Jump to content

Mazda3 İçin Angel

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

nasıl yaa benim kafam iyice çorba oldu..

şimdi benim merak ettiğim xenon angel ile normal angel arasındaki fark nedir?

üstteki 7000kelvin xenon angel zaten

xenon angel xenon olmayan arabaya uymuyormu?

dündar usta ben diğer konuda sana cevap yazmıştım

Hayır hepsine uyar orada daha parlak olduğu için açıklama yapmışlar, xenonlu yada xenonsuz diye angel yoktur ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

8

• Dündar

8

• Ali

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

herter sadece farları söküo sende alıp şaşmaza 2002 stopa gidiosun yaptırıp hertere dönüosun taktırıp bi gece bırakıosun iice kurusun die olay kapanıyor :D :D

bende öyle yapcam o zaman :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun taktıracak yer bulamazsan farları gönder bana garantili takarım ;)

usta keşke izmirde olsaydım senin ordan çıkmazdım vallahi ;D.angellar bi gelsinde ona göre bi şeyler ayarlarım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

usta keşke izmirde olsaydım senin ordan çıkmazdım vallahi ;D.angellar bi gelsinde ona göre bi şeyler ayarlarım ;)

Teşekkür ederim butarafa yolunuz düştümü kesinlikle beklerim, Problem değil düzgünce takılsında  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

yaw mavi, angel buldum.. neyin nesidir bunlar nasıl olur sizce?? bunlar mı daa cok yakısır yoksa bilindik olanlar mı ne diyosunuz bu işe??

I061_05M400A.jpg

I061_05M400B.jpg

I061_05M400C.jpg

bunda sarı sarı bant dolamıs gibi izde yapmaz gibime geliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw mavi, angel buldum.. neyin nesidir bunlar nasıl olur sizce?? bunlar mı daa cok yakısır yoksa bilindik olanlar mı ne diyosunuz bu işe??

I061_05M400A.jpg

I061_05M400B.jpg

I061_05M400C.jpg

bunda sarı sarı bant dolamıs gibi izde yapmaz gibime geliyor..

arabanın rengine bağlı oluyor..eğer arabanın rengi mavi lacivert karbon gri gibi bir renkse mavide tercih edebilirsin.ama siyah kırmızı gibi renklere kesinlikle beyaz olması lazım yoksa çok kötü duruyor 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence beyazdan şaşmayın  ;), bu arada sipariş veren arkadaşım vaz geçti galiba özelden mesaj atmama rağmen geri dönmedi isterse yine getirtirim,  isteyen olursa bir takım beyaz elimde var  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gökveay

Bence beyazdan şaşmayın  ;), bu arada sipariş veren arkadaşım vaz geçti galiba özelden mesaj atmama rağmen geri dönmedi isterse yine getirtirim,  isteyen olursa bir takım beyaz elimde var  :)

dündar ustam ..kusura bakma işten güçten seyahatten zamanım olmadı..burak arkadaşımıda anlattım durumu...

bana pmden cebini atarmısın abi..kusura bakma tekrar:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BMW lerde yani orjinal yerinde sarı tercih ediliyor.. bence sarı güzeldir.. beyaz da neyse ama diğer renkler iyi olmaz diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

BMW lerde yani orjinal yerinde sarı tercih ediliyor.. bence sarı güzeldir.. beyaz da neyse ama diğer renkler iyi olmaz diye düşünüyorum..

valla sarı güzeldir diyonda bmw lerin arkasına gecip beyaz angelları çakınca uyuz oluolar :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yemişim orijinal yerini, güzel olan beyaz işte gün gibi ortada... :D Onlar değiştirsin, önce biz yaptık... :D

budur :D sanki Selman abime 3 vakte kadar angel gözüküyor gibi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...