Jump to content

Mazda3 Bakım Fiyatları

Guest architect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 2.nesil (model 2012) mazda 3, 20.000 km bakımı için yeni oto izmir yetkili servisi 700tl fiyat verdi. açıkcası şok oldum. 1 önceki bakımda 300tl ödemiştim.

Değişecekler sabit= Yağ- Yağ filtresi- Hava filtresi- Bujiler- Polen filtresi- rutin kontroller + işçilik toplam en son 600tl olur dediler. sizce fiyat nasıl?

Bide isterseniz 120 tl'ye ön lastiklerle arkaları değiştiriyoruz dediler. Bu 20.000 bakımında gereklimidir?

izmirde güvenilir özel servis bulunur mu? onlarda fiyatlar nasıldır?

Daha uygun fiyat nasıl alabilirim?

cevabınız için şimdiden tşk ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Drumble :

Arkadaşlar 2.nesil (model 2012) mazda 3, 20.000 km bakımı için yeni oto izmir yetkili servisi 700tl fiyat verdi. açıkcası şok oldum. 1 önceki bakımda 300tl ödemiştim.

Değişecekler sabit= Yağ- Yağ filtresi- Hava filtresi- Bujiler- Polen filtresi- rutin kontroller + işçilik toplam en son 600tl olur dediler. sizce fiyat nasıl?

Bide isterseniz 120 tl'ye ön lastiklerle arkaları değiştiriyoruz dediler. Bu 20.000 bakımında gereklimidir?

cevabınız için şimdiden tşk ederim.

İzmir özel servis olarak yaklaşık 20 yıldır Mazda servisliği yapan ADN Teknik var. Ankara caddesi üzerinden Bornova'da 3. Sanayi'nin girişinin hemen yanında Vatan bilgisayar,Gold,Bimeks mağazalarının bir arka sokağında Turkcell genel merkezinin orda. Hem Mazda'lar konusunda bilgili ve deneyimliler hem fiyatları makul, hemde işçilikleri temizdir, kalitelidir, insan olarak da çok iyi insanlardır. Aracınızın bakımını seyredebiliyorsunuz. Orjinal parçaları İstanbul'dan Merser'den sipariş ediyorlar, bazen Muğla'dan da temin edebiliyorlar , 2009 Mazda6' mın motor revizyon ve baskı balata değişimini orda yaptırmıştım bütün parçaları Merser'den orjinal sipariş ettiler 1 gün sonra bütün parçalar geldi ve yetkili serviste verilen fiyattan çok daha uygun fiyata yaptırmıştım, sonuçtanda memnun kalmıştım, şimdiki Tiguan'ımın hem on bin bakım, hem fren bakım hemde V kayış değişimini orda yaptırdım. Esasında Özel Mazda servisi ama Audi , Mercedes, Honda vs.. her marka araca bakım yapıyorlar.

https://www.facebook.com/ADN-Teknik-Servis-484532744985440/

Serkan Usta : 0535 306 36 51

Adnan Usta : 0532 416 76 94

İş : 0232 462 61 10

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, GökayT :

İzmir özel servis olarak yaklaşık 20 yıldır Mazda servisliği yapan ADN Teknik var. Ankara caddesi üzerinden Bornova'da 3. Sanayi'nin girişinin hemen yanında Vatan bilgisayar,Gold,Bimeks mağazalarının bir arka sokağında Turkcell genel merkezinin orda. Hem Mazda'lar konusunda bilgili ve deneyimliler hem fiyatları makul, hemde işçilikleri temizdir, kalitelidir, insan olarak da çok iyi insanlardır. Aracınızın bakımını seyredebiliyorsunuz. Orjinal parçaları İstanbul'dan Merser'den sipariş ediyorlar, bazen Muğla'dan da temin edebiliyorlar , 2009 Mazda6' mın motor revizyon ve baskı balata değişimini orda yaptırmıştım bütün parçaları Merser'den orjinal sipariş ettiler 1 gün sonra bütün parçalar geldi ve yetkili serviste verilen fiyattan çok daha uygun fiyata yaptırmıştım, sonuçtanda memnun kalmıştım, şimdiki Tiguan'ımın hem on bin bakım, hem fren bakım hemde V kayış değişimini orda yaptırdım. Esasında Özel Mazda servisi ama Audi , Mercedes, Honda vs.. her marka araca bakım yapıyorlar.

