Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda logosunun boyalı olması haricinde 93 model bir araca göre içi dışı oldukça temiz. Motoru ne durumdaymış inceleme şansınız oldu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Mazda logosunun boyalı olması haricinde 93 model bir araca göre içi dışı oldukça temiz. Motoru ne durumdaymış inceleme şansınız oldu mu?

ben Samsun da oturuyorum ve nasipse bu hafta bir motor ustasına göstermeyi ve iyi ise almayı düşünüyorum.Samsun da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat sıralaması ile arattırınca fiyat gayet normal görünüyor fakat 92 model aracın 3. sahibiyim demesi bana ilginç geldi. Bir araç kaç el değiştirmiş sigorta sicilinden öğrenilebiliyor, gerçekten 3 kez el değiştirdiyse + ama değilse satıcı tutarsızlığından -

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat normal geldi bana. 3. sahibi olabilir. :) Bizim burada şirkete uğrayan bir amca var 92 model torosu var 2. sahibi. :) İlk sahibi 5 yıl binmiş gerisi bu amca da . :) Ama araç hala tertemizdi. Tık ses yok. Hayret etmiştim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garfield sat demesi kolay da sattığın paraya yerine ne almayı düşünüyorsun? Fiyatlar da 26 30 arası değişiklik gösteriyor diye hafızamda kalmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 otomatik mazda3 comfort 150binde kaça gider acaba? arkadaşlar sat bize diye iyice sıkıştırıyor da :)

kardeş bnde 2006 manuel tertemiz 127binde aracımı satıyordum hemde 27.5a...niyetim dizel mazda3 almaktı mehmet özdemir bey'in sölediği gibi fiyatlar öle ucukki sattıktan sora eline geçen paraya temiz radyolu clio veriyolar artk.o yüzden vazgeçtim.satıp uzun bir süre baska arac almayacaksan satta baska sey alacaksan suan 32den aşşaya verme  2002-2003 100bin kmde civiclere 35 istiyorlar..sendeki kasa bari 2009a kadar üretilmiş güncel bi arac öteki harbiden eskimiş bi kasa artk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garfield sat demesi kolay da sattığın paraya yerine ne almayı düşünüyorsun? Fiyatlar da 26 30 arası değişiklik gösteriyor diye hafızamda kalmış

kardeş bnde 2006 manuel tertemiz 127binde aracımı satıyordum hemde 27.5a...niyetim dizel mazda3 almaktı mehmet özdemir bey'in sölediği gibi fiyatlar öle ucukki sattıktan sora eline geçen paraya temiz radyolu clio veriyolar artk.o yüzden vazgeçtim.satıp uzun bir süre baska arac almayacaksan satta baska sey alacaksan suan 32den aşşaya verme  2002-2003 100bin kmde civiclere 35 istiyorlar..sendeki kasa bari 2009a kadar üretilmiş güncel bi arac öteki harbiden eskimiş bi kasa artk

teşekkürler, 2010 ve üzeri 3 almayı düşünüyorum yine. 40-45 isteyenler makul gibi görünüyor tabi altından bir şey çıkmazsa. fiyatlar cidden uçuk, elimdeki araba gerçekten temiz maşallah. seneye her gün kullanacağım için km yükselecek ve daha nazlı satılacak diye telaşım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat sıralaması ile arattırınca fiyat gayet normal görünüyor fakat 92 model aracın 3. sahibiyim demesi bana ilginç geldi. Bir araç kaç el değiştirmiş sigorta sicilinden öğrenilebiliyor, gerçekten 3 kez el değiştirdiyse + ama değilse satıcı tutarsızlığından -

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bir mazda buldum 1998 model aracın  sahibi abimin bir arkadaşı aracın 3. sahibi olduğu söyleniyor km ise 120 binde orjinal deniliyor. lpg yeni takılmış bakımları tamam debriyaj seti falan yeni değişmiş kaportada değişme yok bir iki yerde boya olabilir denildi,  içine direksiyonuna falan baktığımda aracın direksiyonu falan yıpranmamış gibi duruyor. kaporta olarak da  düzgün gibi geldi bana bakmak isteyenlere özelden mesaj atıcam aracın sahibi olmadığım için resimlerini paylaşmayı uygun bulmuyorum  bu arada araca 18 lira deniliyor fiyat olarak çok yüksek bence ama araç temizse gerçekten düşünülebilir diye düşünüyorum.

yorumlarınızı bekliyorum 

sorularım : 

bakılırken km orjinal olduğunu nasıl kontrol edebiliriz 

fazla km  yapmış araçların belirgin özelliği nedir ? 

