Jump to content

Mazda3 Bakım Fiyatları

Guest architect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mehmet Bey teşekkürler..

Makul bir fiyatmış sizinkisi. Forumlara şöyle bir baktım da ortalama bakım hizmetleri için çok farklı fiyatlar var. Gitmeden emin olmak istemiştim.

Selamlar..

Okay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Bey teşekkürler..

Makul bir fiyatmış sizinkisi. Forumlara şöyle bir baktım da ortalama bakım hizmetleri için çok farklı fiyatlar var. Gitmeden emin olmak istemiştim.

Selamlar..

Okay

Servislere telefon açıp, aşağı yukarı ne kadara mâl olabileceğini öğrenebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servislerde parça fiyatları bellidir, işçilik ücreti yapılan işlemlere göre değişiyor, kdv de belli zaten. servislerden sorarak öğrenebilirsiniz yaklaşık fiyatı. Ama servisler "kime geçirsem acaba"nın derdinde bilginiz olsun. ben doğru düzgün usta bulamadığım, çevremde de mazda kullanan tek adam olduğum için servise gitmek zorunda kaldım 50000 bakımı için. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, bujiler ve 40000 de yapılmayan yakıt filtresi, fren hidroliği değişti smb mazdada. indirim yaptılar bide sözde. hesap 540 TL tutmuştu. kaç kere söyledim forumda, hatta mazda aradı bakım snrasında memnun kaldınız mı diye, telefonda da söyledim bakım fiyatlarınız uçmuş diye. hala kendisini mazdanın sahibi zanneden arkadaşlar var burada, ucuzmuş bakımlar bi çok markanın bakımından falan. size mi inanıyım ödediğime mi??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hala kendisini mazdanın sahibi zanneden arkadaşlar var burada, ucuzmuş bakımlar bi çok markanın bakımından falan. size mi inanıyım ödediğime mi??

Ödediğine inan, ama milletin ödediğine de inan.

Ucuz-pahalı kavramları, nispi kavramlardır, bütçeyi zorlamış olması, onu pahalı yapmaz, bütçeyi etkilememesi de ucuz yapmaz. Emsallerine göre ucuz veya pahalı denebilir.

Mazda, bakım ve parça fiyatları bakımından Türkiye'deki en ucuz markalardan biridir. Bu, kişisel görüş belirtilebilen, yoruma açık bir konu değil, matematik bu. Opel Astra 1.6 bakımı, 1500 lira, Honda Civic 700 lira. Diğer markalar da Honda Civic düzeyinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"kendini mazdanın sahibi sanan arkadaşlar"

2 yıldır buradayım fakat böyle bir düşünceye sahip olabilecek hiç bir arkadaş ile karşılaşmadım, nereden bu cümleyi kurma ihtiyacı hissettin lütfen söyler misin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Evo'dan fiyat aldım, 30.000 bakımı için 20.000 bakımı yapıldıysa 300 TL civarı, yapılmadıysa 450 TL civarı bir fiyat verdiler. Aldığım fiyatı Renault kullanan bir arkadaşımla paylaştım ona da çok uygun geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mahir bey çok güzel özetlemiş, bende ufak bir ilavede bulunmak istiyorum.

Kişisel servis deneyimim şu şekilde. Aracımı 17 Bin km'de aldım. Şu an 70 bin km'ye yaklaştım. Tüm bakımlarım yetkili serviste yapıldı. Bu güne kadar ödediğim en yüksek tutar 340+Kdv=400 lira Yağ+filtreler+ön fren balatası+işçilik

98 Yılından beridir aynı şirkette çalışıyorum. Mesleğim muhasebe, şirketin tüm araçlarının servis bakım faturaları benden geçiyor. Bu güne kadar şirketimizde kullanılan araç modelleri şu şekilde.

Opel Astra, Vectra, Ford Fiesta, Toyota Corolla, Auris, Yaris, Fiat Fiorino, Linea, Renault Trafic, Dacia Duster, Lada Niva. Arada lüks markalar da var onları saymıyorum.