https://www.facebook.com/ADN-Teknik-Servis-484532744985440/

Serkan Usta : 0535 306 36 51

Adnan Usta : 0532 416 76 94

İş : 0232 462 61 10

Gökay Bey yardımınız için teşekkür ederim.

Adnan Usta ile az önce görüştüm. 270tl fiyat verdi. işlemler aynı rot balans için 60tl istedi ekstra. kullandıkları yağdan pek emin olmadım. Shell marka kullanıyorlarmış. Bende castrol yok mu dedim. o da istersen yağı dışardan alıp gelebilirsin dedi. hatta bizm burda castrol satan var ordan da yardımcı oluruz dedi.   Ayrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi?

Yağ konusunda, 1.6 benzinli otomatik, 2012 mazda 3 için en iyisi hangisidir?

Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2.nesil (model 2012,1.6 benzinli) mazda 3, 20.000 km bakımı için yeni oto izmir yetkili servisi 700tl fiyat verdi. açıkcası şok oldum. 1 önceki bakımda 300tl ödemiştim.

ADN -Teknik varmış bornovada giden,gören,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

ADN-TEKNİK'ten Adnan Usta ile az önce görüştüm. 270tl fiyat verdi. işlemler aynı rot balans için ekstra 60tl istedi. Kullandıkları yağdan pek emin olmadım. Shell marka kullanıyorlarmış. Bende castrol yok mu dedim. O da istersen yağı dışardan alıp gelebilirsin dedi. Hatta bizim burda castrol satan var. Ordan da yardımcı oluruz dedi.  Ayrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi? onuda sormayı unuttum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orijinal parçaları ancak yetkili servisten bulabilirsiniz.

12 dakika önce, Drumble :

yrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi? onuda sormayı unuttum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Mehmet Özdemir :

orijinal parçaları ancak yetkili servisten bulabilirsiniz.

orjinal yağ, hava filtresi, polen filtresi kullanmazlar diyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Drumble :

orjinal yağ, hava filtresi, polen filtresi kullanmazlar diyorsunuz?

evet, siz servisten alıp; usta bunları kullan demedikçe.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Drumble :

Arkadaşlar 2.nesil (model 2012,1.6 benzinli) mazda 3, 20.000 km bakımı için yeni oto izmir yetkili servisi 700tl fiyat verdi. açıkcası şok oldum. 1 önceki bakımda 300tl ödemiştim.

ADN -Teknik varmış bornovada giden,gören,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

ADN-TEKNİK'ten Adnan Usta ile az önce görüştüm. 270tl fiyat verdi. işlemler aynı rot balans için ekstra 60tl istedi. Kullandıkları yağdan pek emin olmadım. Shell marka kullanıyorlarmış. Bende castrol yok mu dedim. O da istersen yağı dışardan alıp gelebilirsin dedi. Hatta bizim burda castrol satan var. Ordan da yardımcı oluruz dedi.  Ayrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi? onuda sormayı unuttum.

20.000 Bin Km için 700.-Lira fiyat bana çok yüksek geldi. İçinde fren balata-disk filan olsa anlayacağım. Yeni otomotiv anlaşılan reklam harcamalarını müşterilerinden çıkarmaya niyetli. Google arama motoruna "Mazda" yazınca ilk sırada çıkıyorlar !!