özellikle dikkat etmek gereken kısımlar nelerdir ?

ortalama olarak fiyat durumları nelerdir bu kasa mazdanın

arabadan anlamayan bir kişi de değilim km orjinal olup olmadığı kafama çok takılıyor nasıl olabilir diyorum 98 model araç 120 binde ama ikinci sahibinden olması lpg daha yeni takılmış olması ve direksiyonda hiç belirti yıpranma olmaması da düşündürüyor beni

ayrıca arkadaşlar araç 2.0 motor ve uzun yola da gidip gelmeyi planlıyorum bu araçla o yüzden bu da benim için bir artı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorularım : 

bakılırken km orjinal olduğunu nasıl kontrol edebiliriz 

fazla km  yapmış araçların belirgin özelliği nedir ? 

özellikle dikkat etmek gereken kısımlar nelerdir ?

ortalama olarak fiyat durumları nelerdir bu kasa mazdanın

arabadan anlamayan bir kişi de değilim km orjinal olup olmadığı kafama çok takılıyor nasıl olabilir diyorum 98 model araç 120 binde ama ikinci sahibinden olması lpg daha yeni takılmış olması ve direksiyonda hiç belirti yıpranma olmaması da düşündürüyor beni

ayrıca arkadaşlar araç 2.0 motor ve uzun yola da gidip gelmeyi planlıyorum bu araçla o yüzden bu da benim için bir artı 

* Km'nin orjinal olup olmadığı tamamen satıcının vicdanına kalmış. Deri yüzeyler, plastik aksamlar belirleyici olabilir.

* 120 binde  bir aracın nasıl 2. sahibi demişsiniz ya; burada mazda'nın sahibine verdiği hazdan bahsedebiliriz. Benin babam 94 model Mazda 626'nın 2. sahibi, araç 350 bin km'de, sat desen yine satmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-derya-otomotiv-guvencesiyle-2013-model-mazda-3-dizel-216477788/detay  bu araç 10.700 tl hasar kaydı var. değişeni yok. bana söylenen sol taraf sürtme kaynaklı boyanmış. fiyat 47.000 tl ye düştü. bu aracı almalımıyım ? hasar kaydı çıkmasaydı salı günü almaya gidiyordum. en az 3 sene binmeyi hedeflemiştim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.  saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Size yakin bir yerdeyse gidin görün ilk görüşte aşk olursa teste götürür şase de airbag de vs bisi var mi diye kontrol ettirirsiniz mühim olan şase bu tür kaza mevzularında ama satarken coook zorlanırsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

asla galerilerden araç almam,tavsiye de etmem ama alanada mani olmam.birkezdaha düşünün kararınız aynıysa alınır tabi.

öyle takıntılıyım ki bu konuda benım gözümde galerideki 2014 model araba bile vebalı gibi görünüyor)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç galeride değil yetkili bayide. Derya Otomotiv Mersin'deki bayi. Ben de Mersinliyim soruşturmamı ister misiniz aracı ?

( Değişeni olmayan bir aracın 10K hasar kaydı nasıl olmuş ? Merak ettim )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

asla galerilerden araç almam,tavsiye de etmem ama alanada mani olmam.birkezdaha düşünün kararınız aynıysa alınır tabi.

öyle takıntılıyım ki bu konuda benım gözümde galerideki 2014 model araba bile vebalı gibi görünüyor)))

Acı olan mazda yetkili servis :(

Bu araç galeride değil yetkili bayide. Derya Otomotiv Mersin'deki bayi. Ben de Mersinliyim soruşturmamı ister misiniz aracı ?

( Değişeni olmayan bir aracın 10K hasar kaydı nasıl olmuş ? Merak ettim )

Beni mutlu edersiniz . kendi mazdamla cuma günü vedalaştım. Mazdasızlık üzüyor beni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...