Mazda periyodik bakımları bu saymış olduğum markaların tamamından hesaplı. Hele ki bazı markalardan açık ara farklı (hesaplı) diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mahir bey çok güzel özetlemiş, bende ufak bir ilavede bulunmak istiyorum.

Kişisel servis deneyimim şu şekilde. Aracımı 17 Bin km'de aldım. Şu an 70 bin km'ye yaklaştım. Tüm bakımlarım yetkili serviste yapıldı. Bu güne kadar ödediğim en yüksek tutar 340+Kdv=400 lira Yağ+filtreler+ön fren balatası+işçilik

98 Yılından beridir aynı şirkette çalışıyorum. Mesleğim muhasebe, şirketin tüm araçlarının servis bakım faturaları benden geçiyor. Bu güne kadar şirketimizde kullanılan araç modelleri şu şekilde.

Opel Astra, Vectra, Ford Fiesta, Toyota Corolla, Auris, Yaris, Fiat Fiorino, Linea, Renault Trafic, Dacia Duster, Lada Niva. Arada lüks markalar da var onları saymıyorum.

Mazda periyodik bakımları bu saymış olduğum markaların tamamından hesaplı. Hele ki bazı markalardan açık ara farklı (hesaplı) diyebilirim.

Daha göreceli, daha kapsamlı ve çeşitte tecrübe varsa buyursun... Sonra da; Mazda'nın sahibi gibi yorumlar var denilmekte... Üzerime alınmıyorum ama biraz insaf gerekmiyor mu? Geçen bi forumda opel astra için yağ/filtre/işçilik bakımı için 540 lira servis ücreti ödedim yazan vardı...

Teşekkürler İlhan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada söylemeyi unutmuşum !! Çok şükür, MazdaMın sahibiyim.

Edit: Aslında Mustafa abinin tabiri ile, sahibi değilim yol arkadaşıyım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar burda bakım fiyatlarının uygun olduğunu okuyan servisler hadi zam yapıyoruz demesinler  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yılda iki kere gidildiği için uygunmuş gibi oluyor.

Bir de bazı kişiler için şu önemli olabilir.

Genelde markalar yılda 1 servis veriyorlar. Biz de ise 2. Bu duruma kızan arkadaşlar oluyor  genelde.

Ama genel tutara baktığınızda arada çok fark olmadığı görülüyor. Ayrıca 6 ayda bir servise giren bir araç ile yılda bir servise giren araç aynı olmayacaktır. Yol güvenliğinden tutunda, benzin tüketimine kadar az da olsa farkları olacaktır. Ben bu konuyu önemsiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba mazdanın sahipleri

Ömer bey merhaba,

Burada ki paylaşımların tamamı, üyelerin birbirine yardımcı olması açısındandır. Sizin mesajınızdan sonra yazılanlarda siz ve sizden sonraki üyeler yararlanacaktır.

Servis/yedek parça fiyatlarını pahalı bulabilirsiniz. Ve bunu burada bu şekilde ifade de edebilirsiniz. Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Diğer Mazda kullanıcıları da, sizin gibi servis deneyimlerini burada paylaşıyor. Sizin gibi düşünmedikleri için, bu güne kadar değişik yakıştırmalar yaptınız.

Mesajlarınızdan örnek verecek olursak,

valla arkadaş zaten servis ve ikinci eli düşünüyosan alma mazda..

gidip sıfır alıp, 2 sene sonra model yenilemek istersen mazdada baya baya kaybedeceksin. mazda almak farklı olmak mı?? sıfır araba da resmen bile bile para kaybetmek. para varsa orası ayrı konu.  forum da mazdayı ısrarla savunan, gerçekleri görmeyen bir sürü adam var, yok parçası ucuzmuş, yok servisi ucuzmuş, yok ikinci eli değer kaybetmezmiş.

bunların gazına gelme derim!!!