Dizel kullanıcısı olduğumdan çok emin değilim, buji konusunda. 20 bin ve katlarında değişiyor mu ? Yoksa durumuna bakılıp gerekli görülürse mi değişmesi lazım.

izmirde güvenilir özel servis bulunur mu?

Japon Car Servis - Dündar Pekiner - 677/38 Sokak. No:13 6.Sanayi Sitesi - Buca / İZMİR - Tel : 0232 282 20 40 / 0535 279 1111
Adn Mazda - Adnan Bey - Engin Usta - 283 Sokak No: 3 Bornova / İZMİR- Tel : 0232 462 61 10

Bu soru tam anlaşılmadı uygun fiyat nasıl alabilirim mi ? Yoksa bulabilirim mi ?

Mevcut yetkili servisten uygun fiyat almak isterseniz: Polen filtrenizi değiştirmeyebilir, bujileri kontrol ettirip gerekirse değiştirtirebilirsiniz. Tabi aracınız lpg'li ise durum değişebilir. 20 Bin bakımını tekrardan sorgulayabilirsiniz, malzeme ve işçilik bazında fiyat vermelerini isteyiniz.

Uygun fiyat bulabilirmiyim ? : Sanayide, özel servisde bakımları yaptırısanız kesinlikle 700 lira altına yaptırabilirsiniz.

Ayrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi?

Orijinal değildir, zaten bu yüzden daha avantajlı fiyat verebiliyorlar. Bu sarf malzemelerinden kaynaklı çok büyük fiyat farkı oluşmaz. Yetkili servisten bu parçaları alıp, dışarıda bakım yaptırabilirsiniz.

Lastik konusuna gelirsek

Her 20 bin ve katlarında ön/arka lastiklerin revizyon edilmesi lazım. Bu işlemi dışarıda bildiğiniz, güvendiğiniz, tavsiye edilen bir lastikçiye yaptırmanızda fayda var. Şahsen ben bu işi servise yaptırmıyorum. Revizyon esnasında hem balans hemde rot ayarı yaptırıyorum. 40-60 lira arası bir maliyetle bu işlemi dışarıda yaptırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 mazda 3 100 bin bakımı için yapılması gerekenler nedir? triger yok diye biliyorum fakat v kayışı rulman bilye falan birşeyler yazılmış. Herhangi bir sorun olmadıkça bunlar değiştirilmeli mi? Yetkili servis olmadığından özel serviste yaptırmam gerekiyor. Fiyat ortalama ne kadar tutar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, agharta :

2006 mazda 3 100 bin bakımı için yapılması gerekenler nedir? triger yok diye biliyorum fakat v kayışı rulman bilye falan birşeyler yazılmış. Herhangi bir sorun olmadıkça bunlar değiştirilmeli mi? Yetkili servis olmadığından özel serviste yaptırmam gerekiyor. Fiyat ortalama ne kadar tutar?

Ses çıkmadığı sürece değiştirmeye gerek yok v kayış gergi kasnağı rulmanlarını. Ama v kayışını 100bin km bakımında değiştirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.01.2016 at 11:16, Drumble :

Gökay Bey yardımınız için teşekkür ederim.

Adnan Usta ile az önce görüştüm. 270tl fiyat verdi. işlemler aynı rot balans için 60tl istedi ekstra. kullandıkları yağdan pek emin olmadım. Shell marka kullanıyorlarmış. Bende castrol yok mu dedim. o da istersen yağı dışardan alıp gelebilirsin dedi. hatta bizm burda castrol satan var ordan da yardımcı oluruz dedi.   Ayrıca kullandıkları hava filtresi yağ filtresi orjinal mi? yoksa muadil yan sanayi mi?

Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Orjinal parça konusunda, ADN Teknik zaten ya Muğla Yetkili servisi üzerinden yada İstanbul Merser üzerinden orjinal parçaları temin ediyor, orjinal parça için bir gün önceden oraya gidip gerekenleri sipariş ettirmeniz gerekebilir.

