Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İlhan , görüntülenme olasılığını arttırmak için kullanılıyor bu teknik. Özellikle gittigidiyorda dükkan sahipleri aynı üründen 2-3 tane koyuyor ki ( hatta fiyatları da farklı ) arayan hangisine denk gelirse ama burada amaç bu mudur bilemem. Belki şifresi koybolunca diğer üyelik açılmıştır zira arada 3 sene var.

Yada bana yapıldığı gibi bir dolandırılma olayı da söz konusu olabilir.. Çünkü fiyatı uygun yazıp ilanda olan başka aracın resimlerini kopyalayıp kapora toplayarak piyasayı 300-500-1000 tokatlıyorlar.. Bilgilerinize , tecrübe konuşuyor başıma geldi ordan biliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-38950-tl2010-mazda-6-2.0-dynamic-orjinal-en-dolusu-94000-km-de-188339283/detay

1000 tl fiyat daha dusurmus ayni galeri:) iki kez aradim: "abi ben emaneten bakiyorum galeriye, su an araba bakiliyor, ilgili arkadas yarim saate gelecek dediler" reklam mi yapmaya calisiyor anlamadim,  orjinal degiseni yok diyor, hic mi arayan bakan olmadi bu araca ya, yurtdisindayim Ocak ayina kadar bakamiyorum da..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-38950-tl2010-mazda-6-2.0-dynamic-orjinal-en-dolusu-94000-km-de-188339283/detay

1000 tl fiyat daha dusurmus ayni galeri:) iki kez aradim: "abi ben emaneten bakiyorum galeriye, su an araba bakiliyor, ilgili arkadas yarim saate gelecek dediler" reklam mi yapmaya calisiyor anlamadim,  orjinal degiseni yok diyor, hic mi arayan bakan olmadi bu araca ya, yurtdisindayim Ocak ayina kadar bakamiyorum da..

Hocam ben Gaziemir'de ki satıcılardan almak istemem :) Bende İzmir'liyim iki defa Gaziemir'den arabaya almaya niyetlendik hep sıkıntı çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galeriden alınır veya alınmaz diye genelleme yapmak yanlış olur, sonuçta bu işi layıkı ile yapan işletmelerde var. 2 akrabama da Gaziemir'de ki galerilerden 2. nesil  Mazda 3 bulmuştum zamanında, yetkili serviste ekspertizlerini yaptırdık adamların dedikleri gibi çıktı arabaları aldık. Tamamen şans işi, güzel araba, güzel fiyat, iyi işletme olduktan sonra galeriden de araba alınır bence. Ama galeriden araç alırken peşin, nakit alışveriş yapmakta fayda var.  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İLK SAHİBİNDEN 94000 BAKIMI YENİ YAP. MAZDA 6 FULL PAKET 147 HP - http://sahibinden.com/178305815

Buna müşteri olcam yarin bi bakin arkadaşlar. Tramerde 5bin var tamponlar değişik.sol arka çamurluk boyalı. Ne eder alınır mi satılır mi  :)

Mazda Ozan'ı arayıp bir sor. Aykut bey sana yardımcı olur.... Tel: 0216 651 89 13

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Ozan'ı arayıp bir sor. Aykut bey sana yardımcı olur.... Tel: 0216 651 89 13

Merhaba, ben Necip bu arada.. İlana Dynamic olarak verilmiş fakat açıklamada da yazıldığı gibi Dynamic Plus modelidir. Araçta ciddi bir hasar yok ve km orjinal , bakımları düzenli yapılmışi masrafsız  ise, sadece yazdığınız gibi tamponları değişmiş ve arka çamurluğu boyalı ise kanaatimizce makul bir pazarlık ile alınabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, ben Necip bu arada.. İlana Dynamic olaruak verilmiş fakat açıklamada da yazıldığı gibi Dynamic Plus modelidir. Araçta ciddi bir hasar yok ve km orjinal , bakımları düzenli yapılmışi masrafsız  ise, sadece yazdığınız gibi tamponları değişmiş ve arka çamurluğu boyalı ise kanaatimizce makul bir pazarlık ile alınabilir..

üstad mazda ozan sizsiniz heralde makul pazarlık derken :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üstad mazda ozan sizsiniz heralde makul pazarlık derken :)

Bu aracın piyasasını araştırmışsınızdır üç aşağı beş yukarı kafanızda bir rakam oluşmuştur. Buradan yola çıkarak, ederi, gönlünüzden geçene yakın mı değil mi ? Tüm bunlarla fiyatın da belini kırmadan. Satıcı ile otomobilin başında pazarlık ile, el sıkışılabilinir.

Buradan Mazda Ozan'ın yada bir başka üyenin , size net fiyat vermesini beklemeyin. Bu gibi durumlar kaosa sebebiyet veriyor. Birisi çıkıyor aracın değeri şu kadardır diyor. Sonra ilanın sahibi de foruma gelip, fiyat expertizi mi kesildiniz başıma diyor. O yüzden mümkün mertebe bu tip şeyleri özelden yazışalım. Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir bilene soralım dedik. Piyasayi sahibinden belirliyor derdimiz gerçekte neye alınır neye satılır. Sundan bir kuruş yukarı verme demez kimse heralde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar bir mazda 3 var dış görünümü gayet diri görünüyor, pert kaydı yok ama toplamda 23 bin tl kadar hasarı var ayrı ayrı.

biri 5 bin, iki tane de 7 bin tl kafadan hasarları var. Normalde hasarlı araç bakmam fakat yine de bu aracın duruşu kafamı karıştırdı ? aşağıda ilanın linkini paylaşıyorum, 5 bin ve 7 binlik bir hasarın oluşması için neler değişmiş olması gerekir beni aydınlatabilirmisiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-hb-full-plusfull-190162271/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir mazda 3 var dış görünümü gayet diri görünüyor, pert kaydı yok ama toplamda 23 bin tl kadar hasarı var ayrı ayrı.

biri 5 bin, iki tane de 7 bin tl kafadan hasarları var. Normalde hasarlı araç bakmam fakat yine de bu aracın duruşu kafamı karıştırdı ? aşağıda ilanın linkini paylaşıyorum, 5 bin ve 7 binlik bir hasarın oluşması için neler değişmiş olması gerekir beni aydınlatabilirmisiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-hb-full-plusfull-190162271/detay/

Hocam satıcıyla konuştunuz mu? O ne diyor karıştığı kazalar hakkında? Araç epey masraf açmış çünkü. Hasarlar da öyle ucuz fiyatlara halledilmemiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de baktığım araçlardandı ancak 2 tane 7 binlik, bir tane 5 binlik ve bir tane 2 binlik hasar aracın kazaları konusunda şüpheler uyandırıyor.. Boyasız yeri yok gibi, sağ ve sol arka kapılar ile tavan hariç boyalı bir araç.. Önden kaza yapmış ve şasesinde, direklerinde işlem olma ihtimali yüksek.. 

Fiyat uygun ancak araç temiz mi, o nokta muallak.. iyi düşünmek gerekir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç bana yakın arladaşlar, ben yarın gidip bir bakıcam araca en azından aklımda kalmamış olur.  iki tane 7 binlik bir tane de 5 binlik hasar gercekten çok. Hatta tek başına 7 binlik hasar bile çok :) 

Satıcı ile konuştum, benden öncekiler yapmış hatta bnmde haberim yoktu dedi, expertize soktum dedi tavan hariç hemen hemen her yeri boyalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...