Servislerde parça fiyatları bellidir, işçilik ücreti yapılan işlemlere göre değişiyor, kdv de belli zaten. servislerden sorarak öğrenebilirsiniz yaklaşık fiyatı. Ama servisler "kime geçirsem acaba"nın derdinde bilginiz olsun. ben doğru düzgün usta bulamadığım, çevremde de mazda kullanan tek adam olduğum için servise gitmek zorunda kaldım 50000 bakımı için. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, bujiler ve 40000 de yapılmayan yakıt filtresi, fren hidroliği değişti smb mazdada. indirim yaptılar bide sözde. hesap 540 TL tutmuştu. kaç kere söyledim forumda, hatta mazda aradı bakım snrasında memnun kaldınız mı diye, telefonda da söyledim bakım fiyatlarınız uçmuş diye. hala kendisini mazdanın sahibi zanneden arkadaşlar var burada, ucuzmuş bakımlar bi çok markanın bakımından falan. size mi inanıyım ödediğime mi??

merhaba mazdanın sahipleri

Forumda ki üye sayısı 7800. Bu üyelerden, sadece bir kısmımız aktif. Bu aktif kişiler de ellerinden geldiğince, birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bir çoğumuz ayrı ayrı şehirlerde. Hiç bir çıkar veya menfaat gözetmeksizin. Tecrübelerimizi, deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Hal böyleyken sizin bu üslubunuz, diğer arkadaşların şevkini kırdığını düşünüyorum.

Sizden ricam geçmişe dönük mesajlarınızı tekrar bir gözden geçirmeniz. Tamam klavyede duygu akışı olmuyor. Bazen anlatılmak istenen şeyler, yazıya döküldüğünde. Yanlış ifadeler, daha doğrusu ifade edememeler olabiliyor. Ama sizde ki farklı bir durum !!

oluyo burda öle şeyler, benim yazıyı da biri düzeltmişti kendince imla kuralı uygulamış paragraf felan yapmış  :nea:

Büyük harf, nokta, virgül, paragraf kullanılmamış bir mesajınızı. Komple elden geçirip düzenledik. Diğer üyelerin daha kolay okuyabilmesi için. Ama sizin yakıştırmanız yine yukarıda ki şekilde. Düzenlediğimiz mesajınızı her iki hali ile de paylaşıyorum ve siz karar verin lütfen. Hangisi daha okunaklı.

Bu sizin yayınladığınız mesaj

vallahi nazda almak bence her şeyden önce bir ayrıcalık. ben arabayı aldığımda mazda neymiş diyen çoktu ama içine oturunca konforu ve donanımı görünce hepsinin dibi düştü hayran hayran baktılar kuzuma.benim aracımda lpg li.. lpg ankarada 2,92 tl ve 29-30 kuruş arası yakıyor. araba fazla yakmıyorki, lpg çok pahalı. bu arada ankarada yokuş fazla ve benim aracın otomatik olduğuna dikkat çekmek isterim. konya, antalya gibi düz şehirlerde daha az yakacağı kanaatindeyim.aynı segment diğer marka otomatik araçlarda da yakıt taş çatlasa %10 - %15 arasında az yakıyordur. yol tutuş gayet tatmin edici, ben dsc devreye girene kadar bir kaç test yaptım ordan biliyorum. ayrıca benim arabayı kullananlar da yol tutuşu için çok iyi yorumunu yapıyorlar.rutin bakımlar 300 tl civarı, 50000 bakımı ağır bakım galiba, 540 tl vermiştim, bir de indirimliydi. Başka markalarla kıyasladım bu rakam biraz fazlaydı ama dışarıda aptal aptal ustalara götürüp içime sinmeyeceğine ben servise gidiyorum. bakımlarda indirimleri yakalarsan avantajlı olabilirsin. bence diğerlerinden ucuz değil bakımlar. sübap sorununa gelirsek, ben yaşamadım yaklaşık 40000 km'dir kullanıyorum, bir problem olmadı. Bu problemin diğer markalarda da olduğunu, başka yerlerde okumuştum. mazdaya has bir problem değil diye biliyorum. herşeyi geç  mazda güzel arabadır farklılık yaratır..

