Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

94 Modelin HB'sini kullanan babam 2 hafta önce şehiriçi LPG'de 28 kuruş gibi bahsetmişti.

arabaya göre hiç fena değil.

arkadaşlar 2009 comfort 66 bin km de yazdığına göre kazasız değişensiz bir araç 33,500 diyor fiyat iyi geldi bana ne dersiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki ilandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz ? Belki aracı tanıyorsunuzdur geçmişini falan ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-mazda-3-1.6-otomatik-sunroof-xenon-sport-dynamic-full-187092376/detay/

Bu araçta hasar kaydı mevcut bildiğim kadarıyla.. çok önceden sorgulamıştım.. Yeni ilan değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçta hasar kaydı mevcut bildiğim kadarıyla.. çok önceden sorgulamıştım.. Yeni ilan değil..

Hasar kaydı var derken, pert mi araç diyorsunuz ?  İlanda ön kaput ve çamurluk değişmiş yazıyor, tutarlarınıda belirtmişler. Bana çok fazla gelmedi yazan tutarlar, fakat harici bir durum varsa görünmeyen çok yazık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasar kaydı var derken, pert mi araç diyorsunuz ?  İlanda ön kaput ve çamurluk değişmiş yazıyor, tutarlarınıda belirtmişler. Bana çok fazla gelmedi yazan tutarlar, fakat harici bir durum varsa görünmeyen çok yazık...

Plaka sorgulamasını yaptınız mı siz, Bu ara yeni birşey dikkatimi çekti pek çok araçta 2012 öncesi hasar kaydı göstermeyebiliyor , alacağınız araçları mutlaka sigortacınızdan da sorgulayın.. Sigortacılar pert, hasarlı araçlarını piyasaya satamayınca sanırım böyle bir yol tercih ettiler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://sahibinden.com/193237238

Abi pert kaydı varmış sordum ondan fiyat uygun vazgeçtim. İnşallah düzgün bi araba bulabilirim.fiyatlar her geçen gün artmadan.

iyi yapmışsınız.pert araçlar sıkıntılıdır uzak durmak gerekir bence can güvenliği açısından.hergün araştırın sabredin çıkar sağlam uygun fiyatlı araba.misal 2 gün önce sahibinden com da 2005 siyah mazda 3 istanbuldan ilan verildi sabhleyin 24.000 tl.araç 30 dakkada gitti.tertemiz kaza değişen yok az bir boya varmış.sahibi uygun fiyat vermiş.bazen böyle araçlarda çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım bülent abicim.ben 30.000 gözden çıkardım ama 2007 ve sonrası istiyorum bulabilirmiyim acaba.bir iki aşağı yukarı. Abi çalışıyorum o yüzden anlık takip edemiyorum.o yüzden siz tecrübelerinizden sizden yardım bekliyorum. saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım bülent abicim.ben 30.000 gözden çıkardım ama 2007 ve sonrası istiyorum bulabilirmiyim acaba.bir iki aşağı yukarı. Abi çalışıyorum o yüzden anlık takip edemiyorum.o yüzden siz tecrübelerinizden sizden yardım bekliyorum. saygılarımla.

30.000 tl iyi bir fiyat az değil. bu fiyata 2007 makyaklı kasa mazda 3 veya 2007 mazda 6 bulunur sıkıntısız.ben denk gelirsem size bildiricem.mazda sahipleri ve mazda satan galericiler araçlarına çok yüksek fiyat çekerler nedense.buna dikkat etmek gerekir.ederleri en az istenen fiyattan %10 aşasıdır.örnek 2007 mazda 3 e 33.000 tl fiyat çekerler ederi aslında 30.000 tl en fazla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama bu fiyatlara alan çıktıkça,çıkıyorda ne fiyat düşer ne araba.hakkaten çok doğru söylediniz 2006 comfort makyaşsız 32 33 bin.enteresan gerçekten.demek ki satıyorlar ki o fiyatları özellikle galeriler yazıyor.neyse abi Haberlerinizİ bekliyorum acele etmiycem.teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi yapmışsınız.pert araçlar sıkıntılıdır uzak durmak gerekir bence can güvenliği açısından.hergün araştırın sabredin çıkar sağlam uygun fiyatlı araba.misal 2 gün önce sahibinden com da 2005 siyah mazda 3 istanbuldan ilan verildi sabhleyin 24.000 tl.araç 30 dakkada gitti.tertemiz kaza değişen yok az bir boya varmış.sahibi uygun fiyat vermiş.bazen böyle araçlarda çıkıyor.

