Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba, aracımı yeni aldım 2010 model mazda3 1,6 touring benzinli..hangi kaskoyu önerirsiniz? ilk aracm olması nedeni ile fiyat ne tutar. dün kasko için en ucuz DUBAİ sigorta 1040 tl fiyat cıkardı ful+ful dediler, servis olarak bir sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. istanbul da ikamet ediyorum..yorumlarınızı bekliyorum.iyi forumlar

1040 bana çok uygun geldi.

ben 2012 haziranda aracımı aldığımda 2000 liraya yaptırmıştım. en ucuz buldugum.

28 yaşındaydım. ilk arabamdı. istanbul plaka, ankara ikamet, 2010 m3,impr,otm,lpgliydi araç.

benle aynı zamanda aynı yaşta bir arkadaşım sıfır astra almıştı, 1200 vermişti kaskoya.

bir sonraki yıl 1240 a yaptırdım.

ogün bügündür hala anlamdım neden 2000den aşağı fiyat bulamadım:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yeni yaptırdım.

Ak sigorta, 1.040 tl artık eskisi gibi değil, değişti sistem artık, araçların noterlerde bulunan tablodaki kasko bedeline bakılmadan, piyasasındaki rayiç bedeli  baz alınarak sigorta yapılıyor, araç bedeli hanesine bakarsanız "rayiç bedel" yazdığını görürsünüz.

Kasko da, aracınız garantili ise yetkili servisin acenteliğini yaptığı bir şirket ten yapılırsa, herhangi bir durumda daha kolay işlemleri yapılıyor, Aksi durumda ise işlemlerin yürütülmesinde zaman açıısından sıkıntılı bir süreç oluşuyor denilmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1040 bana çok uygun geldi.

ben 2012 haziranda aracımı aldığımda 2000 liraya yaptırmıştım. en ucuz buldugum.

28 yaşındaydım. ilk arabamdı. istanbul plaka, ankara ikamet, 2010 m3,impr,otm,lpgliydi araç.

benle aynı zamanda aynı yaşta bir arkadaşım sıfır astra almıştı, 1200 vermişti kaskoya.

bir sonraki yıl 1240 a yaptırdım.

ogün bügündür hala anlamdım neden 2000den aşağı fiyat bulamadım:)))

hocam aynı şeyi bende yaşadım fiyatın 2000 tl üzerinde olması yaşımızla alakalı..30 yaş altına riskli gözüyle bakılıyor sigorta şirketleri tarafından..sonrasında düşüyor yavaş yavaş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yeni yaptırdım.

Ak sigorta, 1.040 tl artık eskisi gibi değil, değişti sistem artık, araçların noterlerde bulunan tablodaki kasko bedeline bakılmadan, piyasasındaki rayiç bedeli  baz alınarak sigorta yapılıyor, araç bedeli hanesine bakarsanız "rayiç bedel" yazdığını görürsünüz.

Kasko da, aracınız garantili ise yetkili servisin acenteliğini yaptığı bir şirket ten yapılırsa, herhangi bir durumda daha kolay işlemleri yapılıyor, Aksi durumda ise işlemlerin yürütülmesinde zaman açıısından sıkıntılı bir süreç oluşuyor denilmişti.

evet söyledikleriniz doğru artık bu şekilde..Allah vermesin kimseye aracınız pert olursa eğer 1 yaşını doldurmamışsa henüz aynı aracın sıfırını veriyorlar, ama bir yaşı geçmişse kasko bedeline bakılmaksızın aracın o günkü piyasa rayiç bedelini baz alıyor..kasko yaptırdığınız sigorta şirketinin servisinizle anlaşmalı olup olmadığına bakmanızı da öneririm kasko yaptırırken..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende fiyat sordum. Firmadan firmaya değişiyor ve de taban teklifle tavan teklif arasında iki kattan fazla fark var.

yaşım; 30 araç 2011 impressive benzinli.

Taban teklif: 810 TL Neova Sigorta.

Tavan teklif: 1800 TL şirketi hatırlayamadım.

Önceki kuzumdan dolayı 3 yıldır kasko yaptırdığım Halk Sigorta´nın teklifi 1060 TL.

Tekliflerin hepsinin içeriği ve de kapsamı aynı. Falan kloz, filan klozları karşılama durumları eşit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Cuma günü kaskoyu yaptırdım arkadaşlar. Aviva da 580 tl % 35 hasarsizlik indirimi ile.Bence gayet iyi bir fiyat oldu.Genisletilmis poliçe ve herhangi bir muafiyet yok poliçe koruma da var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bugün bende kasko ve trafik sigortası yaptırdım.

