Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ilan açıklamasına göre muayeneden geçmiş,2017 ye kadar geçerliliği var.birde pazarlık payı var diyiyor.çok fena-kötü  görünmüyor. eğer istekli isen bir ustaya göster,usta'nın görüşüne göre karar ver.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci ilan için bende ilgileniyorum ama nasip artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyse konumuza dönersek, bu araç hakkında ki düşünceleriniz nedir ?

Çok uzun zamandır bu ilan yayında. İlk konulduğunda ki fiyatı 58 Bindi. Şu an ise 60.950 Lira fiyat belirlemişler. 2950 lira bir fiyat artışı olmuş. Yükselen kurdan mı olsa ne :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-peugeot-haldizlar-guvencesi-ile-mazda-6-2.0-sport-otomatik-226950209/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilhan  yazdıklarım için birşey söylemedin. bir yorum bekliyorum senden özellikle mps konusu kaçma cevap ver :)

sorduğun mazda 6 için şahsi görüşün alma derim. illa alacaksan da öncelikle beyaz olmazsa gri renk olanını al.ve 2011 olanına 50 ila 53 ten fazla verme.ve düşük km yapmış olanına bak bence yani 40.00 km civarı

Abi yazmama yada kaçma durumu değil. Şu foruma üye olduğun günden bu güne. Az çok tanımışsındır, yazılarımdan beni. Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim. Ama Cx-9 da ki konu kirlettiğimizi düşünüp, konuyu buraya ben taşıdım. Ama konunun gündemi yine değişti. :) Ve toparlanacak gibi de değil. Yazdıkça uzuyor, yazdıkça uzuyor. Haliyle bu konuyu araç almak için kullananlara haksızlık olacak. Durum tamamen bundan ibare. :)

Renk konusunda kesinlikle haklısın. Siyah bir Mazda 3 kullanıcısı olarak, artık nefret ettim diyebilirim siyahtan. Mazda 6'ya beyaz çok ama çok yakışıyor. Aracın kaslı yapısını kesinlikle çok daha iyi gösteriyor beyaz.

Düşük km'li hiç denk gelmedi. Gelende çok para istiyor abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. ilan 1. nesil, ilk ilan 2. nesil. Haliyle bu nedenle fiyat farkı var. Bir de km.ler de fiyatı etkiliyor. İlk nesil için 39bin vermezdim şahsen. Ama 2. nesil için de istenen fiyat biraz fazla, Mirai için verilebilir ama bence. 50bin km.de hem km. si az.

Gidip görmeden soruşturmadan resimlerle araca bakıp karar vermek olmaz ama ilk ilan temiz gözüküyor.

Mazdagaraj konusuna gelirsek, farkındasınızdır ki yaz sezonundayız, çoğu kişi tatilde, haliyle internete de çok girilmiyor. Girilse dahi her 2 forumda da yardımcı olanlar çok az kişiler, belirli kişiler. Hal böyle olunca diğer forumlara göre aşırı aktif yardımsever bir ortam olmuyor. Gelen üyelerin çoğu yardımcı olmaktan ziyade soru sorup kaçan kişiler oluyor bir de.

Ayrıca garajın havası bana aracın tamiriyle, onarımıyla kendileri ilgilenmeyen, ustaya götürüp o ilgilensin imajında. Ben öyle algıladım. Mazdacıların genel imajı bu gerçi bence. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2012-mazda-3-mirai-228133542/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-mazda-3-229024473/detay

İkinci ilanın rengi hoş değil ama fiyat sanırım ortalama, mirailerde beyaz renk hafif mi kalıyor acaba?

İlk araç iyi bir pazarlıkla düşünülebilir...Ama ben şahsen Lpg'siz olan model tercih edip. Lpg'yi kendim monta yaptırırım.

İlana ulaşılmıyor !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat birazcık yüksek gibi görünsede. Km düşüklüğü ve temizliğinden ötürü olabilir. Tabi şase plakadan sorgulatmanız lazım..Ve iyi bir ustaya göstermeniz lazım..Antalya'dan İstanbul'a gelmeye değer mi ? bilmiyorum riskli iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk ilan yani Mazda 626 oldukça temiz ve diri gözüküyor. Bence bu aracın üzerinde durabilirsiniz. 

İlk sahibinden oluşu..80 bin kmde oluşu kazasız oluşu harikulade bir otomobil..

bence düşünün derim. İzmit Mazda Haldız'da dilerseniz eksperde yaptırabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlgilendiğim iki araç vardı; 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-boylesi-yok-224101531/detay

Fiyatını yükseltmiş ve telefonda söyledikleri ile çelişkili şeyler yaptı vazgeçtim.

Diğeri satmaktan vazgeçmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-garaj-guvencesiyle-makyajli-ilk-kasa-touring-227583615/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...