Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar,

Mazda'nın kasko süresi geldi dayandı kapıya.

Euroko sigorta genel müdürlük İstanbul 983 tl + 98 tl Bonus 885 TL oluyor yani İMM 60.000 tl

Euroko Erzurum acente 990 tl İMM50.000 tl

Güneş sigorta ( mevcutta da Güneş sigortadan ) 1089 TL İMM 60.000 TL

HDI sigorta Trabzon acentesi 1170 tl 1000 tl yapabiliriz dedi İMM 100.000 TL

Şu anda en uygun fiyatlar bunlar araç rayiç Değeri 47.198 TL + 2100 tl LPG kiti % 40 Hasarsızlık indirimi

Size sorum genel müdürlük / bankadan mı yaptırmak mantıklı yoksa acentelerden mi fikirleriniz nedir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Euroko sigortanın servisle anlaşması var mı?

Mazda euroko ile anlaşma yaptı diye yazıyordu forumda ve Mazda'nın sitesinde ama detayını çok da iyi bilmiyorum sadece Sıfır araçlar için mi yoksa tüm Mazda'ları kapsıyor mu bilmiyorum açıkcası Mustafa bey

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda euroko ile anlaşma yaptı diye yazıyordu forumda ve Mazda'nın sitesinde ama detayını çok da iyi bilmiyorum sadece Sıfır araçlar için mi yoksa tüm Mazda'ları kapsıyor mu bilmiyorum açıkcası Mustafa bey

Sonra sıkıntı yaşama da Taner Bey. Servis' e bir sor istesen. Benimkini de Trabzon' da yaptırmıştım Güneş Sigorta ' dan bununla devam ederim gibi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonra sıkıntı yaşama da Taner Bey. Servis' e bir sor istesen. Benimkini de Trabzon' da yaptırmıştım Güneş Sigorta ' dan bununla devam ederim gibi.

Mustafa Bey, 

Servisle görüştüm Euroko sigorta ile anlaşmaları var. Oradaki sigorta işi ile ilgilenen arkadaşa da ayrıca sordum. Anlaşımanın olduğunu söyledi. fiyat çalışması yapmasını istedim. Ama hala acenteye mi yoksa direk genel müdürlük üzerinden mi yapayım kararsızım açıkcası. Aşağıdaki linktende kontrol sağlanabilir

http://www.eurekosigorta.com.tr/tr-tr/menu/details/anlasmali-servisler/367/anlasmali-arac-servisleri?at=&c=25&d=&a=30&hasarSorguFormSubmit.x=35&hasarSorguFormSubmit.y=11

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neova dan güzel bir teklif geldi fakat mazda erzurum servisi yılmaz yılmazlar ile sadece Kia ve Skoda ile anlaşması var mazda ile yok

Neovadan yaptırmak sıkıntı yaratır mı Say'ın arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 mazda 3 touring (LPG) Ankara da Nippon sigortaya full kasko hizmeti anlaşmalı yaptırdım. 805 TL taksitli fiyatı   saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neova dan güzel bir teklif geldi fakat mazda erzurum servisi yılmaz yılmazlar ile sadece Kia ve Skoda ile anlaşması var mazda ile yok

Neovadan yaptırmak sıkıntı yaratır mı Say'ın arkadaşlar

Herhangi bir kaza anında servise değil de anlaşmalı oldukları yere çekerler aracınızı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yetkili servise götüremez miyim

Bir de diğer klozlarda anlaşmasız olan servislerde sanırım muafiyet uygulanıyor

Ikame kiralık araç 15 gün yerine 7 gün oluyor mesela

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendiniz götürebilir misiniz bilmiyorum. Kasko anlaşmalarında hep yetkili servis anlaşmasının olmasına dikkat ettim. Hoş, kaza da olmadı bugüne kadar. Şeytan kulağına kurşun  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 15 gün öncesi generaliden yaptırdım. 780 tl civarı sanırım.. Servis konusuna çok dikkat etmedim ama sanırım anlaşması var diye hatırlıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa Bey,

Servisle görüştüm Euroko sigorta ile anlaşmaları var. Oradaki sigorta işi ile ilgilenen arkadaşa da ayrıca sordum. Anlaşımanın olduğunu söyledi. fiyat çalışması yapmasını istedim. Ama hala acenteye mi yoksa direk genel müdürlük üzerinden mi yapayım kararsızım açıkcası. Aşağıdaki linktende kontrol sağlanabilir

http://www.eurekosigorta.com.tr/tr-tr/menu/details/anlasmali-servisler/367/anlasmali-arac-servisleri?at=&c=25&d=&a=30&hasarSorguFormSubmit.x=35&hasarSorguFormSubmit.y=11