Aracı görmeden verilen yorumlar bence geçersizdir. Bugünün şartlarında 24 e 25 e galericinin alabileceği araç nasıl oluyorda ilana 24 e verilip satılıyor.. Kimse bunu yapmaz.. 

30.000 tl iyi bir fiyat az değil. bu fiyata 2007 makyaklı kasa mazda 3 veya 2007 mazda 6 bulunur sıkıntısız.ben denk gelirsem size bildiricem.mazda sahipleri ve mazda satan galericiler araçlarına çok yüksek fiyat çekerler nedense.buna dikkat etmek gerekir.ederleri en az istenen fiyattan %10 aşasıdır.örnek 2007 mazda 3 e 33.000 tl fiyat çekerler ederi aslında 30.000 tl en fazla.

Mazda satan galeriler aldığı araçlarına 1-2 bin tl para harcayarak ilana koyuyor çünkü, temizlik, ön takım, bakım ve  kaporta masrafı olan araçları bin tl uyguna bulunca uygun araç bulduğunuzu sanıyorsanız bence ya tecrübe ederek öğrenmemişsiniz demektir yada burada emeği olan firmalara haksız bir şekilde kötüleme vardır. Biz kimseyi dolandırmıyoruz, 33 e aldığınız aracın aslında değeri 30 diye 27 vermiyoruz bunu düşünün.. Emin olun biniciler bizden daha fazla fiyatlara satıyor.. 29.000 kmde 2012 model Mazda 3 İmpresive Otomatik 46.900 tl ilanımızda var buyrun herkes girsin sahibinden.com a fiyatlara baksın , ondan sonra konuşalım..

Bu arada 2007 model Mazda 3 dynamic sedan Otomatiğin eşdeğer modelleri diğer markalarda nedir, 2007 Honda Civic, 2007 VW Golf Comfortline hatta Highline, 2007 Toyota Corolla HB , 2007 Ford Focus Titanium X pakettir. 30 a varmı bakın, Bizim amacımız Mazdanın piyasasını öldürmek değildir.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı görmeden verilen yorumlar bence geçersizdir. Bugünün şartlarında 24 e 25 e galericinin alabileceği araç nasıl oluyorda ilana 24 e verilip satılıyor.. Kimse bunu yapmaz.. 

Mazda satan galeriler aldığı araçlarına 1-2 bin tl para harcayarak ilana koyuyor çünkü, temizlik, ön takım, bakım ve  kaporta masrafı olan araçları bin tl uyguna bulunca uygun araç bulduğunuzu sanıyorsanız bence ya tecrübe ederek öğrenmemişsiniz demektir yada burada emeği olan firmalara haksız bir şekilde kötüleme vardır. Biz kimseyi dolandırmıyoruz, 33 e aldığınız aracın aslında değeri 30 diye 27 vermiyoruz bunu düşünün.. Emin olun biniciler bizden daha fazla fiyatlara satıyor.. 29.000 kmde 2012 model Mazda 3 İmpresive Otomatik 46.900 tl ilanımızda var buyrun herkes girsin sahibinden.com a fiyatlara baksın , ondan sonra konuşalım..

