimdi bende bilemedim www.sikayetvar.com a bakahyım dedim hani orada herkes şikayetlerini yazmış ama baktımda bütün sigorta şirketlerine şikayet yazmışlar yani benimde kafam çok karıştı ....................

Ayrıca bir arkadaşım orada hava filtresi varmı diye sormuş kardeşim istanbuldan istettik gelirse takacaz inş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Murat KIRBOĞA

Dubai sigortayı bende ilk kez duyuyorum ama şu ata sözünüde unutmayalım, Ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız. Ben güneş sigortadan full kasko yaptırdım 790 liraya 8 taksitle ödüyorum, Axa daha düşük nitelikli poliçeye 1800 lira istedi benden. Bu sigorta işi birazda tanıdık meselesi bence, güneş sigorta bizim bankanın iştiraki olduğu için bize gayet iyi indirim sağladı, sizde bunun gibi bağlantılar bulabilirseniz iyi bir firmadan indirimli güzel bir poliçe yaptırabilirsiniz.

Arkadaşlar kasko yaptıracağım da çok uygun bir teklif aldım dubai sigorta bir kaç yerde baktım memnuniyetsizlik belirten yok sizlerden hiç kullanan oldumu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim...

Marmaris'te Maphre Sigorta var, eski güneş sigorta. Bana 580 lira 13 taksit yaptı. % 50 falan hasarsızlık olası lazım. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kaskoda Allianz 'dan şaşmayacağım için sıfır aracıma yeni yaptırdım, 1.510 TL nakit olarak ödedim.

herşey dahil tabii.

2011 Mazda 3 Hatchback Impressive A/T 48.845 kasko bedeli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Herkese selam ,

Yeni aldığım Mazda 3 90.yıl kasko yaptıracağım ancak kasko ile ilgili olarak nereden başlayacağımı bilemiyorum . Kasko konusunda firma önerebilecek ( istanbul içi) Merser ile de anlaşması olan bir sigorta firması önerecek bir arkadaş var mı ?

Sizler nerelerden yaptırdınız ? Kaza sonrasında servisi çok çok önemli tabii ki.

Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kişisel tavsiyem Anadolu Sigorta. Birde gözlemlediğim kadarıyla acente de en az sigorta şirketi kadar önemli. Şirkette sözü geçen, dürüst, düzgün ve iş bitirici bir acente çok önemli. Poliçenizi yaptırırken fiyat indirmek için neleri çıkartmışlar çok dikkat edin. Ucuz rakam verdiler diye her şirkete güvenmeyin. Mazallah kaskonusu kullanmanız gerektiğinde sizi süründürürler. Aracınıza kazasız belasız, güle güle binmeniz dileğiyle.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar ne yaptıysam bu kasko fıyatını dusuremedım.Aracı babamın uzerıne yaparsam kasko ucretı 1000tl cıkıyor.Benım uzerımde arac su anda bana 1800 den asagı kımse yapmıyor.Her ııkı durumda da aracı kullanacak olan kısı benım .Sıgortacı arkadaslara sorum bu meblagları ınsıyatıf kullanarak dusuremıyorlarmı.

Çok sacma bır sıstem bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşürüken bazı kırpmalar yapabiliyorlar dikkat edin. Aracı babanızın üstüne yaparsanız kasko poliçenizde mutlaka aile fertlerinin de aracı kullanabilmesine ilişkin hüküm bulunsun. Zira indirim almak adına sigortacılar sadece ruhattaki araç sahibi kullanabilir şeklinde poliçeler düzenliyorlarmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onların farkındayım bırde su kasko degerı var baska aracların kasko degerı pıyasa degerıyle aynı oluyor benım arabaın kasko degerı 36900 cıkıyor epey fazla bır rakam bu degılmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin kasko değeri epey epey fazla. Mazallah birşey olsa da parasını alacak olsanız 40 dereden su getirirler bunu ödememek için (başıma geldi). Acenteler aracın piyasa fiyatını şirketlere ileterek bir miktar düşme sağlayabiliyorlar sizinki gibi durumlarda. Bir hatırlatın isterseniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar ne yaptıysam bu kasko fıyatını dusuremedım.Aracı babamın uzerıne yaparsam kasko ucretı 1000tl cıkıyor.Benım uzerımde arac su anda bana 1800 den asagı kımse yapmıyor.Her ııkı durumda da aracı kullanacak olan kısı benım .Sıgortacı arkadaslara sorum bu meblagları ınsıyatıf kullanarak dusuremıyorlarmı.