Yağ konusunda da kendileri Shell'in 4 litrelik kapalı kutuda orjinal 5\30  - 10\40 yağlarını kullanıyorlar. Ama illede kendi yağımı kendim götürürüm diyorsanız, sanayiden değilde süper marketlerden almanızı tavsiye ederim .

Ben Tiguan' ı götürdüğümde yağımı Metro gross marketten aldım. 4 litre Castrol EDGE FST Titanium 5\30 yağı 170 TL' ye aldım . Başka hiç bir şey götürmedim, Hava Filtresi + Polen Filtresi + Yağ Filtresi hepsini Mann marka üzerinde Made İn Germany yazan filtreler kullandılar. Ekstradan V kayışı ve fren balatalarının değişmesi gerekti o anda orjinal parça temin edemedik kaliteli yan sanayi parçalar ile değiştirdiler. 

Yetkili serviste de Castrol Magnatec 5\30 yağ kullanılıyor, Zaten şu anda ki araçlarımızın motorlarına en ideal yağ 5\30 numaralı yağlar, isterseniz benim gibi Castrol'un edge titanium fst serisini 170 lira civarına alırsınız , veya magnatec serisini 130 Lira civarına alabilirsiniz.

Lastik rotasyonu ve Rot-Balans işi için 3. Sanayide ki Batı Lastiğe gidin orda yaptırın, ADN Tekniğe çok yakın zaten aralarında 100 metre bile yok. Rot-Balans ayarını özellikle Aydın usta müsaitse ona yaptırın, hazır gitmişken, bilgisayarlı far ayarınızı da Aydın ustaya yaptırın . 

Benim tavsiyem bu yönde kolay gelsin, iyi bakımlar :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.01.2016 at 00:34, agharta :

Bildiğim kadarı ile triger zincirli, yani değişmesine gerek yok, sadece kontrol edilmesi gerekli .

V kayışı kilometre ömrü dolmasa bile yıldan dolayı değişmesi gerekebilir, ama benim tavsiyem 100 bin km bakımı yapılıyorken V kayışı da değiştirin, dıştan iyi durumda görünse bile içten içe durumu kötü olabilir en güzeli hiç riske girmeden 100 bin bakım yapılırken V kayışıda değiştirmek.

Benim başıma 4-5 yıl önce önce buna benzer bir olay geldi, araba bakımı konusunda çok titizimdir; 100 bin bakım için arabayı götürdüğüm ustaya hazır başlamışken şu V kayışıda değiştirelim dedim, ben baktım hiç gerek yok dedi, 50 sefer değiştirelim dedim, yok yok iyi durumda bak hiç çatlak yok sapasağlam bu dedi, eski kayışı geri taktı, 100 bin bakımdan 3.000 km sonra arabanın alttan yağ kaçırdığını fark ettim, kaputu bir açtım ki offf heryer leş gibi yağ olmuş, apar topar bir götürdüm ki servise o çok iyi durumda denen V kayışı ikiye ayrılmış yarısı krank keçesine sıkışmış ordan yağ kaçağına sebep olmuş, eğer ki tesadüfen ben arabanın altına eğilip yağ kaçırdığını fark etmesem uzun yolda yağsızlıktan motor yanacaktı neredeyse, ustanın değiştirmemek için inat ettiği 100-120 liralık kayış yüzünden az daha motoru kaybediyorduk, o gün hem krank keçesi hem V kayış hem motor yağı masrafı yapmıştım, diğer senaryolara göre yinede çok ucuz kurtulmuştum.