Bu da bizim düzenlememizden sonra ki hali,

Vallahi Mazda almak bence her şeyden önce bir ayrıcalık. Ben arabayı aldığımda Mazda neymiş diyen çoktu. Ama içine oturunca, konforu ve donanımı görünce hepsinin dibi düştü, hayran hayran baktılar kuzuma.

Benim aracım da lpg li.. lpg Ankarada 2,92 tl ve 29-30 kuruş arası yakıyor. Araba fazla yakmıyor ki, lpg çok pahalı. bu arada Ankara'da yokuş fazla ve benim aracın otomatik olduğuna dikkat çekmek isterim. Konya, Antalya gibi düz şehirlerde daha az yakacağı kanaatindeyim.

Aynı segment diğer marka otomatik araçlarda da yakıt taş çatlasa %10 - %15 arasında az yakıyordur. Yol tutuş gayet tatmin edici, ben dsc devreye girene kadar bir kaç test yaptım ordan biliyorum. Ayrıca benim arabayı kullananlar da yol tutuşu için çok iyi yorumunu yapıyorlar..

Rutin bakımlar 300 tl civarı, 50000 bakımı ağır bakım galiba, 540 tl vermiştim, bir de indirimliydi. Başka markalarla kıyasladım bu rakam biraz fazlaydı ama dışarıda aptal aptal ustalara götürüp içime sinmeyeceğine ben servise gidiyorum. Bakımlarda indirimleri yakalarsan avantajlı olabilirsin. Bence diğerlerinden ucuz değil bakımlar.

Sübap sorununa gelirsek, ben yaşamadım yaklaşık 40000 km'dir kullanıyorum, bir problem olmadı. Bu problemin diğer markalarda da olduğunu, başka yerlerde okumuştum. Mazda'ya has bir problem değil diye biliyorum. Herşeyi geç Mazda güzel arabadır farklılık yaratır..

Edit:Yazım/İmla

Yazım imla kurallarını kendimizce belirlemiyoruz. Bu konuda "TDK" (http://www.tdk.gov.tr/) var biliyorsunuz. Bu konuda çok katı ve kuralcı değiliz. Ama en azından mesajların, diğer üyelerce. Daha okunaklı ve anlaşılabilir, olması için çaba sarf ediyoruz. Hepimiz farklı işler ile meşgulüz. Kimimiz çok yoğun hatta. Bu meşguliyette zaman bulup, yazdığımız mesajlarla faydalı olmaya çalışıyoruz. Örneğin yazdığınız mesaj için nasıl bir emek verdiyseniz. Bizde o mesajı düzenlemek için bir emek verdik. Karşılıklı bu duruma saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

Foruma üye olurken MazdaClubTR site kuralları size e-posta ile gönderiliyor. Bu kuralları hatırlatmak gerekir ise.

III. Konu ve Mesajlar (Yazım):

1. Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını 'Arama' fonksiyonunu kullanarak kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, aynı konuya gereksiz sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz.

2. Konu açarken ve mesaj yazarken, konu başlığında ve/veya mesajın tamamında büyük harf kullanılmayacaktır. Buna karşılık Türkçe yazım kuralları gereği başlıklarda kelimelerin ilk harfleri (Bağlaçlar hariç) büyük yazılacaktır. Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. "lütfen", "yardım", "acemiyim", "acil" ve benzeri şekilde olmamalıdır, başarılabilen en iyi özeti vermelidir.

3. Mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına uymaya azami gayret gösteriniz, kelimeleri yuvarlamayınız (örneğin chat dili vb) ve genel kabul görmüş kısaltmalar dışında kısaltmalar kullanmamaya dikkat ediniz.

