Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Görüntü çok güzel, satıcıya göre her şey orjinal, boyasız, kilomeresi az. RX-8 değil de başka bir model olsaydı, herkes tavsiye verebilirdi. Model RX-8 olunca hesaba farklı etkenler de giriyor. Önceki sahibinin aracı ne kadar tanıdığından tutun da hangi yağı kullandığı, hangi aralıklarla ekleme yaptığı gibi. Bunların hepsini ve daha fazlasını öğrenebilmeniz gerekiyor satıcıdan.

Aracı sahibi değil, galeri satıyor. Bu da bazı sorularınıza tatmin edecek cevaplar gelmeyeceği anlamına gelebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce sorduğum aracı aldım arkadaşlar. Alınık konumuzda bilgi paylaştım.

Aracı testte sokarsanız sonuçlarını bizede bildirirseniz seviniriz çünkü hala lpg limi yoksa benzimli alsam karar veremedim bi diğer kararsızlığımda mehmet abi sizede bu sorum manuel mi otomatik mi yoksa tiptronik mi geriye kaçırma veya arıza verme durumu oluyormu forumda karşılaştım bu tür sıkıntılara

Kompresyon testine sokacağımı daha önce söylemiştim. Ancak Unatlar Mazda Yetkili Servisi taşınma planları sebebiyle kompresyon test cihazlarını getirtmediklerini belirtti.. Servisteki ustanın motor performansının iyi olduğunu söylemesi üzerine ve LPG'nin kaç binde takıldığını da bildiğimden kompresyon testini üstelemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://sahibinden.com/183154128 forum arkadaşlarım rica etsem şu araca bi bakabilirmisiniz bayadır ilanda duruyor Sizce neden satılmamıştır almayı düşünüyorum ama acaba başka bişeyimi var

Belki 2006 model bir aracın 27000 km'de olması insanlara inandırıcı gelmiyordur. Dışı ve içi temiz görünüyor. İyi bir araştırma yapıp içinize sinerse bence satın alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok temiz görünüyor o yüzden de pahalı ancak değişen yerleri önemli parçalar değil demi buna baktırıp alayım mı yoksa bekleyip daha yüksek modelli bişey mi önerirsiniz bu fiyata

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok temiz görünüyor o yüzden de pahalı ancak değişen yerleri önemli parçalar değil demi buna baktırıp alayım mı yoksa bekleyip daha yüksek modelli bişey mi önerirsiniz bu fiyata

merhaba fiyatı yüksek biraz.o fiyata ya da üstüne biraz daha ekleyip 35-36 bin tl ye 2009 2.nesil mazda 3 alsanız daha mantıklı değilmi.tabi bu fiyata onun kilometresi 80.000 km den aşası olmaz ama bu fiyata 2 .nesil mazda 3 alırdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence 1.nesil mazda 3 alacaksanız 2007 nin ikinci yarısı çıkan makyajlı kasasına bakın derim .2007-2009 arası üretildiler 30-33 arası bulabilirsiniz.bahsettiğiniz araçta baya bir pazarlık yapmanız gerek ederini bulmanız için .fiyatı tahminen bana göre 27 bin tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nerden anlıycam peki bülent bey o aracı bi tane örnek ilan gösterebilirmisiniz veya 2008 model hiç görmedim onlar mı acaba.

Sport comfortlara bakmam lazım yani öylemi.peki bunların sport dinamikleri mevcutmu vede gönderdiğim ilandaki araçtan yaştan başka farkı nedir teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

makyajlı olanlar adı üstüne makyaj farkı var.ön torpido ve klima bölümü piono black kaplama.şanzıman topuzu farkıl.göstergeler beyaz.arka bagaj kapağı altı tutmalık farkı.jant farkı

bir de makyajlı olanların yalıtımı biraz daha iyileştirme yapıldı notor ve rüzgar sesi için ekstra yalıtımlıdır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekrem,  Bülent'in bahsettiği, eski kasanın son üretilen modeleri distirbütör değiştikten sonra Türkiye'de Touring ismi ile de satıldı. Bunlar Dynamic'e karşılık gelen modeller. Aşağıdaki listeden bulabilirsin.

http://www.sahibinden.com/mazda-3-1.6-touring?sorting=price_asc

Mazda Ozan'daki araçları da kontrol edebilirsin. Necip ( Mazda_Ozan ) hem sitemizin üyesi hem de Mazda'nın ikinci elini yapan nadir esnaflardan biri

http://mazdaozan.sahibinden.com/mazda-3?sorting=storeShowcase

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...