Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle tatmin edici cevap için teşekkürler.. 

Forumdaki LPG değerlendirmelerinden sonra öğrenmiş olduğum sübap erime probleminden dolayı özellikle durdum LPG'nin ne zaman takıldığına, verilen bilgiye göre 58.000 km de iken LPG takılmış.. Şu ana kadar 16.000 km gibi bir kullanım olmuşki şu aşamada rahatsız edici değil.. ancak yine de önerdiğiniz gibi kompresyon testini atlamamaya çalışacağım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Aracı testte sokarsanız sonuçlarını bizede bildirirseniz seviniriz çünkü hala lpg limi yoksa benzimli alsam karar veremedim bi diğer kararsızlığımda mehmet abi sizede bu sorum manuel mi otomatik mi yoksa tiptronik mi geriye kaçırma veya arıza verme durumu oluyormu forumda karşılaştım bu tür sıkıntılara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mehmet abi sizede bu sorum manuel mi otomatik mi yoksa tiptronik mi geriye kaçırma veya arıza verme durumu oluyormu forumda karşılaştım bu tür sıkıntılara

Ekrem kardeşim; otomatik - manuel tamamen tercih meselesidir. Otomatik almak isteyip de otomatikte sorun yaşarım diye korkuyorsan eğer; Mazda'nın otomatik şanzımanı diğer markalarınkine göre kat kat daha sorunsuzdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bende otomatik kullanmak istiyorum ama yorumlarda yok 90 km hızda 4üncü vitese geçiyor yokuşta ikinci vitesle kalkmam gerekiyor geriye kaçmaması için falan filan okudukça kafa karışıyor kullananların söyledikleri bunlar yoksa bu zamanda bu trafikte otomatik en güzeli.bu dediklerim tiptronik olanlar mı acaba tam otomatik te bunlar olabilirmi.hangisi iyisi kısacası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yanlış bilinen bir konu Mazda'nın otomatik şanzımanlarında tam otomatik, yarı otomatik diye bir ayrım yok. Yani tek otomatik şanzıman var. Kafanı kurlayacak bir şey yok şanzıman konusunda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, honda civic ile mazda yı kıyaslamıyorum :) yanlış anlaşılma olmasın, beğendiğim ve baktığım araçlardan biride hb honda civic. Ayrıca 1.8 diye kötülemeyin, 7 ileri ishit sanzuman mazda 3 ten daha ekonomik yakıt olarak. Vergi olarak evet bir kademe yüksek, lakin iç mekanı mazda dan güzel, motoru da lpg ile daha uyumlu. Fakat tipi ve sanzumanın sağlamlığı konusunda şüphem var.  Linkini verdiğim mazda ya baktım bugün, araba fena değil ama 34.000 tl edermi bilemedim, iç mekanı temiz sayılabilir ama kusursuz değil, arka tampon ve sağ arka kapının işleme ihtiyacı var, belden aşağı kısmında sanırım kötü pasta yapılması sonucu dalga dalga olmuş, sanki zımpara yapılmış araca. Bu durum çok hoşuma gitmedi, şimdlik bekleyecem gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun peterpan  O0

05359603436'dan ulaşabilirsin, her zaman beklerim gel çay , yemek..  :tey:

Ozan abi sizinle nasıl irtibata geçebiliriz peki istanbul da yaşamıyorum.yoksa yanınıza uğrayıp bir çayınızı içmek isterdim.ama gelirsem ilk işim yanınıza gelmek olucak :)

Çay içersen arabayı alır çıkarsın.... Tecrübeyle sabit  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, honda civic ile mazda yı kıyaslamıyorum :) yanlış anlaşılma olmasın, beğendiğim ve baktığım araçlardan biride hb honda civic. Ayrıca 1.8 diye kötülemeyin, 7 ileri ishit sanzuman mazda 3 ten daha ekonomik yakıt olarak. Vergi olarak evet bir kademe yüksek, lakin iç mekanı mazda dan güzel, motoru da lpg ile daha uyumlu. Fakat tipi ve sanzumanın sağlamlığı konusunda şüphem var.  Linkini verdiğim mazda ya baktım bugün, araba fena değil ama 34.000 tl edermi bilemedim, iç mekanı temiz sayılabilir ama kusursuz değil, arka tampon ve sağ arka kapının işleme ihtiyacı var, belden aşağı kısmında sanırım kötü pasta yapılması sonucu dalga dalga olmuş, sanki zımpara yapılmış araca. Bu durum çok hoşuma gitmedi, şimdlik bekleyecem gibi görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-2007-mazda-3-dynamic-sport-facelift-192801592/detay

incele istersen... pazarlık sünnettir...  

Bu işaret ne demek :-)

aynı yer kardeşim.. Yanlız benimle ilgilenen Aykut bey....  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İncele diye bana mı gönderdin ilanı.ben sedan istiyorum hb istemiyorum hocam teşekkürler başka bulursan haber edersin

peterpan arkadaşımıza gönderdim...  

Sedan bulursam buradan paylaşırım.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...