Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

hayırlı olsun  hb beyaz ve manuel istediğim için ben tam 4 ay aradım bekledim :)

hayırlı olsun beklediğinize değer inşallah............Aramıza hoş geldin..... O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar, eski aracım stilo nun forumu yoktu ve ben kurmuştum :) uzun bir süredir de aktif bir şekilde yönetiyor ve katılımda bulunuyorum. Umarım burada da aktif ve yararlı olabilirim.

Tam aradığım istediğim özellikte bir araba oldu, rengininde beyaz olması üstündeki kaymak oldu benim için.

Darısı henüz istediği mazdayı bulamayan arkadaşlarımın başına. Herşey gönlünüzce olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar beyaz mazda ile anlaşmama ve kapora vermeme rağmen, galericinin dolandırıcı olması sebebi ile satışı gerçekleştiremedik.  araç sahibinin uzakta olduğunu ve ertesi gün gelip üzerinize verebilceğini söyleyen galericiye İNANIP gün boyu telefonunun bekledim, fakat nafile !!! aradım açmadı, sonra da  çok fazla arayınca açıp arayamadım adamı dedi !!! bu anda anladım bir sıkıntı olduğunu bu işte. Ben sana dönücem dedi ve aramadı yine, bugün utanmadan SMS atıyor bana araç sahibi vaz gecti !!! Küllüm yalan, beni boş birisi sandı herhalde aracın tesciline bakıyorum ve nesatüd bugün sabah başkasının üzerine verilmiş bile araç. Yani başkasına satmış aracı bana da yalan atıyor.  Elimde satış ile ilgili evraklar var, kendisini gerekli yerlere şikayet ediyorum. Siz siz olun bu tarz insanlardan uzak durun, yada anında işinizi halledin ertesi güne falan bırakmayın. Sarıyer METEHAN MOTORS firmasıdır bilginiz olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun.. Forumda böyle dolandırıcılık vakalarında mağdur duruma düşmüş arkadaşlarımız da olmuştu. "Aman kim uğraşacak" deyip, vazgeçmemenizi öneririm. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, tabiki yapılan işten dolayı hakkınızı aramalısınız.. bu tarz sahtekarlardan başka türlü de kurtulamayız zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, fazla da takılma böle şeylere her şeyde bir hayır vardır, hayra yor ve yoluna devam et ,memelekette mazda mı kalmadı, canın sağolsun, bana kalırsa fazlada üstüne düşme zaten bişey çıkmaz çok çok bir sürü mahkemelerde uğraşırsın masrafın maliyetin varsa iste, vermez sorun çıkarırsa gerekenin gene yaparsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar biliyorsunuz başımdan kötü bir satıcı ile kötü bir olay geçti :(

Şİmdi aşağıdaki araç hakkında ki fikirlerinizi alabilirmiyim ?  1.nesil mazda 3 için bu paralar normal mi ? Seneye satmak istesem bu rakamlar sıkıntı olur mu, yani çok zarar edermiyim. Lütfen  bana yardımcı olurmusunuz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-er-oto-dan-2009-mazda-3-1.6-tam-otomatik-sunroof-112.000km-194090207/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar biliyorsunuz başımdan kötü bir satıcı ile kötü bir olay geçti :(

Şİmdi aşağıdaki araç hakkında ki fikirlerinizi alabilirmiyim ?  1.nesil mazda 3 için bu paralar normal mi ? Seneye satmak istesem bu rakamlar sıkıntı olur mu, yani çok zarar edermiyim. Lütfen  bana yardımcı olurmusunuz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-er-oto-dan-2009-mazda-3-1.6-tam-otomatik-sunroof-112.000km-194090207/detay

Temiz bir 2. Nesil Mazda3'ü 40 binden aşağı bulamayacağımız için 2009 model Mazda3 için normal bir fiyat gibi görünüyor - vuruğu, kırığı, çatlağı yoksa tabii.-

1 sene içinde satma meselesi biz Mazda sahipleri için pek alışılmış bir şey değil. Genelde uzun süre kullanmak isteyen insanlar, Mazda'ya yöneliyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bende almış olsam uzun süre kullanırım diye düşünüyorum aracı, lakin yine de 34.000 tl bu kasa için bir rakam sayılmaz. İleride 2-3 bin tl zarar etmiş olsam problem etmem, fakat değeri çok düşerse de üzülürüm :(

Yukarıda vermiş olduğum ilandaki ara. ile aşağıda linkte verdiğim aracı kıyaslayabilirmiyiz arkadaşlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1-8-vtec-2-parca-boyali-hasar-kayitsiz-yeni-muayne-191033276/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yukarıdaki arkadaşın sorusuna engel olmamak kaydıyla ben de sizlerden yorumlar/eksiklerimi gidermenizi istiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-mazda-3-full-paket-193973157/detay/

Verdiğim ilandaki araç sahibi ile bir kaç kere görüştüm, aracın şase numarasını da alarak hem şaseden hem de plakadan sorgulamasını gerçekleştirdim. Araç resimlerde de görüldüğü üzere önden küçük bir kaza geçirmiş ve söylenildiğine göre Mazda servisinde kaput ve ön tampon yenilenmiş. Bunun dışında da sol kapının alt kısmında lokal boya mevcutmuş. Tramer'de toplam hasar kaydı 3000 TL gibi bir rakam çıkıyor.. Aracın şu an için herhangi bir kusuru, problemi, çalışmayan aksamı bulunmamaktaymış.. 

Aracı Diyarbakır'daki Unatlar Yetkili Mazda Servisi'ne götürmeyi planlıyorum ancak Diyarbakır için bildiğiniz ve önerebileceğiniz özel servis varsa alternatif değerlendirebilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yukarıdaki arkadaşın sorusuna engel olmamak kaydıyla ben de sizlerden yorumlar/eksiklerimi gidermenizi istiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-mazda-3-full-paket-193973157/detay/

Verdiğim ilandaki araç sahibi ile bir kaç kere görüştüm, aracın şase numarasını da alarak hem şaseden hem de plakadan sorgulamasını gerçekleştirdim. Araç resimlerde de görüldüğü üzere önden küçük bir kaza geçirmiş ve söylenildiğine göre Mazda servisinde kaput ve ön tampon yenilenmiş. Bunun dışında da sol kapının alt kısmında lokal boya mevcutmuş. Tramer'de toplam hasar kaydı 3000 TL gibi bir rakam çıkıyor.. Aracın şu an için herhangi bir kusuru, problemi, çalışmayan aksamı bulunmamaktaymış.. 

Aracı Diyarbakır'daki Unatlar Yetkili Mazda Servisi'ne götürmeyi planlıyorum ancak Diyarbakır için bildiğiniz ve önerebileceğiniz özel servis varsa alternatif değerlendirebilirim..

Satıcı aracın kaza sonrası fotoğraflarını çekmiş, ileride birgün satmam gerekirse diye. Bu güzel bir davranış. 3000 TL gibi bir hasar günümüzde 6. yaşına girecek araçlar için çok küçük bir değer. Mevcut yapılan işlemlerin de masrafı o fiyata çıkar diye düşünüyorum.

Ekspertizi nerede yaptırırsanız yaptırın, kompresyon testini atlamayın. Malum araçta LPG var. Bir de kaç km'de takıldığını falan iyice öğrenin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...