Rulmanlar ses yaparsa değiştiriliyor, ses yapıp yapmadıklarına göre değişimlerine karar verilir. Kolay gelsin, iyi bakımlar :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi , bujiler değişmedi, iridyum buji olduğu için temizlendi , ufak tefek kayda değer olmayan işlemler var bir de, 425 tl. Yıllardır aynı ustaya gidiyorum böyle fiyat vermemişti,hatrı var bi bildiği vardır diye sesimi çıkarmadım,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, koray.150 :

Yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi , bujiler değişmedi, iridyum buji olduğu için temizlendi , ufak tefek kayda değer olmayan işlemler var bir de, 425 tl. Yıllardır aynı ustaya gidiyorum böyle fiyat vermemişti,hatrı var bi bildiği vardır diye sesimi çıkarmadım,

Yetkili servis mi bu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, koray.150 :

Özel servis hocam

Yağ filtresi 22

Polen filtresi 19

Yağ 65

hava filtresi 22 tl

Toplam 128tl :P  

Yağı bazı benzinlikler bedava değişiyor. filtreleri de siz değişirsiniz :D 

tabi bu fiyatlar biraz ekstrem. Ama madem garantiniz yok, madem özel servis internetten istediğiniz kalite parçayı (22tl olan filtreyi pek gözüm tutmadı)  alıp gitmek daha mantıklı gibi. 

hal hatır da bir yere kadar. 

Ekonomi arayanlar için bir rehber olabilir :D artık Mazda parçası pahalı diyeni de kürekle döverim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, fotifoti :

Yağ filtresi 22

Polen filtresi 19

Yağ 65

hava filtresi 22 tl

Toplam 128tl :P  

Yağı bazı benzinlikler bedava değişiyor. filtreleri de siz değişirsiniz :D 

tabi bu fiyatlar biraz ekstrem. Ama madem garantiniz yok, madem özel servis internetten istediğiniz kalite parçayı (22tl olan filtreyi pek gözüm tutmadı)  alıp gitmek daha mantıklı gibi. 

hal hatır da bir yere kadar. 

Ekonomi arayanlar için bir rehber olabilir :D artık Mazda parçası pahalı diyeni de kürekle döverim :D 

