Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın ilk sahibiyse km çok değil. Japon arabaları içinde 1 milyon Km çeviren var. Kullanıcıyla tanışın halinden tavrından anlarsınız zaten arabayla nasıl bir ilişki kurduğunu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Tanıştım düzgün ilgili bir arkadaş.. fiyatta anlaşamıyoruz...18 yıllık araba sonuçta yanılıyor olabilirim ama çok geldi fiyat

Aynı nitelikte bir arabayı daha iyi bir fiyata alacağına eminsen vazgeç.. emin değilsen al derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19000 e 18 yıllık araba....bu Mazda da olda düşündürüyor beni..bir kez accord almıştım, eski model..hayattan soğuttu..honda yı görünce kafamı çeviriyorum hala

Donanım açısından bulunur da sağlamlık açısından aynı fiyata zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar. Kendim eski yıllarda bir Mazda 626 kullanıcısıydım. Çok uzun süreli sorunsuz bir şekilde keyifle kullanmıştım. Sonra şartlar gereği satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yolum yine Mazda ile kesişmek üzere. Ama birazcık kafam karışık, markadan uzak kaldığım için. Yeni modelleri vs hiç takip edemedim. Aslında ilk 626'lara bakmaya başladım. Sonra bir arkadaşım  Mazda3'ü ve 6'yı kafama soktu. Lpg'siz alıp duruma göre kendim taktırmayı düşünüyorum. Şöyle bir ilan var. Bilmiyorum fiyat, özellikler vs hakkında yorumunuz ne olur.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/20896-bu-ara%C3%A7-al%C4%B1n%C4%B1r-m%C4%B1-iv-ortak-konu/?hl=%2Bara%C3%A7+%2Bal%C4%B1n%C4%B1r

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldık aracı hayırlısıyla...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-beyaz-guvercin-mazda-6.26-06-ktm-06-231529500/detay/

artık buralıyız umarım sıkıntı olmaz.. 

Haydi hayırlı olsun, geç oldu ama çok güzel bir araç yakalamışsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldık aracı hayırlısıyla...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-beyaz-guvercin-mazda-6.26-06-ktm-06-231529500/detay/

Hayırlı uğurlu olsun. gerçekten çok güzel bir araç bulmuşsunuz. bu ilanı görmüş olsaydım kesin niyetlenirdim, eski bir 626 kullanıcısı olarak.

Umarım tez zamanda bende bulurum bir mazda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun arkadaşlar,,,piyasada alınası bi markanın iyi bir aracını aldığımı düşünüyorum... 

tamircime sordum  160 binde daha  motor ancak açılıyordur dedi:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun arkadaşlar,,,piyasada alınası bi markanın iyi bir aracını aldığımı düşünüyorum... 

tamircime sordum  160 binde daha  motor ancak açılıyordur dedi:))

Gençliğim 626 üzerinde geçti :) 450000 km'de yeni motor yapıldı, babam hâlâ kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gençliğim 626 üzerinde geçti :) 450000 km'de yeni motor yapıldı, babam hâlâ kullanıyor.

Şanslı gençlerdenmişsiniz diyebilirim size. 626 harika bir otomobildir. öyleki aradan geçen yıllardan sonra, soluğu yine Mazdada aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19000 e 18 yıllık araba....bu Mazda da olda düşündürüyor beni..bir kez accord almıştım, eski model..hayattan soğuttu..honda yı görünce kafamı çeviriyorum hala

Donanım açısından bulunur da sağlamlık açısından aynı fiyata zor

Honda markasıyla muhatap olmak dahi hata. Ben ne aldım ne almayı aklımın ucundan geçirdim.

Onunla ilgili ben de olumlu yorum yapmıştım. Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu araçla ilgili bir fikriniz, yorumunuz varmıdır. mazda3 diye yola çıktım, soluğu 626da almış gibi olacağım ama. forumda 626 konularını görünce, tekrar ilgilenmeye başladım diyebilirim. belki bu aracın sahibi bile üyedir buraya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-ihtiyactan-mazda-2000-626-sedan-230645913/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de temizliği tam belli değil. LPG takılmış araçlara zaten pek iyi gözle bakmıyorum çünkü aracın orjinalliği gidiyor, LPG motoru ekstradan yıpratabiliyor, LPG ucuz old için ş.içi/dışı yığınla km yapılarak yolda fazla eskiyor ve çok daha fazla sahip değiştiriyor.

Bundan bir önce beyaz 626 vardı, 97 model o tamamen temizdi zaten ilk sahibindendi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum sabırla beklersen çıkıyor temiz arabalar.. Bence bu böyle bir araç değil, Mazda tecrübeli arkadaşların yorumunu da almak lazım

Kesinlikle sabır, sabır, sabır...Bende çok beklemiştim bir dönem. Ama bir şekilde kısmetini buluyorsun muhakkak.

Bence de temizliği tam belli değil. LPG takılmış araçlara zaten pek iyi gözle bakmıyorum çünkü aracın orjinalliği gidiyor, LPG motoru ekstradan yıpratabiliyor, LPG ucuz old için ş.içi/dışı yığınla km yapılarak yolda fazla eskiyor ve çok daha fazla sahip değiştiriyor.

Bundan bir önce beyaz 626 vardı, 97 model o tamamen temizdi zaten ilk sahibindendi.

Lpg'siz 626 bulmak zor iş, biraz şans işi hatta. Mazda 3'lerde bu seçenek daha yüksek. Lpg'siz alıp, kendin taktırmak en mantıklısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg'siz 626 bulmak zor iş, biraz şans işi hatta. Mazda 3'lerde bu seçenek daha yüksek. Lpg'siz alıp, kendin taktırmak en mantıklısı.

Bir önceki  '97 beyaz 626 LPG'sizdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...