Jump to content

Mazda CX-3 için Bayiler Sıra Yazmaya Başladı

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sıra yazıyorlar da neyin sırasını yazıyorlar? Fiyat? Teknik özellikler? Donanım? Renkler? Neye yazıldığımı bilmeden mi yazılacağım? Böyle şey görülmüş mü? Sıra hiç değilse tükanda numunesi olan, belli bir donanım ve renk için ve de kesine yakın bir fiyatla yazılır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ev yaparsan tuğladan, araba alırsan Muğladan. :D

aslinda Okan abilik yapıp Ula'dan da kız bulsa tam olur [emoji12]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıra yazıyorlar da neyin sırasını yazıyorlar? Fiyat? Teknik özellikler? Donanım? Renkler? Neye yazıldığımı bilmeden mi yazılacağım? Böyle şey görülmüş mü? Sıra hiç değilse tükanda numunesi olan, belli bir donanım ve renk için ve de kesine yakın bir fiyatla yazılır.

Nabız ölçüyorlar herhalde :) İlgi alaka nasıl olacak diye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi donanım paketleri, fotoğraflar bayileri gönderildi. Fiyat ve teknik veriler belli değil sadece. Bayiden bakıp seçecekler. seçeceğim, seçecek :)

Mazda 3'e de burun kıvırdılar şimdi sırada millet. 

Cx-3'ün fiyatlandırması da tam olacak. Beğenmeyen kia ceed alabilir mesela. full'ü 82bin TL :) 

Mazda pahalı değil, vergilerimiz yüksek. Fiyatlara laf edene  :sopa:

Nabız ölçüyorlar herhalde :) İlgi alaka nasıl olacak diye..

Nabız ölçecek bir şey yok Mehmet :) araç yok satacak, üretim ve kotadan Türkiye'ye düşen araç belli. İsim yazdıranlar üretime yazılacak. ciddi sıra var. Ben uyarıyorum şimdiden. Adını yazdırıp, kapora yatırmayan 2016'ya kadar bekler :) 

8 donanım paketi var , 

4x4'lerin tamamı otomatik 6 ileri 

Önceki modellerde görmediğimiz stil paketleri var. 

Paketleri de yazacağım  O0

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...