Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam enson axa oyaktan 2960 TL çıktı ( 2010 mazda3 impressive )

genelde 2000 ila 3000 TL arası fiyat veriyorlar , güneş sigortadan 1280 muafiyetsiz

kasko fiyatı çıkardılar ( ben ne olur neolmaz diye 100.000 TL ) limit koydurdum

hanım porsche filan çarparsa diye .. :) benimkiside 29 unda bitiyor

merser e sordum nedir güneş sigorta diye full yaptırın herhangi bir sorun yaşamazsınız dediler..

büyük ihtimalle oraya yaptıracagım isteyen olursa telefonlarını özelden verebilirim reklama girmesin :)

slm

Bende 2011 impressive için güneş sigortadan 840 liraya yaptırdım, muafiyetsiz full kasko..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 2011 impressive için güneş sigortadan 840 liraya yaptırdım, muafiyetsiz full kasko..

ben ilk aldıgımda istanbuldan temden gelirken Tilkiye çarpınca kasko indirimi bitti o yüzden böyle saçma fiyatlar çıktı.. kasko indirimi olsaydı herhalde o fiyatlara bende yapabilirdim :)) birdaha sene inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bende az evel güneş sigortadan yaptırdım kasko. 840 lira.

trafik sigortası da 135, onu da çarşamba tazeleteceğim.

bir sorum olacak geçen seneki kaskoya ödediğin miktar neydi birde trafik sigortası nasıl 135 oldu bilgi verirsen memnum olurum şehir farkedermi? teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende az evel güneş sigortadan yaptırdım kasko. 840 lira.

trafik sigortası da 135, onu da çarşamba tazeleteceğim.

135 mi, maşallah bizim 300 :)

bir sorum olacak geçen seneki kaskoya ödediğin miktar neydi birde trafik sigortası nasıl 135 oldu bilgi verirsen memnum olurum şehir farkedermi? teşekkürler

şehirden :)

İstanbul'un taşı toprağı altın o yüzden pahalı :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

savaşcım şehirden mi bilmiyorum. benim araç engelli plaka . o da etkiliyor olabilir. bende taşıt pulu da yok :D yoksa ne alabilirdim ne binebilirdim. sağolsun devletbaba :)

ama kaskoyu anlamadım, önceki şirketi hatırlamıyorum. yüzde %30 indirip yapıp %27 zam yapmakta ayrı bi cinlik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Öncelikle konu ile ilgili bir başlık bulamadığım için konuyu buraya açıyorum yeri yanlışsa mod'dan konuyu taşımasını rica ediyorum.

Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta oluyor kasko için birçok sigortacıdan fiyat teklifi istedim fiyat aralığı en ucuz 1650 TL'den başlayıp 2100 TL'ye kadar gidiyor. Sigortacılara sorduğumda markadan kaynaklı fiyatların yüksek olduğunu söylüyorlar. Kaskoyu sıfırdan yaptırıyorum diğer aracım durduğu için taşıma gibi bir durumda yok. Sizler hangi sigorta şirketlerinde kaça yaptırıyorsunuz yada yaptırdınız bu fiyatlara kasko yaptıramam. Sigortacılardan bazıları mazdaya bazı sigorta şirketleri teklif dahi vermiyorlar deyince şok oldum açıkcası. Konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle konu ile ilgili bir başlık bulamadığım için konuyu buraya açıyorum yeri yanlışsa mod'dan konuyu taşımasını rica ediyorum.

Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta oluyor kasko için birçok sigortacıdan fiyat teklifi istedim fiyat aralığı en ucuz 1650 TL'den başlayıp 2100 TL'ye kadar gidiyor. Sigortacılara sorduğumda markadan kaynaklı fiyatların yüksek olduğunu söylüyorlar. Kaskoyu sıfırdan yaptırıyorum diğer aracım durduğu için taşıma gibi bir durumda yok. Sizler hangi sigorta şirketlerinde kaça yaptırıyorsunuz yada yaptırdınız bu fiyatlara kasko yaptıramam. Sigortacılardan bazıları mazdaya bazı sigorta şirketleri teklif dahi vermiyorlar deyince şok oldum açıkcası. Konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum.