Doğru diyorsunuz hocam , ama ben şunu söylemek istiyorum yüksek fiyat veren ustalara, para her zaman kazanılır paraya bu kadar değer vermesinler, para kazanılırda hatrınız için bu 425 tlye ses çıkarmayan , ustasının her dediğine güvenen bir bildiği vardır diyen bir müşteri kolay kazanılmaz. 6 ayda düzenli bir şekilde bakoma girip çıkan 2005 model 130 bündeki aracın bakıma bu fiyat nedir abi ama ya gerçekten zoruma gitti, sevdiğim bi ustamdı saygı duyduğum.hep derim para kolay kazanılmıyor diye ama sanırım kolay kazanılan paralarda varmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• CRO
      Yazan: CRO
      Merhaba Değerli forum üyeleri;
      Aracım Mazda3 BL 2012 Otomatik makyajlı kasa 72.000 km de olup bu zamana kadar yetkili servis bakımlıydı; ancak gerek garanti süresinin dolması gerekse de yetkili servis ücretlerini yüksek bulmam sebebiyle bundan sonraki bakımlarını özel servis aracılığıyla yaptırmayı düşünüyorum. Bakım ile ilgili forum üzerinden önceki mesajları elimden geldiğince okuyarak bakım için tercih edilebilecek ürünleri oluşturmaya çalıştım. Bu noktada sizlerin de görüş ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Yapmış olduğum araştırmalar neticesinde bakım için gerekli malzeme listelerini aşağıya sıralıyorum, daha önce kullandığınız memnun olduğunu ürünleri de söylerseniz memnun olurum.
      Araç Yağı;
      Liqui Moly Toptec 4200 5w30 (Sentetik, ACEA:C3 - API:SN) Liqui Moly Longtime High Tech 5w30 (ACEA:A3/B4/B3 - API: SM,CF) Liqui Moly Toptec 4500 5w30 (ACEA:C1 - API bulamadım, yalnız üzerinde direk mazda ibaresi mevcut olduğundan listeme ekledim.) Motul 8100 xClean EFE 5w30 (Tam Sentetik, ACEA:C2/C3 - API:SN) Motul Energy 5w30 (ACEA:A5/B5 - API:SL) Castrol Edge 5w30 C3 (Tam Sentetik ACEA:C3 -API:SN/CF Son bakımda bu yağ konulduğu için listeme ekledim.) Mobil 1 ESP 5w30 (Tam Sentetik, ACEA:C2/C3 -API: SN Forumda da araç yağı tercihi konularını okudum ama tam manasıyla şu kullanılabilir şeklinde bir öneriyle karşılaşmadım herkes gerekli özellikleri barındıran uygun yağı tercih ettiği sonucuna ulaştım. Benim listelemiş olduğum yağlar arasında Motul 8100 xClean EFE ile LiquiMoly Toptec 4500 arasında kaldım ama açıkcası netleştirmedim birsürü özellik viskozite, farklı derecelerdeki akışkanlık vs gibi birsürü özellik söz konusu olduğundan yağ konusunda önerilerinize açığım.
      Fren Hidroliği;
      Fren Hidroliği konusunda konusunda Dot3 veya Dot4 niteliklerine sahip bilindik markalardan birisini tercih etmeyi düşünüyorum. Bi önceki bakımda değişmedi diye biliyorum araç kitapçığında ise yanlış hatırlamıyorsan 2 yıl veya 40Bin km de değişimden söz ediyordu. Bakımda durumuna göre değiştirmeyi düşünüyorum.
      Direksiyon Hidroliği; 
      Direksiyon hidroliğinde kullanılan yağ ile otomatik şanzımanlarda kullanılan yağ aynısı tercih edilebileceğini öğrendim. Bu noktada Dexelia ATF 3 (M-V) veya Liqui Moly Atf Toptec 1200 (Dexron2-3 ) değerlerine sahip yağların işimi görebileceği sonucuna ulaştım.
      Bujiler;
      Buji konusunda muhtemelen aracın üzerinde orjinal mazda bujileri var diye biliyorum, değişimin gerekli olduğu görülürse Denso, Ngk veya Mazda Orjinal buji markalarından birisini tercih etmeyi düşünüyorum. Bu noktada da kararsızım önerilerinize açığım.
      Yağ Filtresi;
      Yağ filtresini orjinal ürün tercih etmeyi düşünüyorum, yine forumdaki konuları incelediğimde Mahle OC195 markalı ürünün orjinal ürün ile birebir aynı olduğunu öğrendim. Orjinal filtre bulamaz isem eğer bu ürünü tercih edebilirim.
      Hava Filtresi; 
      Hava filtresinde de orjinal ürün kullanmayı düşünüyorum ama tavsiye edebileceğiniz ürünlere de açığım bu konuda net bir karar veremedim açıkcası.
      Polen Filtresi;
      Polen filtresinde ise muadil ürün kullanmayı düşünüyorum. İnternetteki araştırmalarımda Bosch, Filtron ve blueprint markalarını gördüm bu konuda da önerilerinize açığım.
      Uzunca bir yazı oldu arkadaşlar sürçü lisan ettiysek kusuruma bakmayın. Konu ile ilgili hertürlü tavsiyelerinize açığım. Teşekkür eder keyifli günler dilerim.

• sany
      Yazan: sany
      Arkadaşlar merhaba,
      Hepinizin araştırmalarınızdan bildiği üzere, otomatik şanzıman yağı el ile değiştirildiğinde 4 Litresi değişiyor,
      diğer yarısı şanzımanın içinde kalıyor. Yani yarım iş yapmış oluyoruz. 
      Bu sebepten yağ değişimini makine ile yapan servisleri araştırdım ve adreslerini sizinle paylaşıyorum.
      İzmir ve Çevre iller'de
      Otomatik Şanzıman yağını makine ile değiştiren servislerin iletişim bilgileri;