Araç: mazda 3 dizel 2012 model

Kasko; ak sigorta 919tl

Trafik sigortası: ege(euro) sigorta 214 tl

Kasko servis anlaşmalı muafiyet yok.50 bin tl mali mesuliyet.genişletilmiş kasko.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 model mazda 3 mirai aracımın kasko ve trafik sigortası bilgileri şöyle.Allianze Sigorta

Kasko %65 indirim ki bu son orandır 740,67 tl(Ful kasko,hiçbir açığı yok)

Trafik sigortası 266 tl ,il Bursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bende kasko fiyatı aldım fakat şimdilik yaptırmadım

Anadolu sigorta 2100 TL

Ak sigorta 1540 TL

Ziraat sigorta 1400 TL

Ilk defa yaptıracağım, Pazartesi'ye kadar düşünüp birini yaptıracağım. Muhtemelen ziraat yaptıracağım. Araç değeri için 29600 sayıyor. Acaba LPG bu değere katılamazmı ?  :o

Yakup,ben brc kitide kaskoya dahil ettirdim,2000tl bedelle,aksesuar olarak geçiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bende kasko ve trafik sigortası yaptırdım.

Araç: mazda 3 dizel 2012 model

Kasko; ak sigorta 919tl

Trafik sigortası: ege(euro) sigorta 214 tl

Kasko servis anlaşmalı muafiyet yok.50 bin tl mali mesuliyet.genişletilmiş kasko.

İl: gaziantep

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 34 plaka trafik sigortasını 230 TL'ye yaptırdım, Kasko olarak en uygun teklifi Aviva Sigorta verdi, 750 TL 9 taksit.

Kazasızlıktan dolayı indirimin mi vardı abi? 230 TL İstanbul için çok iyi. Bizim Bolu için sigorta 270 TL civarı ben plakayı değiştirmedim Düzce'de deprem bölgesi geçtiği için ve daha önce 1 yıl boyunca sigortalı bir aracım olmadığı için indirim alamadım. En uygın fiyat olan 390 TL'ye yaptırdım sigortayı. Sigorta bozulmazsa seneye indirim olacağını söylediler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazasızlıktan dolayı indirimin mi vardı abi? 230 TL İstanbul için çok iyi. Bizim Bolu için sigorta 270 TL civarı ben plakayı değiştirmedim Düzce'de deprem bölgesi geçtiği için ve daha önce 1 yıl boyunca sigortalı bir aracım olmadığı için indirim alamadım. En uygın fiyat olan 390 TL'ye yaptırdım sigortayı. Sigorta bozulmazsa seneye indirim olacağını söylediler

Çok şükür trafik sigortasında hiç kazam yok, kaskoda 2007 yılından vardı, bu kadar süre geçince zaten sıfırlanmış oluyor fakat rakam olarak iyi teklif verdiler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim ilk arabam olduğu için mi bilemem ama aviva da 1700 e yaptırdım.O sırada yapı kredi 1400 çıkarmıştı bana koşullarını beğenmediğim için yaptırmadım orda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 34 plaka trafik sigortasını 230 TL'ye yaptırdım, Kasko olarak en uygun teklifi Aviva Sigorta verdi, 750 TL 9 taksit.

abi fiyat süpermiş. şaşırdım doğrusu. bendekinin bile trafik sigortası 200tl.. senin adına sevindim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi fiyat süpermiş. şaşırdım doğrusu. bendekinin bile trafik sigortası 200tl.. senin adına sevindim. :)

Kaza yok, bu yüzden uygundur, herkeslere kazasız günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Sampa dan uzak durmanızı öneririm. Pek iyi şeyler söylenmiyor firma hakkında. Şikayet sitelerini ben de araştırdım ve gerçekten sorunlu görünüyor.

Sampa hariç trafik en ucuz şu anda axa

Kasko Yapı Kredideydi benim. Bu sene Anadolu Sigortaya geçirdim. %60 hasarsızlık ile 880 TL ödedim.

Evet yine yeni yeniden bir kasko ve trafik sigorta dönemine girmiş bulunuyorum :)

Trafik sigortası %20 indirimli  274,00 TL  (Axa Sigorta)

Kasko %65 indirimli  810 TL  (Anadolu Sigorta)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba.kısmetse bir iki güne kadar mazda 3 power sense inci beyaz aracımı alıcam,kaskoyla ilgili bir sorum olucaktı bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.iş bankasından 25 bin lira kredi alıyorum,bazı şartlardan dolayı başka bankalardan kredi almam mumkun olmadı.bunu fırsat bilen iş bankası da madem krediyi biz veriyoruz kaskoyuda biz yapıcaz diyor,anadolu sigortadan.kasko bedeli yaklaşık 1800tl tutuyorbiraz tuzlu geldi bana.eski kaskomda(axa oyak) %60 hasarsızlık indirimim var ama 1,5 sene önce bitmişti o kasko yeniletmemiştim.sorum şu o indirimi yeni alıcağım kaskoya yansıtabilirmiyim?ve daha uygun tavsiye edeceginiz kaskolar nelerdir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...