Mazda3 ün ki hiç İndirimsiz 1200 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, yalnız Pejo 206 lar 2000 civarıydı kaza oranı yüksek ve yapınca her tarafı döküldüğünden demişti sigortacı da yaptıramamıştım ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapı kredi sigorta ilk yıl 1100 lira

ikinci yıl hasarsızlık indirimi ile birlikte 830 civarı.

xenon kit ve marşbiyeller de dahil.

Yunus dan bir fiyat al yardımcı olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşadıkların birkaç ay önce birebir benim başıma geldi. 1400 TL den başlayıp 2400 TL ye kadar fiyat verdiler. 1400 TL ye sanırım AXA poliçelendiriyordu, 1575 TL Anadolu Sigortaydı vs. vs. Bende bu dudrumu çok abes bulup isyan ettiğimde yanıtları çok saçmaydı:

-eee japon arabası..

-Japon arabası olunca ne oluyor?

-ne olacak abi, parçası pahalı...

-parçasımı pahalı, olurmu böyle saçma cevap, mercedes, BMW, Audi ye gelince de ' eee alman mı? ' diyorsunuz. Dur tahmin edeyim aynen öyle değilmi.

-... (cevap yok)

-Piyasada araba kalmadı , japon ve almanı çıkarırsan araç markasımı kalıyor ki geriye..

-... (cevap yok)

-Yani renault , tofaş ve hyundai dışına katmerli mi diyorsunuz.

- yani...

Olay bu işte  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşadıkların birkaç ay önce birebir benim başıma geldi. 1400 TL den başlayıp 2400 TL ye kadar fiyat verdiler. 1400 TL ye sanırım AXA poliçelendiriyordu, 1575 TL Anadolu Sigortaydı vs. vs. Bende bu dudrumu çok abes bulup isyan ettiğimde yanıtları çok saçmaydı:

-eee japon arabası..

-Japon arabası olunca ne oluyor?

-ne olacak abi, parçası pahalı...

-parçasımı pahalı, olurmu böyle saçma cevap, mercedes, BMW, Audi ye gelince de ' eee alman mı? ' diyorsunuz. Dur tahmin edeyim aynen öyle değilmi.

-... (cevap yok)

-Piyasada araba kalmadı , japon ve almanı çıkarırsan araç markasımı kalıyor ki geriye..

-... (cevap yok)

-Yani renault , tofaş ve hyundai dışına katmerli mi diyorsunuz.

- yani...

Olay bu işte  :)

yersen :D

bende yaklaşık 1200 tl ye yaptırmıştım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kim söylemişse sallamış.. Bazı markalarla ilgili öyle şeyler olabiliyor ama bu markalar arasında Mazda yok. Kimler mi var: Ferrari, Lamborghini, Porsche vb.

Araç bilgilerinizi (Araç model ve plaka) ve TCK numaranızı özelden gönderebilirseniz kasko fiyatı baktırayım size..

Benim de ilk kaskomdu, 1250 TL gibi bi rakama hem araç hem de evi sigortalattım.. 2010 Ağustos ayında..

PM attım hocam bilgileri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapı kredi sigorta ilk yıl 1100 lira

ikinci yıl hasarsızlık indirimi ile birlikte 830 civarı.

xenon kit ve marşbiyeller de dahil.

Yunus dan bir fiyat al yardımcı olur :)

benimde yaklaşık aynı. Anadolu sigorta 4 yıl hasarsızlık indirimi 680 lira :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özel mesajla göndermiştim. Gitmemiş anlaşılan. Tekrar gönderiyorum..

Yunus hocam bana gelen herhangi bir özel mesaj yok, direk konu altına yazın olmazsa fiyatı sizin için bi mahsuru yoksa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...