Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Birinci nesil 2004-2009 :) Çok fazla bakamadım ilanlara fakat tavsiyem kesinlikle LPG siz olarak alın. LPG taktırakcaksanız kendiniz güvendiğiniz, bildiğiniz bir yere taktırınız. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Merhabalar;

Öncelikle yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Orjinal 167.000 Km'de Tramer sorgusunda 2 adet kaza mevcut yalnız fiyat çıkmıyor. Araç komple boyalı Kazanın biri aracın önünden sadece ön tampon farlar ve radyatör değişmiş podya ve şasi'de bir oynama yokmuş 2. kaza ilk sahibine ait eğer aracı alırsak ben aracın 3.sahibi olacağım.Satıcıyla anlaştık sayılır yalnız il dışından gideceğimiz için Ankara'da hangi servisi veya ustayı tavsiye edersiniz araçla ilgili görüşleriniz nelerdir.İlan numarası :189282533  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızda sıkıntı yoksa bu araçla macera aramayın bence. Bütçe olduğundan daha yüksek modelli ve sıkıntısız bir araç alırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar son olarak 2 araç arasında kaldım bir kez daha yardımcı olursanız sevinirim haftaya bu işi bitirmek istiyorum.

http://www.sahibinden.com/215512349   2005 model

http://www.sahibinden.com/191636828   2006 model

Kasalar arasında bir fark var mı acaba 2.si daha çekici geliyor sanki :)

1.sinin avantajları kaza resimlerinde ufak tefek hasarlar var kaza oncesı resımler var.

1.sinin tüm bakımları servıste yapılmış belgeleri var.

2.sinin hasar durumunda DEVRİLME diye bir not var. 

2.sinin bir de 5bin üstü bir hasarı var. 

karşılaştırmalı tablo aşağıda ki linkte. Tavsiyeye ihtiyacım var valla kararsızım:( şimdiden teşekkür.

http://i.hizliresim.com/XvNdrD.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu kadar para verdikten sonra imkanlar dahilin 1-2 bin TL daha eklenip full servis bakımlı, sadece 3 parça boyalı şu aracı almak daha mantıklıdır. :) 2 si arasında seçim yapacaksak da 1. seçenek servis bakımlı olduğu için daha çok kafama yattı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-mazda-3-tam-otomatik-emsalsiz-temizlikte-full-216028454/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-autovende-2006-mazda-3-1.6i-dynamic-sunroof-plusotomatik-215978491/detay/  bu arac hakkındaki dusunceleriniz nedir? Parca parca 9000TL civari hasar kaydı var. Bu arac en fazla ne kadar eder?

Linkte bir sıkıntı var sanırım. Göremiyorum ilanı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aradaki fiyat farkı 3.600 TL değer mi(?) bilmiyorum. Bana fazla geldi ama galeriden olduğu için fazla kar marjı koymuşlar sanki. 

Bence fazlasıyla değer. Eğer ben bu arabayı alacağım, uzun bir süre bineceğim diyorsanız değer. Km düşük, servis bakımlı, sadce 3 parça boyası var, araç gerçekten fotoğraflardan çok temiz gözüküyor. İçinde falan yıpranma göremedim hiç. Bende arabamı alırken 2000 TL fazla verdim piyasının üstünde para ödedim. Ama servis bakımlı olması gerçekten çok önemli. Pazarlık ile 34000 e bence alabilirsiniz. Sıcak para gösterdiğiniz de iş değişir. :) Tabi ki yinede kesinlikle ekspertiz yaptırıp, servise gösteriniz ve servisten kayıtlarına bakınız. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bnce gayet fazla..2011-2012 makyajlı kasa(benzer km+ otomatik) rahat alınabiliyor..45e alıp 60a ilana koyanlardan biri daha bnce.

haklısınız siz yazınca araştırdım 59 cidden fazla en çok 53 diyelim sıkı pazarlık yapalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence 53 bile fazla. 45-50 civarı olur diye bekliyorum.

Sahibinden com da fiyatlar böyle :) 

Mazda 6 nın ikinci eli Mazda 3 ün ikinci eliyle hemen hemen aynı fiyatlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahibinden com da fiyatlar böyle :)

Mazda 6 nın ikinci eli Mazda 3 ün ikinci eliyle hemen hemen aynı fiyatlarda.

ilk uygun dediğinizde şaka yaptığınızı sanmıştım. dediğinize katılıyorum ve artırıyorum mazda 6 bazen daha uyguna bulunabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

esasen cok güzel araclar olmasına rağmen s60 mazda6 insignia mondeo vb. 2.0 benzinli araclar bir alt segmentindeki dizelleriyle bazen dahada aşşağıya satılabiliyor.bnce 2.0 vergisi ödedikten sonra bizim millet ya dizel istiyor(ki kesinlikle haksız değiller)yada mercedes bmw audi gibi markalara vermek istiyor...benim fikrim tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar nasipse aşağıda resimlerini eklediğim 93 Model Mazda 626 aracı almayı düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı

bekliyorum

3DGgvM.jpg

Nq0GlX.jpg

a5rgdQ.jpg

YBZVqZ.jpg

DMgGBv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...