Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kaskolarda fiyatlar aşırı değişkenlik gösterebiliyor. Firmalar arasında teminat farkları var, kloz farkları var, muafiyetler var, var oğlu var. Bana göre en doğrusu internetten almak yerine bildik, tanıdık ve mümkünse akraba olan bir sigortacıdan almak.. Sigorta acentesi olduğumdan biliyorum; 1.300 TL'ye de kasko almak mümkün, 800 TL'ye de...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 31 Mayısta yaptırmıştım arabayı alırken.

En ucuz 2000 lira bulabildim.

hala bana çok geliyor. neden bu kadar pahalı. çevremde benden pahalı kaskosu olan yok.

yaş 28, plaka 34 ve ilk defa kasko yaptırdım. araç değeri ozaman 42000di sanırım.

olan oldu ama yine de  bana hala çok yüksek bir fiyat geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu gün zorunlu trafik sigortası ve  kaskomu yeniledim

Kasko :625 TL peşin  Lpg teminata dahil

Araç bedeli 38.600 TL

Muafiyet "0"

Mali mesuliyet 30-90-30

Trafik sigortası : 185 TL

ZURICH SIGORTA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

2007 mazda 3 25 plaka, yakın arkadaşım sigortacı, 2500 tl civarı dedi. (ilk arabam).

"mazda diye ve 25 plaka diye pahalı çıktı ama oyak a bakayım bi araştırıyorum" dedi.

şu an kaskosuzum, 1 hafta oldu alalı ve ist da yaşıyorum  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

çok şanssızım çok :(

1690 fiyat verdiler .

akıllının biri arkadan vurdu, 3. kaza olunca ilk kaskom iptal oldu. oradan bi zarar ettik. geöen yıl bi kaza yaptım, kara listeye aldılar 1650'ye kasko yaptırabildim. Geçen ay çukura düştüm. polis dedi kaskodan al paranı. lastiği kaskoadan alalım derken hem eksik ödediler, hem hasarsızlığı bozdular. Şimdi 1690 fiyat veriyorlar :D şeytan diyor bir daha kasko fln yapma. yemişim kaskoyu da yapacakları işi de. verecekleri parayı da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zurich sigortadan teklif almalısınız.Adana da ikamet ediyorum

180 tl. Trafik

620 tl. Kasko

Yaptirdim

Aracın Mazda3 impressive 2009 model. %40 hasarsizlik indirimi var.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim axa dan yapıldın hepsi trafik sigortası 220 kaskom ise 1000 liraya yapıldı %40 hasarsızlık indirimi var 2 ay oldu aracı alalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben yıllardır eskişehir fiat bayisinden yaptırıyorum orada şuan ismini hatırlayamadığım bi bayan var hatırlayınca yazayım o güzel fiyat vermişti bi ara fiyat sor derim bilgilerini veriyorsun onlar kargoyla evrakları yolluyorlar en uygun olanı seçersin içlerinden denemekte fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım ben ilahi bir yol deneyeceğim :) çünkü bu kasko firmaları dolandırıcı. İlk kaskom 840 lira , ikincisi 1650 , bu sefer de 1690 :) arabanın bedeli düşüyor ama bizim fiyatlar çıkıyor . Komik! Ben iki tane kurbanlık keseceğim , hem fakir fukara doysun hem kafam rahat etsin.

Zaten küçük sorunlarda dosya acarsan senden çıkarıyorlar , baskası gelip çarparsa senden çıkarıyorlar . Arabada hasarı servisle anlaşıp hallediyorlar, sana ne makbuz, ne fatura! eksik iş yapılırsa dosya kapandı deyip yallah ediyorlar.

Yani Reklamdaki gibi , arabam çizildi yetis kasko realitede yok. Benim bildigim araç hatasız kalsın diye kasko yapılır . Üçkagit yapan için sorun yok, kasko için de sorun yok (esas Dolandırıcı onlar zaten) olan her zamanki gibi dürüst olup, hakkını arayana oluyor .

Ben başka arabalar çukura düşmesin diye polis çağırıyorum, ama beyzadeler kaza yapmışsın deyip hem hasarsızlığı bozuyor hem zararımı tam karşılamıyor. benden önce 1, benden sonra 4 araç lastik kesti. Yağmurda 10-15 arabayı kurtardım, dondum. Belediye işini yapmıyor diye hem zarara uğradık hem suçlu olduk :) bazen çok kızarım , şuan çok kızgınım :) kasko ile yolları ayırdım . 800'e yapan bulursam düşünürüm .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi olsun yaptır bulunsun ne olur ne olmaz ya dolandırıcılar bunun bizde farkındayız ama senin adına ben sorayım madem sen üşeniyorsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%2 muafiyetli yaptırma seçeneğini de düşünün araştırın derim. fiyat direk neredeyse yarıya iniyor. ama kazada araç bedeli 30 000 ise %2 si yani 600 ,tl si size ait. muafiyetli kaskoya sigortacılar pek yanaşmıyor.

örnek : araçla arkadan çarptınız. sizin tampon 3000 tl, karşıdakinin 2000 tl = 5000 tl toplan. kusur 8/8 size ait. 600 tl sizden  4400 tl kaskodan. veya aracınız evin önünde yandı (terör vb) veya çalındı. 3000-600= 29400 tl kasko verecek. yani muafiyetli kasko büyük belalarda sigorta.

araştırın bi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazartesi bir yapı krediye bakacağım. İnternetten muafiyetli alabildiğim en düşük fiyat 2200 TL , az önce servisten aldığım fiyat 2700 TL :) kurban kasko yapacam :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...