Bu arada 2007 model Mazda 3 dynamic sedan Otomatiğin eşdeğer modelleri diğer markalarda nedir, 2007 Honda Civic, 2007 VW Golf Comfortline hatta Highline, 2007 Toyota Corolla HB , 2007 Ford Focus Titanium X pakettir. 30 a varmı bakın, Bizim amacımız Mazdanın piyasasını öldürmek değildir.. 

affedersiniz yanlış anlaşıldım.benim demek istediğim araçlarına hak etmediği halde 3-4 bin fazla fiyat verenler.siz ve sizin gizi ağırlıklı mazda satan galeriler(aklıma ilk gelenler mazdacı ayhan ve mazdacı fatih usta ve siz) araçlarına bakım ve masraf yapıp öyle satıyorsunuz.mazdacluptr  üyeleri olarak da bizim hep olumlu takdirlerimizi topluyorsunuz ve tavsiye ediyoruz.haklısınız yüzlerce mazdasını satmak isteyen müşteri var bunlardan da bazıları oldukça yüksek fiyat istiyorlar.ben de 1998 yılından beri 5 tane üst üste mazda kullanmış biri olarak 17 yıldır mazda araçları ilgiyle takip ediyorum.tekrar kusura bakmayın yanlış anlaşıldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

affedersiniz yanlış anlaşıldım.benim demek istediğim araçlarına hak etmediği halde 3-4 bin fazla fiyat verenler.siz ve sizin gizi ağırlıklı mazda satan galeriler(aklıma ilk gelenler mazdacı ayhan ve mazdacı fatih usta ve siz) araçlarına bakım ve masraf yapıp öyle satıyorsunuz.mazdacluptr  üyeleri olarak da bizim hep olumlu takdirlerimizi topluyorsunuz ve tavsiye ediyoruz.haklısınız yüzlerce mazdasını satmak isteyen müşteri var bunlardan da bazıları oldukça yüksek fiyat istiyorlar.ben de 1998 yılından beri 5 tane üst üste mazda kullanmış biri olarak 17 yıldır mazda araçları ilgiyle takip ediyorum.tekrar kusura bakmayın yanlış anlaşıldım.

Önemli değil, fakat bir konuda aydınlatmak istiyorum herkesi.. İkinci el araç fiyatlarının bu kadar birbirinden bağımsız olması , kendi başına olması tamamen internetin vermiş olduğu serbestlikten kaynaklıdır. Bizimle hiçbir alaksı yoktur. Elimizden geldiğince piyasayı belirginleştirmeye çalışmamıza rağmen yine farklılıklar olabiliyor. Forumumuzdaki son verilen ilanlardan birinde 2010 model Mazda 3 Impressive AT 50.000km (yanlış hatırlamıyorsam) aracını 41-41,500 gibi bir rakama sattı.Tam bir gün sonra mesaj yoluyla tanıştığım bir mazda kullanıcısı bana sahibinden.com dan ulaşmış aynı aracın yani 2010 model impressive at fakat 85.000 kmde olanını 44.000 tl den ilanını vermiş ve aracım ne kadar eder sizce diye mesaj attı. Aracının daha önceden ne hasar aldığını sordum cevap: ön sol çamurluk ve ön kaput değişti dedi.. Fakat aracı satılmıyor ve ilanda bekleyerek diğer yeni satıcıların fiyatlarını etkilemeye devam ediyodu.. İşte bu tip öylesine bilmeden yazılan fiyatlar sizin anlattığınız gibi olumsuz etki bırakan ilanlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ozan abi sizinle nasıl irtibata geçebiliriz peki istanbul da yaşamıyorum.yoksa yanınıza uğrayıp bir çayınızı içmek isterdim.ama gelirsem ilk işim yanınıza gelmek olucak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar arkadaşlar, daha önce burada ilanını paylaştığım beyaz 2007 model mazda aracın kaporasını verdim, yarın alıyorum aracı. Detaylı expertiz yaptırdım, satıcının dediği kusurlardan başka bir sıkıntısı yok, 3 farklı sigortacıya şase no da, plakadan, ve tc kimlik no ile hasar sorgulaması yaptırdım. Hiç bir sıkıntısı yok...   Bundan sonra bende bir mazda cı olarak aranızda olacağım, umarım foruma faydam dokunur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun peterpan  O0

Ozan abi sizinle nasıl irtibata geçebiliriz peki istanbul da yaşamıyorum.yoksa yanınıza uğrayıp bir çayınızı içmek isterdim.ama gelirsem ilk işim yanınıza gelmek olucak :)

05359603436'dan ulaşabilirsin, her zaman beklerim gel çay , yemek..  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...