Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Orbitus

Benim hasarsızlık yada eski kaskodan kalan bir indirimim yoktu... Bir de teminatlar 50/150/50/50 bin TL olarak hesaplandı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sigorta şirketlerinin özellikle devlet memurlarına özel poliçeleri oluyor. Benim aracımda 2011 Model Dizel 115HP. Daha Önceki Aracımdan gelen yanlış hatırlamıyorsam %30 hasarsızlık indirimim vardı. Birde bu güne kadar almış olduğum bütün araçları abimin üzerine almıştım. Kendisi askeri personel. Axa sigorta, oyak personeline özel, çok hesaplı poliçeleri oluyor. 2011 Ekim ayında 711 TL'ye Axa Oyak sigortadan poliçe yaptırdım. Bu arada aracımı ben 2.el almıştım plakası 14 Bolu plaka özelliklede değiştirmedim, kasko ve trafik sigortasından indiriminden dolayı. Trafik sigortamda 170 TL tutmuştu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erdoğan Ardıç

kaskoda galiba sağlam kazık yemişim. 1.5 ay önce anadolu sigorta ya 1680 lira nakit şekilde kasko yaptırdım.o sıralar yurtdışına acil gitmem gerektiğinden çok incelemedim.indirim falan yoktu ama herhangi bir kazamda yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009  Mazda impressive aracıma %30 hasarsızlık indirimli olarak Ankara sigortadan 780 Tl'ye yaptırdım. 12 taksit

stilock/Mazda3 impressive A/T

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 toyota corllaya 420 tl kasko yaptırmıştım. 4 ay önce ağustos ayında aracı satıp 2005 mazda 3 aldım.kasko fiyatı otomatikman 1.000 tl ye çıktı.%60 hasarsızlık indirimine rağmen bu korkunç bir farktı ve moralim çok bozuldu.

neden fiyat fazla dediğimde eleman abi mazda servis ve parçaları pahalı olduğu için kasko fiyatın arttı dedi.ama seneye düşer dedi,ne kadar düşer deyince net bir şey söyleyemedi.

şunuda belirteyim kasko araç değerini 23.000 tl den hesaplıyorlar.toyota'yıda aynı değer üzerinden hesaplamışlardı.gerçi aracı 26.000 tl ye aldık ama kasko ile 2.el piyasası birbirini tutmuyor.

mayısta tekrar kasko başlıyacak bakalım yine yüksek fiyat çıkarırlarsa yazık diyorum.

neye göre kasko fiyatı belirlediklerini hala çözemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

Kiyaslama yapilabilmesi icin:

* 892 TL, eski kaskodan kalan bir indirim olmadan

* arac bedeli 58.500 TL

*karsi taraf:

-sahis basi bedeni:50.000 TL

-kaza basi bedeni:150.000 TL

-kaza basi maddi:50.000 TL

*manevi tazminat:50.000 TL

* tum teminatlar dahil, yani farkini verip ekletecegim baska bir teminat kalmadi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Eylül 2011'de yaptırmıştım 2011 impressive lpgli kuzuma. Anadolu sigorta %30 hasarsızlık ve TSK indirimi ile 758 TL. 10 taksit yaptırdım. Allah hiç kimseye kaza bela vermesin  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Kiyaslama yapilabilmesi icin:

* 892 TL, eski kaskodan kalan bir indirim olmadan

* arac bedeli 58.500 TL

*karsi taraf:

-sahis basi bedeni:50.000 TL

-kaza basi bedeni:150.000 TL

-kaza basi maddi:50.000 TL

*manevi tazminat:50.000 TL

* tum teminatlar dahil, yani farkini verip ekletecegim baska bir teminat kalmadi.

Fiyat çok iyiymiş, bana en ucuz 1400 TL fiyat verdiler :(

araç bedeli : 33.500 TL

2010 mazda dizel. Neden fiyat bu kadar farklı acaba? Hangi sigorta şirketi sizinki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat çok iyiymiş, bana en ucuz 1400 TL fiyat verdiler :(

araç bedeli : 33.500 TL

2010 mazda dizel. Neden fiyat bu kadar farklı acaba? Hangi sigorta şirketi sizinki?

Ray sigortadan yaptırdım. Normalde fiyatlar dediğin gibi yüksek ama, Ray sigorta bazı meslek gruplarına özel fiyat veriyor. ( doktor, muhendis, subay gibi... )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ray sigortadan yaptırdım. Normalde fiyatlar dediğin gibi yüksek ama, Ray sigorta bazı meslek gruplarına özel fiyat veriyor. ( doktor, muhendis, subay gibi... )

Bu şirkedi de araştıracağım, çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Yeni araç , sıfırdan kasko :)

Bir önceki aracımda %50 indirimim olduğu için 900 civarı öderken şimdi çıkan rakamlar hasarsızlığım kalmadığından ( 30 gün içinde yeni araç alsam bozulmayacaktı ) 2.000 - 2.300 TL civarında ..  Araban yok derdin çok , araban var derdin var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi geçenlerde arabası olmayanların tasarrufundan bahsediyodukya hani ; artık tasarruf dönemi kapandı mazda dönemi başladı :) hayırlısı olsun vede  sağlık olsun ; yeni model vede değerli bir araç kaskolu olmalı bencede;  ama çok para 2000 tl gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla kaç şirketten fiyat aldık 2.000 den aşağı ağzını açan yok :(

ben kara listeye girmişim 2500 çektiler :D ray sigortadan yaptırdım bende, ora makul .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...