Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kontrol ettim selman bey Engelli listesindekiler hariç tüm üyeler şeklinde ayarlı durumda (engelli kişiler listem boş)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sattığım aracımı sigortalattığım acenteyle görüştüm, onun kaskosu yeni arabaya aktarılıyormuş :tey:, iki ayı kalmıştı bitmesine 54 tl model ve marka değiştiği için fark ödedim, süresi doluncada diğerinin %60 hasarsızlık indirimi bunda da uygulanacakmış, iyi oldu bu iş... :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sattığım aracımı sigortalattığım acenteyle görüştüm, onun kaskosu yeni arabaya aktarılıyormuş :tey:, iki ayı kalmıştı bitmesine 54 tl model ve marka değiştiği için fark ödedim, süresi doluncada diğerinin %60 hasarsızlık indirimi bunda da uygulanacakmış, iyi oldu bu iş... :egy:

Yanlışlık olmasın bu uygulamayı bitirdiler...çünküğ bende araç değiştiğimde kalan günlerin primini iade ettiler okadar.Öteki aracıma geçirmeyi kabul etmediler... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlışlık olmasın bu uygulamayı bitirdiler...çünküğ bende araç değiştiğimde kalan günlerin primini iade ettiler okadar.Öteki aracıma geçirmeyi kabul etmediler... :(

Kasko şahıs adına olduğu için ktarılıyormuş. Zorunlu sigorta araca yapılıyor, kalan süreye göre iade edliyor, Tesadüf benim sigortada aynı gün bitiyordu. (yani eski aracı aldığım tarihte satmışım, bendeki 6. yaş gününde )
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda3 Comfort´umu kaskolatmak için sigortacı arkadaşımın yanına gittim. 14 tane sigorta şirketinden fiyat aldı. Fiyat yelpazesi baya bir genişti hani, 1100 TL ile 3500 TL arasında fiyatlar geldi. 980 TL´ye Birlik Sigorta´dan kasko yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda3 Comfort´umu kaskolatmak için sigortacı arkadaşımın yanına gittim. 14 tane sigorta şirketinden fiyat aldı. Fiyat yelpazesi baya bir genişti hani, 1100 TL ile 3500 TL arasında fiyatlar geldi. 980 TL´ye Birlik Sigorta´dan kasko yaptırdım.

1100 ile 3500 arası gelen fiyatlardan 980'e nasıl yaptırdınız ? indirim mi yaptılar bu en düşük fiyat üzerinden ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1100 ile 3500 arası gelen fiyatlardan 980'e nasıl yaptırdınız ? indirim mi yaptılar bu en düşük fiyat üzerinden ?

evet, sigortacı tanıdık olduğu için indirim yaptılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Haftaya bitecek kaskomu, 49800 TL kasko bedeli ve 4000 TL'lik ekstra teminat ile 1172 TL'ye yeniledim. 1 yıllık hasarsızlığım var. Full Kasko, YapıKredi'den.. ;)

İyi hatırlattın Yunus. Benimki de önümüzdeki ay bitiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir hafta önce Anadolu sigortadan kasko yaptırdım. Muafiyet yok. 35800 araç bedeli karşı taraf 100.000 gibi herşeyi tam yaptırdım.  Askeri personel hasarsızlık ve kaskocunun öz amcam olması etkisiyle 568TL 10 taksit yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Murat KIRBOĞA

Beyler,

daha yeni yaptırdım dumanı üstünde, hatta ağustosun 23'ünde başlayacak

şimdi sıkı durun

500 tl ne eksik ne fazla, 12 ay taksit

% 40 hasarsızlık var, full kasko

mapfre sigorta

aracım, 2011 imp mv

hadi bakalım, hodri meydan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler,

daha yeni yaptırdım dumanı üstünde, hatta ağustosun 23'ünde başlayacak

şimdi sıkı durun

500 tl ne eksik ne fazla, 12 ay taksit

% 40 hasarsızlık var, full kasko

mapfre sigorta

aracım, 2011 imp mv

hadi bakalım, hodri meydan :D

Kazada araç başına 50000 yapınca Anadolu 496 çıkardı. Ben 100000'e çıkarınca fiyat değişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
Guest Orbitus

Arkadaşlar, arabam için alabildiğim en uygun full kasko fiyatı 1400 TL'den başlıyordu. Hemen hemen 10 kasko firması ile irtibata geçtim, ama paşa paşa 1400-1500'ü gözden çıkarmışken son anda Ray Sigorta'dan da bir arkadaşım aracılığıyla fiyat aldım. 892 TL'ye ve 8 taksit'e yaptırdım.  :tey: Önce inanmadım tüm cloz'ları inceledim, hiçbir eksiklik yok, diğerleri ile aynı; sadece mühendis, öğretmen, doktor, subay gibi meslek sahiplerine özel bir indirimleri varmış, bana da mesleğimi sormuştu yapan acentedeki arkadaş... Ray'ın da normal fiyatı yine 1400 TL civarında... Haberiniz ola...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...