4. Anlaşılamayacak derecede cümle düşüklüğü olan ve/veya Türkçe imla kurallarına uygun olmayan veya tamamen boş olan, tamamen büyük harfle yazılmış veya tamamı gülücüklerden oluşan mesajlar silinecektir. Herhangi bir konu altında yazılmış ancak konu başlığı ile ilgisi bulunmayan mesajlar silinecektir.

Baktığımız zaman sizin mesajınız 4.maddeye istinaden silinebilir. Ama emek verip o kadar uzun yazmışsınız. Bizde üşenmeden bu mesaj metninizi daha okunaklı bir hale getirip düzenledik. Burada bir teşekkür beklediğimiz yok. Ama "kendince imla kuralı uygulamış paragraf felan yapmış" şeklinde bir yaklaşımda beklemiyoruz. MazdaClubTR kurulduğu ilk günden bu güne kadar yazım imla kurallarını ve güzel Türkçe kullanmaya dikkat edip, özen veriyor.

Üyelerimize yardımcı olacak konuları tekrar paylaşıyorum.

http://www.mazdaclubtr.com/30475/mazdaclubtr-site-kurallari/

http://www.mazdaclubtr.com/21744/mazdaclubtr-turkceyi-seviyor-ve-korunmasi-icin-ozen-gosteriyor/

http://www.mazdaclubtr.com/41/yeni-uyelerimizin-onemle-ilgi-ve-dikkatine/

Sizden ricam lütfen üslubunuza dikkat etmeniz. Size yardımcı olan üyeleri kırdığınızın farkında değilsiniz.

İyi günler diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hocam alınacak kırılacak bi taraf görseydim yazmazdım.. zaten artık yazmayacağım için de bundan sonra problem olmayacağını düşünüyorum.. haydi iyi günler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hocam alınacak kırılacak bi taraf görseydim yazmazdım.. zaten artık yazmayacağım için de bundan sonra problem olmayacağını düşünüyorum.. haydi iyi günler..

Seni çok iyi anlıyorum, fakat bu düşünce çerçevesinde de yapabileceğimiz bir şey yok... Sağlıcakla kazasız günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

arkadaşlar bende 45bin bakımı yaptıracam,mersin yada adana hangi yetkili servisi önerirsiniz ?