Acenteyle genel müdürlükler arasında ne farklar var ki?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı kendiniz götürürseniz ikame araç vermiyorlar ya da zorluk çıkartıyorlar gibi bir şey kalmış aklımda, poliçenizi dikkatli okuyun, yeterli açıklama yoksa her zaman çekici çağırmakta fayda var....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sırf bu yüzden daha yaptırmadım kaskoyu

Neova 840 tl (erzurum mazda ile anlaşmasız)

Eureko 1030 tl

Güneş 1040 tl

En iyi fiyatlar şuanda bunlar

Neova ilk teklifte 1400 tl civarı verdi sigortacı tanıdık olunca fiyatı epey düşürdü daha zaman var bekliyoruz bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar, ben de 2 gündür kasko araştırmasındayım. 2011 lpg li mazda3 imressive ov için groupama 2300, aksigorta 1780, aviva1500, axa 2030 lira fiyat verdi. baktığınız zaman hepsinde full genişletilmiş kasko yazıyor :) ama kimisinde cam kırılırsa kendi istedikleri serviste yan ürünle değişiyor kimisinde orjinal, kimisinde ihtiyari mali sorummluluk denilen şey (ne olduğunu tam anlamış değilim, her poliçede aynı şey farklı şekilde yazılıyor sanırım) 150 bin kimisinde 50bin. kafam çok karıştı ama sanırım avivayı seçeceğim, aksigortanın Ankara'da anlaşmalı olduğu mazda yetkili servisi yok sanırım. aviva opan ile anlaşmalıymış.

bir de bu poliçelerin hepsinde değişimde öncelik orjinal üründe olmak şartı ile, ithalatçı firmanın elinde orjinal ürün bulunamaması halinde eşdeğer parça kullanılacaktır şeklinde bir tabir var. buradan bir problem çıkar mı acaba yoksa tüm poliçelerdeki standart bu mudur?  maddeyi sadece her şartta orjinal parça ile değişecektir gibi değiştirmeli miyim?

bunların dışında dikkat et dediğiniz hususlar var mıdır?

sel,deprem gibi doğal afetler ve toplumsal olaylarda muafiyet olmaksızın zarar karşılanacak demek bizim herhangi bir ücret ödemeyeceğim anlamına geliyor değil mi?

teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İhtiyari mali sorumluluk, zorunlu trafik poliçenizin üzerine yapılan ilavedir, yani başkalarına verdiğiniz zararı karşılar, rakamlar farklı olabilir, bir standardı yok. 

Muafiyet hasarın size kalan, poliçenin karşılamadığı kısmıdır, yani doğru, muafiyet yoksa lehinizedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaskoru Neovadan 872 TL 9 taksit yaptırdım. İMM 50000 TL Ferdi ve ölüm başı kaza 5000 diğerleri de genellikle diğer kasko poliçeleriyle aynı. Erzurum mazdayla anlaşması yok ama servise götürüp yaptırabiliyorum çekimiyle götürse bile. Tek farkı sigorta şirketi bana bende servise ödeme yapıyorum

Aracı kendiniz götürürseniz ikame araç vermiyorlar ya da zorluk çıkartıyorlar gibi bir şey kalmış aklımda, poliçenizi dikkatli okuyun, yeterli açıklama yoksa her zaman çekici çağırmakta fayda var....

Selman Bey poliçeyi iyice okudum anlaşmalı olsun anlaşması Olmasın yılda 2 defa 7 gün ikame araç veriyorlar. Zorluk çıkarırlar mı bilmiyorum poliçeyi yapan yakın bir arkadaş olmadı alırım onun arabasını :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

ben de 2004 model mazda 3 için kasko yaptıracağım istanbul'da. ilk aracım ilk kaskom. hangi şirketi önerirsiniz ve en önemli dikkat etmem gereken konular neler olur acaba?

Bir de hangi fiyat aralığında teklifler gelir, fikri olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değişik acentelerden, farklı kasko şirketlerinden fiyatlar alın. Teklifleri inceleyin, neler verdiklerine bakın. Servis anlaşmaları var mıymış? onu öğrenin. İlk kaskonuz olduğu için yıllardır kasko kullanan insanlardan yüksek olacaktır kasko değeriniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...