Jump to content

1. Nesil Mazda3 Yatak Sarma

ahmetcoban_gs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar siz siz olun yan sanayiye bulasmayın araba 1 ay önce yagsızlıktan yatak sardı maalesef ihmalde var..parça bulmakta o kadar zorlandık ki yan sanayi yataklarının hiç biri uymadı 400 tl verdik üstelik paramızında yarısı iade edilmedi zar zor merserden 560 tl'ye ana-kol yatakları buldukda cuk diye oturdu yataklar :) parça bulmakta zorlanmasak mazdalar bi harika dostum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yan sanayi parçasının bol olması , o aracın parçasının her zaman bulunduğu anlamına gelmez, tam tersi kalitesinden emin olamdığınız bir sürü dandik parçası olan bir araç olduğu anlamına gelir.

Orjinal her zaman orjinaldir.  Bu arada geçmiş olsun , kolaylıklar dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar siz siz olun yan sanayiye bulasmayın araba 1 ay önce yagsızlıktan yatak sardı maalesef ihmalde var..parça bulmakta o kadar zorlandık ki yan sanayi yataklarının hiç biri uymadı 400 tl verdik üstelik paramızında yarısı iade edilmedi zar zor merserden 560 tl'ye ana-kol yatakları buldukda cuk diye oturdu yataklar :) parça bulmakta zorlanmasak mazdalar bi harika dostum :)

ahmet bey büyük geçmiş olsun inşallah bundan sonra zevkle binersiniz peki yag lanbası ikazı vermedimi  yagsız kalınca yoksa başka bir sebebimi vardı sadece yag çubuguna hiç yag degmiyordu ondan mı yatak sardı  üzücü bir olay :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahmet bey büyük geçmiş olsun inşallah bundan sonra zevkle binersiniz peki yag lanbası ikazı vermedimi  yagsız kalınca yoksa başka bir sebebimi vardı sadece yag çubuguna hiç yag degmiyordu ondan mı yatak sardı  üzücü bir olay :)

yag cubuguna cok az bi yag degiyodu kalmamıs hiç yani yag lambasıda motordan tak tak diye ses gelmeyince yandı yatak sarınca yani üstelik yaptırdık arabayı sadece kol yataklar degisti yan sanayi :) 3-4 gün sonra krankda gitti yataklarda gitti orjinalden şaşmican yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Geçmiş olsun. Yağ ikaz ışığının yatak sarınca yanması güzelmiş :) Ben de merak ettim eksilmenin sebebi neydi acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yag eksiltme durumu yoktu zamani gectigi halde degistiremedik bizim hatamizdan yatak sardi yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...