Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

uno nedir?? arabamı ???        yahu hocam k bakma ama unoyla mazda karşılaştırılacak arabalar değil  :D  uno kasası çok zayıf hiçbir güvenlik unsuru olmayan en donanımlısında bile hiçbir özellik olmayan durduğu yerde bozulabilen bir araçtır.mazda ise sağlamlık konusunda en yüksek markalarla bile yarışabilen,kullancı hatası dısında kolay kolay bozulmayan,4 cam otomatiği elektirikli aynaları hidrolik direksiyonu vsvsvs standart özellikleri arasında yer alan bir araçtır..... UNDERSTEND me?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

2. sıradakini geç diğerleri değerlendirilebilir, ben 1. sıradakini daha temiz ve bakımlı gördüm. 3 ve 4 ün rengi güzel değil, ayrıca 3 arkadan kazalı gibi reflektör değişmiş. yani ben 1 e bakın derim 1. nin arkada orjinal mazda yazısı duruyor yani boyasıda orjinal sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 Renk hitap ediyormu?

1 Sürtmüş kullanıcısımı haşin mi?

3 İçime sinmedi sönük  .)

2 Bencede geçmek gerek. Katılıyorum Gürhan abiye.

Benim sıralamda bu bankosu olan varmı.)

Ama banko diyemem.

Tabi ilk 2 ye gider bakarım hangisi daha yakınsa ondan başlarım.

120Km üzeri deneme yapabilceğim bir yer ivmelenmesi çekişi ses gelen yerler vb...

Hafif çukurların tümseklerin olduğu yerlerde yay ekstra ses testi gibi ustaya motor testine götürürüm.

İçinize sinen temiz bir araç sahibi olmanız dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 1. araç için perşembe gunu expertiz için gidicem .sizce motor yuzde en az kaç çıkarsa alayım ? iyi çalışmalar !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 te parça bulma sıkıntısı yaşamazsnız, en ufak hiç balamadım dediğin parçayı servis getirtir, yeterki yterli bütçen olsun, ayrıca öle bulunmayan parçasıda yok çıkmacılarda dünya parçası mevcut.

O modeldeki bir 323 içi dikkat edilecek hususlar.

1- Kaportada çürük olmamalıdır , ufak tefek olabilir, lokal boyalar olabilir , normaldir, agır kaza olmamalıdır.

2- İç döşemeleri temiz olmalıdır

3- Donanımları çalışmalıdır, bna klima, elektriksel aksam, far sistemi v.s.

4- Motor ve şanzıman iyi durumda olmalı, eğer araç oto vites ise özellikle dikkat edilmelidir.

5- En önemli özellik ise ; Araı aldığın kişi araca sadece bine değil aracın bakan i binmesini bile biri olmalı, böle olunca araç hiç bir zaman yıpranmaz ve hırpalanmaz,,  o bakımdan fazla el değişmemiş araç tercih edilmelidir.

6- Kolay gelsin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1999-model-mazda-1.5-glx-ilk-sahibinden-satilik-185669327/detay/

arkadaşlar bu arac nasıldır,neye dikkat etmek gerekir...tanıyan bilen var mı, bilgi verirseniz sevinirimm

Benzinli kullanılıp LPG'ye hiç buluşmamış olması tercih sebebidir benim için. Km hiç oynanmamış demiş ama 15 yaşında bir aracın 86000 km'de olması için yılda 5700 km civarında yol yapmış olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç güzel ve düzgün, gidilip görülesi temiz araba. Ayrıca renginin lacivert olması da çok güzel . Donanım olarak boş olması tek kötü yanı . Yılda 5 - 6bin km civarı yol yapması normal bir kullanıcı için gayet normal bir rakam, Km olarak orjinal olduğu herhalinden belli. Gövde ve boya olarakta büyük ihtimalle orjinal . Tek sorun klima, abs, hava yastığı olmaması. Gidip görüp pazarlık yapmakta fayda var  :)  . Balıkesir'de yetkili serviste var orada ekspertiz yaptırabilirsiniz (Teknak Mazda) .  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aracın expertiz sonuçları mı o

Hayır, expertiz raporunda 91 model olarak belirtilmiş, daha önce muhabbeti geçen araçlardan birisi olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Awarahoon82 sonuçlar hayırlı olsun.

Heryere güvenmemek gerek parasal yönden kolay para çiğ köfteciler gibi  türemeye başladı.

Dynosu olan iki sıkıyor budur performansı diyor bence Motor konusunda expertiz sonucu aldatır.

Lastiğin aşınmış olması dahi o sonucu etkiler.

Bakımlı bakımsızda olsa duzgun karbüratör ayarı yoksa benzinde ve gazda istenilen verim alınamaz hatta avansı dahi kaçık olabilir.

Manometre motor pistonların basıncı  ölçülmelidir.

Radyatorde antifiriz varmı leşh çamur içindemi cincik gibide olsa almam sağlam motor ustası ve kaportacı bul ha bunlar yoksa tabi expertiz ama en azından boyle yerler antfirizine bakıyormu onu sorun kendinize para tuzağı araba hırpalanması mekanik olarak. Kaporta konusunda cihazlı ustalardan çok cihazsız aynı sonuçları verecek ustalar önemlidir.

Değişen olabilir ama benim tercihim en azından düzeltim yapılmış olması.

Şaşelerin kaymaması aracın hatları düzgün olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Awarahoon82 sonuçlar hayırlı olsun.

Heryere güvenmemek gerek parasal yönden kolay para çiğ köfteciler gibi  türemeye başladı.

Dynosu olan iki sıkıyor budur performansı diyor bence Motor konusunda expertiz sonucu aldatır.

Lastiğin aşınmış olması dahi o sonucu etkiler.

Bakımlı bakımsızda olsa duzgun karbüratör ayarı yoksa benzinde ve gazda istenilen verim alınamaz hatta avansı dahi kaçık olabilir.

Manometre motor pistonların basıncı  ölçülmelidir.

Radyatorde antifiriz varmı leşh çamur içindemi cincik gibide olsa almam sağlam motor ustası ve kaportacı bul ha bunlar yoksa tabi expertiz ama en azından boyle yerler antfirizine bakıyormu onu sorun kendinize para tuzağı araba hırpalanması mekanik olarak. Kaporta konusunda cihazlı ustalardan çok cihazsız aynı sonuçları verecek ustalar önemlidir.

Değişen olabilir ama benim tercihim en azından düzeltim yapılmış olması.

Şaşelerin kaymaması aracın hatları düzgün olması.

Gazda alındı sonuçlar.benzinde değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gazda alındı sonuçlar.Benzinde değil

Tmm antifirizine de bakmadılar dimi %90 vede gazda denediler hava yakıt karışımı doğru orantısı ne derece doğruyduki yani afaki olarak gazın kar marjını eklersek %20 daha ilave etsek %74 motor performansımı olacaktı benzinde bilemeyiz.

Kaça mal oldu hakkaten bu test vede 15 kaportacıya 15 motor ustasına 30 u geçmez çok bile taş atıp kolu yorulmucak siz kendinizi garantiye almak adına expertiz yaptırıyorsanız bir çok noktadan yırtacaktır expertiz verdiği rapor sonucunda gerçi torbayasada baya bağlayıcı kanunlar çıktı diye biliyorum ama ucu açık bir çok nokta olduğu için alış verişinizi başka kaynaklardan tecrübe edinerek yapınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...