Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 3 Power HB araç full kasko;  Dubaistar Sigorta=1450 TL !

Araç kasko bedeli 72.000 TL

Malesef hasarsızlık indirimi alamadım 8 aydır aracım olmadığı için süre dolmuş :( Ama 2. sene 1000 lira civarı kasko yaparım inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakamlarınız o kadar güzel ki, o rakamlar bana teklif edilse koşa koşa giderim sigortacıya.  ;D

Kasko bedeli 46.000 TL , kasko yaptıracağım zaman tanıdık tanımadık her marka kasko şirketine gittim 1 ay uğraştım, rakamlar 6,500 TL ile 3,000 TL  arasında çıktı, en sonunda Anadolu sigorta 2.780 TL teklif verdi . Kaskomu 2,780 TL 'ye Anadolu sigortaya yaptırdım. 9 Taksit yaptılar.

:jedi:

6 yıldır araç sahibiyim, bu 4. aracım , en ufak kazam yok, tek suçum 30 yaş altında olmakmış öyle dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasko yaptırırken dikkat edilecek bir husus fiyattan ziyade aracın yetkili servise çekilip çekilmediğidir

ben zonguldakta kullanıyorum aracımı . ak sigortayı kullanıyordum ancak araç yolda kaldığı zaman anlaşmalı servise çektiğini öğrendim daha sonra Hdi ye yaptırdım araç nerde kalırsa kalsın en yakın yetkili servise aracı çekiyor. benim en çok dikkat ettiğim husus bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba.kısmetse bir iki güne kadar mazda 3 power sense inci beyaz aracımı alıcam,kaskoyla ilgili bir sorum olucaktı bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.iş bankasından 25 bin lira kredi alıyorum,bazı şartlardan dolayı başka bankalardan kredi almam mumkun olmadı.bunu fırsat bilen iş bankası da madem krediyi biz veriyoruz kaskoyuda biz yapıcaz diyor,anadolu sigortadan.kasko bedeli yaklaşık 1800tl tutuyorbiraz tuzlu geldi bana.eski kaskomda(axa oyak) %60 hasarsızlık indirimim var ama 1,5 sene önce bitmişti o kasko yeniletmemiştim.sorum şu o indirimi yeni alıcağım kaskoya yansıtabilirmiyim?ve daha uygun tavsiye edeceginiz kaskolar nelerdir?

Kaskonuz bittiğinde indirimli ise eğer yeni kaskoyu 1 ay içinde yaptırmanız gerekiyor. Yoksa indirim hakkınız kaybolur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaskonuz bittiğinde indirimli ise eğer yeni kaskoyu 1 ay içinde yaptırmanız gerekiyor. Yoksa indirim hakkınız kaybolur.

evet öyleymiş ne yazıkki,gitti %60 hasarsızlık indirimim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı sattıktan sonra en uzun süre bekleyen ( 6 ay ) Anadolu sigortadır. Bana acentem öyle söylemişti. Ama sizin ki çok uzun zaman önce bitmiş ve yeniden başlamaktan başka çareniz yok.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet firmasına göre değişiyor. 1 ay-3 ay-6 ay gibi zamanlarda hasarsızlığı muhafaza eden firmalar var. 6 aydan fazla tutan yok... Bende 9 ay araçsız kalmanın bedelini ödüyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koalay.com dan teklif istemiştim malesef bana geç döndüler artık yaptırdık. Ama kasko yaptıracak arkadaşlar mutlaka teklif istesinler; Zurich Sigorta'da %35 indirim var şuan. Uygun çıkıyo hem Zurich de sağlam firma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda 3 1.6 dynamic OV

LPG klozu + 100.000 teminat + full kasko

mapfre general sigorta, %50 hasarsızlık

844 TL

Çok iyi fiyata yaptırmışsın, tebrik ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koalay.com aracılığıyla Ak Sigortadan 1.010TL teklif aldım, fiyat iyi geldi bana.

Trafik Sigortası da 340TL.

Almak istediğimiz araç Sedan Reflex AT .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koalay.com aracılığıyla Ak Sigortadan 1.010TL teklif aldım, fiyat iyi geldi bana.

Trafik Sigortası da 340TL.

Almak istediğimiz araç Sedan Reflex AT .

bana dün aracı aldığım yerden ak sigortaya 1270 tl fiyat verdiler.aracım sedan power sense.ama ak sigorta çok tatmin etmedi beni

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba yarın yeni mazdamı alıcam nasipse. Kasko yaptırıcaz haliyle ve yeni çıkan mazda kaskoya yaptırmak istiyorum. Bu kaskoyu yaptıran varmı ve kaç lira?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun bende yarın alabilirim umarım . Ben aksadan yaptırdım 1230 tl . Hem mazda Ankara nemde Eroka sigortanın mazda kaskodan haberi yok .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...