Jump to content

Yeni Mazda 3 - Gündüz Ledli Sis Farı Çerçevesi Orjinal

yukselokur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimde aklıma ilk bunu sormak geldi. görüntüdeki aracın normal gündüz ledleri ile birlikte görseli yok mu? bu haliyle tam karar verilemiyor sanki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gündüz ledleri var ancak sarı yanıyor, led yapamıyoruz uzun farlarla birlikte aynı ampüldeymiş o nedenle ledli sis nasıl olur sizce ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sis farlarını lede çevirmeyin, birgün mutlaka lazım olur sis farlarınız. Yukarıda paylaştığınız fotoğraflardaki ürün güzel bence. Hem yuvasına göre de yapmışlar, sırıtmaz. Bir de çürük diş gibi tek tek yanmıyor, homojen bir aydınlatması var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

80 dolara aliexpress te var. Cepten link veremiyorum lakin 80-90 dolar aralığında satan bir çok yer var bilgi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Sis farlarını lede çevirmeyin, birgün mutlaka lazım olur sis farlarınız. Yukarıda paylaştığınız fotoğraflardaki ürün güzel bence. Hem yuvasına göre de yapmışlar, sırıtmaz. Bir de çürük diş gibi tek tek yanmıyor, homojen bir aydınlatması var.

Çürük diş çok iyiydi abi :) Ben de gıcık oluyorum tane tane yanma olayına ve gündüz farını hem görsel olarak güzel, hem de güvenlik olarak gerekli buluyorum. Gündüzleri hele hele hava biraz kapalı gibiyse ya kısa far, ya da park sis geziyorum. Ayrıca far sensöründen memnun değilim aracın, bence fazla kararmasını bekliyor havanın (connect ve fiesta da tam kararındaydı). Kitapçıkta hassas ve daha hassas olarak iki ayarı daha var yazıyor, serviste ayarlanıyormuş ama, bakıma gittiğimde soracağım.

Bizim kasalara sonradan takmalı zamazingoları beğenemedim, tampon köşelerindeki deliklere oturan güzel gibi ama çürük diş olayı onda da mevcut. Üşenmesem, para basmaya gönlüm razı olsa, uygun bir tasarım kasıp yapacağım benim alete de muhtemelen hep fikir olarak kalacak :)

Asıl istediğim ve ihtiyaç duyduğum arka sis/geri vites asimetrikliğini çözmek. İki tarafı da geri vites yapıp alttaki reflektörleri sise çevirmek. Sürekli kapalı ve karanlık yerlere park ediyorum aracı, soldan geriye yanaşırken sisi yakıyorum mecburen. Bir yandan simetri takıntım da var ama muhtemelen bunu da yapmayacağım. Bunu yaptık diyelim, egzoz da asimetrik :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
3 saat önce, Anarchist :

fiyatı artmış, verdiğiniz rakama çıkmış pardon...

Aynen fiyat şu an için yüksek bence ilerleyen Zaman'da mazda3 aksesuarları hem daha çok bulunabilir olup hemde fiyat düşecektir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar Led Sis Çerçeveleri Kalite Kalite Değişiyor Çinden verdiğim Siparişte Ledin Soğutucusu Yokmuş Günlük Aşırı Yanmadan Dolayı Eriyerek Şekil Değiştirdi Plastik Sağlamını Bulmak Lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...