Jump to content

Mazda3 İçin Angel

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Yok valla çok zor, o far açtırma işine girmem ben ancak beğeniyorum sizinkileri yakışıyor... :)

valla çok sükür öle su alama bugu yapma olayı falan yasamadım daha ben gayet janjanlı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

8

• Dündar

8

• Ali

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ama aklındanda çıkmayacak kış boyu acaba buğulanacakmı diye değermi acaba  :) benim arabayı satmam için bir sebebtir butür takıntılar  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ama aklındanda çıkmayacak kış boyu acaba buğulanacakmı diye değermi acaba  :) benim arabayı satmam için bir sebebtir butür takıntılar  :)

abi yapıldıgı gün yapıldıgı yerde kalacak bi kere bende sorun olmadı adam beyaz seffaf silikon kullanmış kuruyunca süper oldu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında yapılacaksa tam zamanı, Dündar'da da fazla bir takım varmış.... :)

Yok artık, neler duyuyorum. Ben askerdeyken sitedeki insanlar çok değişmiş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok artık, neler duyuyorum. Ben askerdeyken sitedeki insanlar çok değişmiş :D

Duy işte birader beni ne hale düşürdüler, şimdi de cigaralarını yakıp seyrime bakıyor bunnar... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Duy işte birader beni ne hale düşürdüler, şimdi de cigaralarını yakıp seyrime bakıyor bunnar... :D

yokki puro içen bi ikon şimdi ekleyeyim buraya :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoksa Selman abi Full body kit 19" jant felanda mı yaptırdı :eek:

O kadar yapamadık daha hamdolsun.... :) Lastikler değişti bi tek, body kit beklemede....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi, onların piyasasına engel olursun yaptırırsan. Eğer sana yaptır diyolarsa, bil ki senin için diyorlar. Gerçi senden geçti artık -yenge okursa diye-; herşey Oğuz için :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim sağ farın iyice moku çıktı,zaten az az su alıyodu,yani buğu yapıyodu...bugün arabayı yıkamaya götürdüm,iş bittikten sonra bi baktık sanki farın içinide yıkamışız,sırf su olmuş sağ farım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim sağ farın iyice moku çıktı,zaten az az su alıyodu,yani buğu yapıyodu...bugün arabayı yıkamaya götürdüm,iş bittikten sonra bi baktık sanki farın içinide yıkamışız,sırf su olmuş sağ farım...

gecmiş olsun  nooldu benim farım su almaz sararmaz modu kapandımı 8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecmiş olsun  nooldu benim farım su almaz sararmaz modu kapandımı 8:)

ben su almıyo demedim ki sararmıyo dedim,bu kadar su almasına rağmen hala sararma yok ahgel ve çevresinde...senin malın dandik ondan sararıyo  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben su almıyo demedim ki sararmıyo dedim,bu kadar su almasına rağmen hala sararma yok ahgel ve çevresinde...senin malın dandik ondan sararıyo  :D

ulen sepet kendi gözümle görmesen senin angelları yicem belkide  sapsarıydı ben 1 senedir senden fazla kullanmısımdır anca o kadar sarardı senin kullanmadan durdugu yerde sararmış :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...