Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlgilendiğim iki araç vardı;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-boylesi-yok-224101531/detay

Fiyatını yükseltmiş ve telefonda söyledikleri ile çelişkili şeyler yaptı vazgeçtim.

Diğeri satmaktan vazgeçmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-garaj-guvencesiyle-makyajli-ilk-kasa-touring-227583615/detay

Aramaya devam o zaman :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

evet öyle ama zaman geçtikçe insanın hevesi kırılıyor ve kafası dağılıyor hazır dolar da başını almış gitmişken biraz daha yürümek faydalı gibi  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet öyle ama zaman geçtikçe insanın hevesi kırılıyor ve kafası dağılıyor hazır dolar da başını almış gitmişken biraz daha yürümek faydalı gibi  >:D

Araç alınacak bir dönemde değiliz gerçekten. Kimin ne istediği belli değil, sıfır araç fiyatları artınca, ikinci elde de artış söz konusu oluyor. Bazıları abartıp, sıfır fiyatından bile yüksek fiyat isteyebiliyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese merhabe ben mazda 323 1.5 famili almak istiyorum birtane buldum sizce bu araba alınırmı.Yada ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim beni düşündüren km.

• Seri 323 
  • Model 1.5 Familia 
  • Yıl 1997
  • Yakıt Benzin & LPG
  • Vites Manuel
  • Km 286.000
  • Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
  • Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3
  • Motor Gücü 76 - 100 HP
  • Çekiş Önden Çekiş
  • Renk Kahverengi
  • Garanti Hayır
  • Plaka / Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
  • Kimden Sahibinden
  • Takas Hayır 
  • Durumu İkinci el 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese merhabe ben mazda 323 1.5 famili almak istiyorum birtane buldum sizce bu araba alınırmı.Yada ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim beni düşündüren km.

• Seri 323 
  • Model 1.5 Familia 
  • Yıl 1997
  • Yakıt Benzin & LPG
  • Vites Manuel
  • Km 286.000
  • Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
  • Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3
  • Motor Gücü 76 - 100 HP
  • Çekiş Önden Çekiş
  • Renk Kahverengi
  • Garanti Hayır
  • Plaka / Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
  • Kimden Sahibinden
  • Takas Hayır 
  • Durumu İkinci el 

Ben çok severim bu araçları. 1.8 motorları performans arayanlar için oldukça yeterli, 1.5 olanları hiç kullanmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Km'nin yüksek olması bana sorun yaratırmı yada ileride satabilirmiyim cevaplarınız için teşekkür ederim.

Alacağınız aracı iyi bir ustaya göstermekte fayda var.

Mazda için bu km'ler çok abartılı km'ler değil. Tabi kulllanıma ve bakım yapan ustalara bağlı birazcıkta. 

Her otomobilin alıcısı vardır. Ama değerinde ama değerinin altında.

Ayıracağınız bütçe 15-16 Bin civarı mı peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Km takıntılı olan insanlar var. ilk sahibi dışında 2-3 cü sahibi olanların km leri 150-200-250 nasıl oluyor ben anlayamıyorum. GErçeğini yazanlara lafım yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Km takıntılı olan insanlar var. ilk sahibi dışında 2-3 cü sahibi olanların km leri 150-200-250 nasıl oluyor ben anlayamıyorum. GErçeğini yazanlara lafım yok

bu durum aracın yaşına da bağlı. 3 ayda 8bin km yaptım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar bu aralar araba alma arifesindeyim diyebilirim. Kafayı mazda 323 Hb lere taktım ve sürekli uygun, güzel ve beni üzmeyecek bir araba arıyorum. Hoşuma giden bir kaç ilan hakkında sizlerden yardım almak istiyorum hiç anlamadığım için. Tecrübelerinize ve önerilerinizi ihtiyacım var..

1. Araba

http://sahibinden.com/223310007

2. Araba

http://sahibinden.com/219002783

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. . İyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüsü çok güzel gerçekten ama.. Aması var işte arabalardan hiç anlamam. Bu arabanın yürüyen akşamında falan sorun var mıdır yok mudur. Alıpta başımı derde sokmak istemiyorum. O yüzden beni üzmeyecek bir araç bulmam lazım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikiside güzel.ancak benim düştüğüm hataya sen düşme mutlaka ustaya göster.bugün 530 tl masraf gitti.daha 1500 tl masrafı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun abi. Bende ondan korkuyorum görüntüsüne aldanıp bir hata yapmak istemiyorum. Çünkü ben bahsettiğin masrafları karşılayamam bile. Öğrenciyim..

Forumdan yok mu arabasını satmayı düşünen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı alınca ağır bakıma sokacaksınız zaten. Ayrıca yaşlı araçlar, belirli masrafları çıkarması normaldir. Düzgün bakımlıysa korkmayın. Yaştan kaynaklı masrafları da çekeceksiniz artık normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...