Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bakimli-orjinal-km-acil-ihtiyactan-satilik-biniciye-mazda-lantis-235463318/detay

hafta içi bu araca baktım tramer temiz kilometre orjinal 201 binde ancak

araç benzinde tekliyor muhtemelen benzin pompası lpg de ise gaz yiyişini beğenmedim egsozdan beyaz duman yok

araçta çizikler mevcut ön kapı camları çizilmiş ve arka taban döşemesi yırtılmış ön farın 1 tanesinin kottto marka diğerinin yan sanayi olduunu farkettim muhtemelen yan sanayi olan taraftaki çamurlukta işlem var gibi geldi ancak araç teklediğinden kıllandım ve almadım araç sahibi de aracı 50 km uzakta bulunan ustaya getirmemi kabul etmeyince vazgeçtim fiyatta indirim yaptı ancak benim gözümde aracın biraz masrafı var 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
15 saat önce, 67bulent1976 :

Antepdeki aracı kaça veriyolar en son?mazda arabaların 90-100 bin kilometrede olması sorun değil bence.uzun ömürlü motorları vardır Mazdaların.2.olan istnabuldaki 35 bin isteyen sağ arka kapısı değişmiş.ilkin kazalı resmi vardı sonra kaldırmış ama kaza yüzeyseldi köcük az vardı sorun olmaz bence.tabi sizin kararınız.

35500 den aşağı olmaz müşteri aracı dedi. Kullanıcı açısından dediğiniz gibi sorun değil ama 50 bin de olması 100 bin olmasından 2000 TL pahalı olsa bile değer düşüncesindeyim. 

İstanbul daki olmaz demiyorum ama dediğim gibi uzak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, katil balina :

arkadaşlar bir arkadaşım mazda 3 almak istiyor ve bana şunu yolladı, alınır mı diye? 

fikir belirtebilecek olan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-mazda-3-248212328/detay

resim ile çıplak göz farklı olur ama iyi görünüyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, mazda pilotu :

resim ile çıplak göz farklı olur ama iyi görünüyor

sağol hocam, valla konuşmuşlar anlaşma noktasına gelmişler, hatta yarın gitmeyi düşünüyor. fiyat da uygun görünüyor diğerlerine göre

bu da fahiş fiyat koyanlara ders olsun adam arabasını bir günde satmış olacak eğer bir sorun çıkmazsa tabi pazarlık da var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, mazda pilotu :

internette bir ilan gördüm belki ilgilenenler olabilir diye paylaşmak istedim.temiz görüntüsü ve uygun fiyatından dolayı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-otomatik-mazda-familia-1.6-248379000/detay

vaybe!...ilanı yayından kaldırmışlar.ne çabuk satıldı?ama güzel ve uygundu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 biraz pazarlıkla alınabilir düzgün görünüyor ancak yanına gidildiğinde ufak ayrıntılar ortaya çıkıyor

üstelik artı olarak ekranlı multimedia var 1000 tl artısı var bence diğer araçlara göre 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 Kasım 2015 20:32:21, katil balina :

arkadaşlar bir arkadaşım mazda 3 almak istiyor ve bana şunu yolladı, alınır mı diye? 

fikir belirtebilecek olan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-mazda-3-248212328/detay

km benzinli bir araca göre çok değil.. temiz duruyor.. tabi çizik dediği boya ön kaputta olunca insan ister istemez tereddüte düşmüyor değil :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O, bu değilde ! Ben @h.kayhan abi ne yaptı, ne etti onu merak ediyorum. En son Eskişehir MazdaClubTR buluşma etkinliğine katılması beklenirken. Kendisi ortadan bir anda kayboldu. Kendisi en son Mazda 626 ararken görülmüştür. 2 Ekim'den bu güne kendisinden bir haber alamıyoruz. Görenlerin, duyanların insanlık namına bizlere haber verilmesi rica olunur. Kendisi aramıza İzmir'den katılmıştı. En kötü ihtimal o bölgeye yakın Polis bir tanıdığım abiye ricada bulunacağım. Kendisinin akıbetini araştırması için.

Neyse biraz daha bekleyelim bakalım.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, cemkorkut :

km benzinli bir araca göre çok değil.. temiz duruyor.. tabi çizik dediği boya ön kaputta olunca insan ister istemez tereddüte düşmüyor değil :-)

hocam bahsi geçen aracı arkadaş satın almış. araç ekspertizde de dediği gibi temiz çıkmış.  zaten uzundur bakıyordu.

daha önce de dedim tekrar edeyim ona buna bakıp abartmadan makul fiyat koyunca aynı saatte satılıyor arabalar. mazda alsan satamazsıncılar düşünsün:)

bu arada fiyat 31.000 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, katil balina :

hocam bahsi geçen aracı arkadaş satın almış. araç ekspertizde de dediği gibi temiz çıkmış.  zaten uzundur bakıyordu.

daha önce de dedim tekrar edeyim ona buna bakıp abartmadan makul fiyat koyunca aynı saatte satılıyor arabalar. mazda alsan satamazsıncılar düşünsün:)

bu arada fiyat 31.000 tl

güzel.hayırlısı olsun inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, katil balina :

bu arada fiyat 31.000 tl

hayırlı olsun :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar merhaba otomatik araç ararken bu aracı görüyorum uzun zamandır fiyat yuksek gibi geldi ama km düşük ne dersiniz nelere dikkat etmek lazım teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sadece-47.000-km-de-otomatik-1.8-114hp-kazasiz-198327506/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, karsiyakaliozi :

Arkadaşlar merhaba otomatik araç ararken bu aracı görüyorum uzun zamandır fiyat yuksek gibi geldi ama km düşük ne dersiniz nelere dikkat etmek lazım teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sadece-47.000-km-de-otomatik-1.8-114hp-kazasiz-198327506/detay/

Araç çok temiz ve diri gözüküyor. Aracın km'si 47 bin oluşu çok enteresan.  14 yılda, senelik 3350 Km yapmış araç.

Aracı görmek lazım, bakım/servis Tüvturk kayıtlarını incelemelisiniz. Tüvtürk ile km sayaç kontrolü yapılmalı. Şase numaradan hasar sorgulayabilirsiniz. İlk aklıma gelen yapılması gerekenler bunlar bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kilometre şaşırılacak derece düşük. karşılaştırınca diğerlerinden pahalı, kilometresinin düşük olmasından dolayı herhalde. içeriden fazla fotoğraf yok, aracı iyice incelemek lazım yakından. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, karsiyakaliozi :

Arkadaşlar merhaba otomatik araç ararken bu aracı görüyorum uzun zamandır fiyat yuksek gibi geldi ama km düşük ne dersiniz nelere dikkat etmek lazım teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sadece-47.000-km-de-otomatik-1.8-114hp-kazasiz-198327506/detay/

Bu tür 2000 civarı temiz Mazda 3xx'lerin manuel olması bence daha iyi cunku zaten öyle ş.içi cok sık kullanılacak araç olmadığını düşünüyorum. Ve tabi ki hiç LPG takılmamış olması da önemli. O açıdan bu araç şahsen bana hiç uymazdı. Fakat uysaydı bile bu kadar az km yapan araca LPG takılması kafamda soru işareti oluştururdu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...