Jump to content

Mazda3 İçin Angel

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

getiren olursa yapıyolarmış dedi ama ya şu servisler neden yapmaz bunu ya sinir oluyorum

valla al dersen alırım ama kötü olursa senden çok üzülürüm kızarımda ona göre :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

8

• Dündar

8

• Ali

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla al dersen alırım ama kötü olursa senden çok üzülürüm kızarımda ona göre :D

al diycem abi ama sana uyarsa  zaten iyi araştırıp taktırırım zuzuya ama hiç mi bunu ist de yaptıran yok ya  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
Guest uyumsuzelement

2 senedir yazılıyor bu olay ama hala taktıramadık :D

şahsi yeteneksizliğin diye düşünüyorum :D

ben yeniliyecem yakında biri yanmıyor ama bağlantıdanmı angeldanmı bakmadım daha

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şahsi yeteneksizliğin diye düşünüyorum :D

ben yeniliyecem yakında biri yanmıyor ama bağlantıdanmı angeldanmı bakmadım daha

Bülent yeni sipariş vericeksen benim içinde ver

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent yeni sipariş vericeksen benim içinde ver

Murat ben yedek olarak almıştım daha önce 1 takım, bana uğradığında bakarız beğendiğin renge göre sipariş veririz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sipariş verelimde yaptıracak yer yok

yaptıracak yer konusunda yardım edecem size yakında önce bir numune çıkarılacak akabinde sizlere sunulacak sabredin az daha :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaptıracak yer konusunda yardım edecem size yakında önce bir numune çıkarılacak akabinde sizlere sunulacak sabredin az daha :D :D

Ben de az daha kaçıracaktım ağzımdan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sipariş verdin mi bana?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

merhaba abiler

2004 mazda 3 hb kuzu sahibiyim angel far takmak istiyorum ama karsız kaldım öncelikle arastirmalarim üzerine istanbulda iki tane angel far satan yer buldum ve fiyatlar cok makul cifti 25 tl gibi bi rakam sağlikli olurmu sizce veya sizin tavsiye edebileceğiz bi yer varmi bana surdan alabilirsin veya taktirabilirisin elimden her iş gelir bu sebebten kendim takmayi düsünüyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet yazılanları baya okudum evet fiyat cok uygun gorunuyor ama iste saglıklı olurmu benim far tarafında pek sıkıntım yok söküp takmada ama düsündüren tarafi sonucta bu far oyuncak degil sürekli sök tak sök olmaz burdaki bi cok kişi ebaydan falan almıs o yuzden soruyorum türkiyeden alinirmi diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...