İkisinden de fiyat almanı öneririm... Bazı tespitlerime göre birisi diğerinden pahalı... İsim vermek istemiyorum, sen kendin öğrenirsen iyi olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• CRO
      Yazan: CRO
      Merhaba Değerli forum üyeleri;
      Aracım Mazda3 BL 2012 Otomatik makyajlı kasa 72.000 km de olup bu zamana kadar yetkili servis bakımlıydı; ancak gerek garanti süresinin dolması gerekse de yetkili servis ücretlerini yüksek bulmam sebebiyle bundan sonraki bakımlarını özel servis aracılığıyla yaptırmayı düşünüyorum. Bakım ile ilgili forum üzerinden önceki mesajları elimden geldiğince okuyarak bakım için tercih edilebilecek ürünleri oluşturmaya çalıştım. Bu noktada sizlerin de görüş ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Yapmış olduğum araştırmalar neticesinde bakım için gerekli malzeme listelerini aşağıya sıralıyorum, daha önce kullandığınız memnun olduğunu ürünleri de söylerseniz memnun olurum.
      Araç Yağı;
      Liqui Moly Toptec 4200 5w30 (Sentetik, ACEA:C3 - API:SN) Liqui Moly Longtime High Tech 5w30 (ACEA:A3/B4/B3 - API: SM,CF) Liqui Moly Toptec 4500 5w30 (ACEA:C1 - API bulamadım, yalnız üzerinde direk mazda ibaresi mevcut olduğundan listeme ekledim.) Motul 8100 xClean EFE 5w30 (Tam Sentetik, ACEA:C2/C3 - API:SN) Motul Energy 5w30 (ACEA:A5/B5 - API:SL) Castrol Edge 5w30 C3 (Tam Sentetik ACEA:C3 -API:SN/CF Son bakımda bu yağ konulduğu için listeme ekledim.) Mobil 1 ESP 5w30 (Tam Sentetik, ACEA:C2/C3 -API: SN Forumda da araç yağı tercihi konularını okudum ama tam manasıyla şu kullanılabilir şeklinde bir öneriyle karşılaşmadım herkes gerekli özellikleri barındıran uygun yağı tercih ettiği sonucuna ulaştım. Benim listelemiş olduğum yağlar arasında Motul 8100 xClean EFE ile LiquiMoly Toptec 4500 arasında kaldım ama açıkcası netleştirmedim birsürü özellik viskozite, farklı derecelerdeki akışkanlık vs gibi birsürü özellik söz konusu olduğundan yağ konusunda önerilerinize açığım.
      Fren Hidroliği;
      Fren Hidroliği konusunda konusunda Dot3 veya Dot4 niteliklerine sahip bilindik markalardan birisini tercih etmeyi düşünüyorum. Bi önceki bakımda değişmedi diye biliyorum araç kitapçığında ise yanlış hatırlamıyorsan 2 yıl veya 40Bin km de değişimden söz ediyordu. Bakımda durumuna göre değiştirmeyi düşünüyorum.
      Direksiyon Hidroliği; 
      Direksiyon hidroliğinde kullanılan yağ ile otomatik şanzımanlarda kullanılan yağ aynısı tercih edilebileceğini öğrendim. Bu noktada Dexelia ATF 3 (M-V) veya Liqui Moly Atf Toptec 1200 (Dexron2-3 ) değerlerine sahip yağların işimi görebileceği sonucuna ulaştım.
      Bujiler;
      Buji konusunda muhtemelen aracın üzerinde orjinal mazda bujileri var diye biliyorum, değişimin gerekli olduğu görülürse Denso, Ngk veya Mazda Orjinal buji markalarından birisini tercih etmeyi düşünüyorum. Bu noktada da kararsızım önerilerinize açığım.
      Yağ Filtresi;
      Yağ filtresini orjinal ürün tercih etmeyi düşünüyorum, yine forumdaki konuları incelediğimde Mahle OC195 markalı ürünün orjinal ürün ile birebir aynı olduğunu öğrendim. Orjinal filtre bulamaz isem eğer bu ürünü tercih edebilirim.
      Hava Filtresi; 
      Hava filtresinde de orjinal ürün kullanmayı düşünüyorum ama tavsiye edebileceğiniz ürünlere de açığım bu konuda net bir karar veremedim açıkcası.
      Polen Filtresi;
      Polen filtresinde ise muadil ürün kullanmayı düşünüyorum. İnternetteki araştırmalarımda Bosch, Filtron ve blueprint markalarını gördüm bu konuda da önerilerinize açığım.
      Uzunca bir yazı oldu arkadaşlar sürçü lisan ettiysek kusuruma bakmayın. Konu ile ilgili hertürlü tavsiyelerinize açığım. Teşekkür eder keyifli günler dilerim.

• sany
      Yazan: sany
      Arkadaşlar merhaba,
      Hepinizin araştırmalarınızdan bildiği üzere, otomatik şanzıman yağı el ile değiştirildiğinde 4 Litresi değişiyor,
      diğer yarısı şanzımanın içinde kalıyor. Yani yarım iş yapmış oluyoruz. 
      Bu sebepten yağ değişimini makine ile yapan servisleri araştırdım ve adreslerini sizinle paylaşıyorum.
      İzmir ve Çevre iller'de
      Otomatik Şanzıman yağını makine ile değiştiren servislerin iletişim bilgileri;