Çok sacma bır sıstem bu

hocam enson axa oyaktan 2960 TL çıktı ( 2010 mazda3 impressive )

genelde 2000 ila 3000 TL arası fiyat veriyorlar , güneş sigortadan 1280 muafiyetsiz

kasko fiyatı çıkardılar ( ben ne olur neolmaz diye 100.000 TL ) limit koydurdum

hanım porsche filan çarparsa diye .. :) benimkiside 29 unda bitiyor

merser e sordum nedir güneş sigorta diye full yaptırın herhangi bir sorun yaşamazsınız dediler..

büyük ihtimalle oraya yaptıracagım isteyen olursa telefonlarını özelden verebilirim reklama girmesin :)

slm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam enson axa oyaktan 2960 TL çıktı ( 2010 mazda3 impressive )

genelde 2000 ila 3000 TL arası fiyat veriyorlar ,

Öyle rakamlar söylüyorsunuz ki ağzım açık kalıyor. Biz Ocak ayında Anadolu Sigortadan "karşı tarafa limitsiz" kasko yaptırdık 1.450,00 TL...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapı kredi sigorta

1. yıl 1100 tl

2. yıl 840 tl hasarsızlık indirimli olarak yaptırdım.

diğer kasko konularını da araştırırsanız benden daha uyguna yaptıranlar bile var.

bir de şu var galiba tam emin değilim. limitsiz değil normalde, kasko şirketleri araç başına kişi başına gibi değerlere böler ama Anadolu Sigorta böyle bir limit koymuyor 100000 tl ye kadar karşılıyor. Ben araştırırken sigorta acentesi bu şekilde bilgi vermişti. Yani tamamen limitsiz olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kombine Tek Limit SINIRSIZ diye bir bölümü var... Üst limitini 2.500.000 tl diye belirtmiş. Sigortacıyla konuşurken hep karşı tarafa limitsiz diye konuşuruz. Sadece kendimin değil çalıştığım yerin araç kaskolarını da aynı şekilde yaptırıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.

Malumunuz CX-5'i gördükten sonra benim guzuyu satmayı düşünür oldum. Zaten bende şirket aracı olduğu için guzu kapıda yatıyordu. Bu hafta sonu ilan vereyim diyorum ama bir konuda aklım karıştı. Şimdi fiyat verirken piyasadaki aynı yaş ve kmdeki araçları baz almak gerekiyor ama bir de kasko bedeli diye bir referans noktası var. Şimdi merak ediyorum, bu kasko bedeli neye göre belirleniyor? Benim araç 2007 model ve kasko bedeli 33350 TL. 2008 modellere bakıyorum. Base 26200, touring 28900 ve sport 32900 (yalnız bu Otomatik Vites).

Aslında ne sorduğum gayet açık. 2009 modellere baktığımda da durum bundan farklı değil. Nasıl oluyor da daha eski bir araç hem de düz vites olduğu halde daha yeni ve üstelik otomatik vites bir araçtan daha değerli oluyor?

Bu verilere göre benim 2009'lara denk fiyatla ilan vermem gerekir mi  :D

Sigortacı arkadaşlardan yardım bekliyoruz  :-*

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu rakamlar sadece arabanin degerini degil, parca temin kolayligi, parca bedelleri v.b. Seyleri de kapsiyor. Bu sebeple eski araclarin yuksek kasko bedeli normal ama nisbeten yeni ve birbirine cok yakin iki arac arasindaki farki aciklamiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi, benim de aklıma iki neden geldi. Birincisi araçların satış fiyatı yıldan yıla değişiklik gösterebilir. Kur farkı, satış stratejisi vs derken sıfırı daha ucuza satılmış olabilir. Diğer bir neden ise dediğin gibi parça temininde yeni araçların daha az masraflı olmasıdır diye düşünüyorum.

Netice olarak ortalamaya bakarsak 2007 Dynamic Sedan araçların ortalama fiyatı 25000 ila 30000 arasında değişirken, sigortacılar birliği araca 33350 fiyat biçmiş. Burası ilginç geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar oyle olsa da Allah korusun arac pert oldugunda sana kasko bedelini degil piyasa bedelini oduyor diye biliyorum. Anlayacagin hep kendilerine yontuyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dikkat edıyorum da cogunuz 30 yas ındırımı alıyor ben onu alamıyorum.Hala arastırmadayım 1800 den asagı kasko yok hala 1200 gıbı bır rakam bulsam hemen yaptıracagım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dikkat edıyorum da cogunuz 30 yas ındırımı alıyor ben onu alamıyorum.Hala arastırmadayım 1800 den asagı kasko yok hala 1200 gıbı bır rakam bulsam hemen yaptıracagım.

Benim poliçede sadece alarm/immobilizer indirimi yazıyor

ama belki sistem otomatik yaş sınırı indirimini yapıyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...