Jump to content

Ruhsat bilgileri

nemre7
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler arkadaşlar. 

Aracım 2014 Mazda 3 Sedef Beyazı HB Power. Ancak ruhsat bilgilerinde Sedef beyazı ve Power açıklamaları yok. İstemeyerek de olsa Power olmasa da olur diyorum çünkü aracımı satmaya kalksam donanım olarak power olduğunu gösterebilirim. Ancak aracımın Sedef Beyazı olduğunu gösteren bir ibare yok. Yani kutup beyazı (ek masrafı olmayan*standart olan) da diyebilirler arabam için. Ruhsata bu bilgileri işlenmesi gerekmez mi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla benim zamaninda ford focus'umda ruhsatta beyaz (inci) yazıyordu. yani beyaz da ne beyaz diye ruhsata geçtikleri kesin ama bunun size uzun vadede be gibi bi zararı ya da yararı olur amlamadım. yani benim arabaya inci beyaz yazmasalar ne olur diyecem de bişey olmadı. kazalar vs oldu da kimse renkle ilgilenmedi. demem o ki en azından renk konusunda sıkıntı olmaz.. satarken pazarlığınızı araç başında yaparsınız:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
İyi günler arkadaşlar. 

Aracım 2014 Mazda 3 Sedef Beyazı HB Power. Ancak ruhsat bilgilerinde Sedef beyazı ve Power açıklamaları yok. İstemeyerek de olsa Power olmasa da olur diyorum çünkü aracımı satmaya kalksam donanım olarak power olduğunu gösterebilirim. Ancak aracımın Sedef Beyazı olduğunu gösteren bir ibare yok. Yani kutup beyazı (ek masrafı olmayan*standart olan) da diyebilirler arabam için. Ruhsata bu bilgileri işlenmesi gerekmez mi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?

Hocam opak beyazla sedefli yada inci beyazini ayirt edemeyen olursa veya buna takilan olursa zaten ona arabayi satmayin.[emoji4]. sizde buna takilmayin takilacak bi mevzuu değil
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Ruhsatla ilgili bir sorum olacak. Kısmetse yarın 2015 mazda3 alacağım. Ruhsatında tipi BL yazıyor. BM olması gerekmiyor  mu? Hata varsa düzelttirmem mi gerekir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Typhoon :

Ruhsatla ilgili bir sorum olacak. Kısmetse yarın 2015 mazda3 alacağım. Ruhsatında tipi BL yazıyor. BM olması gerekmiyor  mu? Hata varsa düzelttirmem mi gerekir ?

Bence duzelttirin. İleride aklinizi kurcalar durur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Typhoon :

benim aracta da bl yaziyor sonradan fark ettim ama kolay bir şekilde düzeleceğini zannetmiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdadan gelen araç bilgileri aşağıda. BL doğru oluyormuş ! Ama Şasi no 3MZBM ile başlıyor. 

Biryerde bir terslik var ama anlamadım. 

Herkes de BL mi yazıyor acaba? 

162EBFE0-FC8C-4F86-AA85-22C4F4F145F4.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim ruhsatta da BL yazıyor. (3. nesil, 2015 model)

benim sorunum da aracın power sense olarak kaydedilmiş olması. arac aslinda power. ben kaskoyu vs oyle yüksekten ödüyormuşum kasko bedeli daha yüksek çıktığı için iki senedir. 

şase no ise 3MZBM6... diye gidiyor.

mazda'dan belgeyi alınca noterde düzeltilebiliyor dediler. benim de sorunum ise mazda'nın bir cevap vermemesi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Araç Tescil Belgesinde de BL yaziyor.  Bu arada birsey dikkatimi çekti.  Benim Mazda cüzdaninda sadece Araç Tescil Belgesi var, bunun disinda bir belge yok.  Cüzdan hep bende idi.  Birisinin içinden alma olasiligini pek düsünemiyorum.  Daha önce hiç dikkat etmedigimden kesin bir sey de söyleyemiyorum.  Bu normal midir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Araci 2017 veya daha yeni olanlara bir sorum var.  Benim Mazda cüzdaninda resmi olarak sadece Araç Tescil Belgesi var.  Eskiden ruhsatta 2 adet resmi belge olurdu.  Bu artik degisti mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• nsbtl
      Yazan: nsbtl
      Merhaba arkadaşlar

2014 model Mazda 3 hatchback sahibiyim ve sinyal lmabalarını ve iç mekan lambalarını LED yapmak istiyorum. Fakat marka tecrübem veya bilgim pek yok. Kaliteli bir şey bakıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • Yeni Oluştur...