İzmir
      KEBAN OTOMATİK ŞANZIMAN SERVİSİ !!!
      (Makinası arızadan dolayı yurt dışına değişime gitmiş - Yurt dışından gelmesi bekleniyor) !!!
      http://www.kebanotomatiksanziman.com
      3.Sanayi Sitesi 405 Sokak No:17 Kazımdirik Mahallesi
      İzmir/Bornova
      Mobil: 0506 328 44 44
      Servis: 0232 486 44 10
      Yetkili - Hasan usta

Manisa
      Kaizen Oto
      Manisa Sanayi - (Manisa Merkezde)
      5305-(3) Sk.
      T.+90 532 634 19 82
      Yetkili - Bekir Usta

Denizli
      OTO TEKNİKER 
      Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi
      37 Sokak No: 43-45-47
      Denizli/Türkiye
      T.+90 532 431 6145
      +90 258 251 3433
      Yetkili - Şeref Usta

Denizli
      JAPON OTO
      Sümer Mah. 3. Sanayi Sitesi 37Sk. No.49
      Denizli
      +90 532 481 5057
      Yetkili - Ahmet Canyılmaz

Umarım ihtiyacı olanlara faydalı olurum.

Ben İzmir'den Manisa'daki Kaizen Oto'ya gittim.
      Bekir ustanın titiz ve temiz işçiliği var. Ayrıca, Makine, Techizat ve Donanımı çok iyi .
      Çok bilgili, memnun kalırsınız. Tavsiye ederim.

• noers
      Yazan: noers
      Merhaba arkadaşlar,
      Geçtiğimiz ağustos ayında 2014 model polumu satıp, Ankara Mazda S.K otomotivden 1.5 skyactiv-g power sense mazda 3 aldım. 
      Önümüzdeki ay aracın ilk 6 ay bakımı gelecek, normalde ara bakımlarda sadece kontrol yapıldığını herhangi bir işlem yapılmadığını söylemişlerdi ancak ben yine de yağını değiştirmek istiyorum aracın. SK ve herter var Ankarada, bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? Olumlu olumsuz tecrübelerinizi duymak isterim.  

• Atchsn
      Yazan: Atchsn
      Merhaba saygıdeğer forum üyeleri;
      2015 model aracımın 20.000 bakımı geldi de geçti. 22000 lere yaklaştım. Kayseri'de ikamet ediyorum ve maalesef burda yetkili servis yok. Aracı alırken 3 sene garantili demişlerdi ama birkaç yerde 5 yıl olduğunu duydum. Hangisi doğrudur?
      Eğer 3 sene ise garantinin bozulmasını göze alıp Kayseri'de özel bir serviste mi yaptırsam? (Yer tavsiyelerine açığım, hatta ihtiyacım var.)
      5 sene ise; bozmam uygun olmaz ve Kayseri'ye en yakın Adana Mıçı görünüyor. Fakat orası ile alakalı da şikayetvar sitesinde 1 - 2 şikayet  gördüm.
      Tavsiyeleriniz neler? 
      teşekkürler...
    • Guitarist5993
      Yazan: Guitarist5993
      Arkadaşlar herkese merhaba. Bugünki sorucağım soru aracımın artık vites geçişlerinde eskiye göre yıprandığını hissediyorum hele ki geri viteste. Dün bulunduğum yerdeki ustama bu konuyu danıştım ve bana artık aracının baskı balata değişme zamanının geldiğini söyledi. Bende bunun üzerine ustama bana tavsiye edebileceğin bir marka var mı diye sordum oda bana genellikle japon araçlarında sıkça kullanılan bir marka olarak SACHS marka debriyaj setini önerdi. Çünkü senin aracına uyum sağlayabilecek bir debriyaj seti ve diğerlerinde sorun yaşayabilirsin dedi. Birde son soracağım soru şanzıman yağı olarak hangi marka tavsiye edebilirsiniz. Bu arada aracım mazda 3 2006 1.6 Benzin şuan 152.000 de. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Yeni Oluştur...