İzmir
      KEBAN OTOMATİK ŞANZIMAN SERVİSİ !!!
      (Makinası arızadan dolayı yurt dışına değişime gitmiş - Yurt dışından gelmesi bekleniyor) !!!
      http://www.kebanotomatiksanziman.com
      3.Sanayi Sitesi 405 Sokak No:17 Kazımdirik Mahallesi
      İzmir/Bornova
      Mobil: 0506 328 44 44
      Servis: 0232 486 44 10
      Yetkili - Hasan usta

Manisa
      Kaizen Oto
      Manisa Sanayi - (Manisa Merkezde)
      5305-(3) Sk.
      T.+90 532 634 19 82
      Yetkili - Bekir Usta

Denizli
      OTO TEKNİKER 
      Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi
      37 Sokak No: 43-45-47
      Denizli/Türkiye
      T.+90 532 431 6145
      +90 258 251 3433
      Yetkili - Şeref Usta

Denizli
      JAPON OTO
      Sümer Mah. 3. Sanayi Sitesi 37Sk. No.49
      Denizli
      +90 532 481 5057
      Yetkili - Ahmet Canyılmaz

Umarım ihtiyacı olanlara faydalı olurum.

Ben İzmir'den Manisa'daki Kaizen Oto'ya gittim.
      Bekir ustanın titiz ve temiz işçiliği var. Ayrıca, Makine, Techizat ve Donanımı çok iyi .
      Çok bilgili, memnun kalırsınız. Tavsiye ederim.

• noers
      Yazan: noers
      Merhaba arkadaşlar,
      Geçtiğimiz ağustos ayında 2014 model polumu satıp, Ankara Mazda S.K otomotivden 1.5 skyactiv-g power sense mazda 3 aldım. 
      Önümüzdeki ay aracın ilk 6 ay bakımı gelecek, normalde ara bakımlarda sadece kontrol yapıldığını herhangi bir işlem yapılmadığını söylemişlerdi ancak ben yine de yağını değiştirmek istiyorum aracın. SK ve herter var Ankarada, bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? Olumlu olumsuz tecrübelerinizi duymak isterim.  

• Atchsn
      Yazan: Atchsn
      Merhaba saygıdeğer forum üyeleri;
      2015 model aracımın 20.000 bakımı geldi de geçti. 22000 lere yaklaştım. Kayseri'de ikamet ediyorum ve maalesef burda yetkili servis yok. Aracı alırken 3 sene garantili demişlerdi ama birkaç yerde 5 yıl olduğunu duydum. Hangisi doğrudur?
      Eğer 3 sene ise garantinin bozulmasını göze alıp Kayseri'de özel bir serviste mi yaptırsam? (Yer tavsiyelerine açığım, hatta ihtiyacım var.)
      5 sene ise; bozmam uygun olmaz ve Kayseri'ye en yakın Adana Mıçı görünüyor. Fakat orası ile alakalı da şikayetvar sitesinde 1 - 2 şikayet  gördüm.
      Tavsiyeleriniz neler? 
      teşekkürler...
    • Guitarist5993
      Yazan: Guitarist5993
      Arkadaşlar herkese merhaba. Bugünki sorucağım soru aracımın artık vites geçişlerinde eskiye göre yıprandığını hissediyorum hele ki geri viteste. Dün bulunduğum yerdeki ustama bu konuyu danıştım ve bana artık aracının baskı balata değişme zamanının geldiğini söyledi. Bende bunun üzerine ustama bana tavsiye edebileceğin bir marka var mı diye sordum oda bana genellikle japon araçlarında sıkça kullanılan bir marka olarak SACHS marka debriyaj setini önerdi. Çünkü senin aracına uyum sağlayabilecek bir debriyaj seti ve diğerlerinde sorun yaşayabilirsin dedi. Birde son soracağım soru şanzıman yağı olarak hangi marka tavsiye edebilirsiniz. Bu arada aracım mazda 3 2006 1.6 Benzin şuan 152.000 de. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Yeni Oluştur...