Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 dakika önce, revivo73 :

bu kadar az km yapan araca LPG takılması kafamda soru işareti oluştururdu. 

Aynı şeyi bende içimden geçirdim abi. Kaçıncı sahibi olduğu meçhul olduğu için. Belki ilk sahibi değilde sonradan satın alan kişi taktırmıştır diye düşündüm.  Ama sebep ne olursa olsun km düşündürücü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
3 dakika önce, İlhan :

Aynı şeyi bende içimden geçirdim abi. Kaçıncı sahibi olduğu meçhul olduğu için. Belki ilk sahibi değilde sonradan satın alan kişi taktırmıştır diye düşündüm.  Ama sebep ne olursa olsun km düşündürücü...

Geçen aylarda bir ark böyle 2000 civarı Mazda ilanı göndermişti, 2. sahibinden manuel ve LPG takılmamıştı, km'si de yaşıyla uyumluydu. Alacak olsam onu alırdım. Göstergesindeki 180bin km'siyle arasıra keyifle sürerdim. Ancak tabi o coktan satıldı, keyfini başkası sürüyor .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı günlük kullanmak için düşünüyorum otomatik benim için şart gibi yoğun trafik de manuel yorucu oluyor km düşündürücü aracı yakından incelemedim sahibi biraz tutarsız gibi kafasına göre fiyat artırıyor sonra azaltıyor lpg uyumu nasıldır oda muamma benim için ama yaşlı araç otomatik alıcaksam mazda mantıklı seçenek gibi görünüyor eski klasik otomatikler içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

piyasa allak bullak şu sıralar. bir yanda sıfır otomobillerde cazip kampanyalar var. 2.elde ise millet uçmuş gidiyor. Yeni yılda ne olacak durum meçhul.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım konularımız ortak konuya eklenmiş tekrar merhaba arkadaşlar en son mazda 3 2006 dynamic de karar kılmıştım bütçem 31 32 ydi en fazla şuan touring modellerine baktım 2009 model 3 yaş daha genç ama donanım eksikleri farkları nelerdir uzun uzun yazmaktansa dynamic 2006 iyidir kararından cayma mı dersiniz parama bakaraktan bu arada 323 hala satılamadı :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gunaydın arkadaşlar.Yeni olduğum için umarım konuyu doğru yere açıyorumdur.Lantis arayışım son sürat devam ediyor.Linkini vereceğim araç hakkında yorumlarınızı rica edeceğim.Araç muadillerine göre diri duruyor.Telefon açıp galerici ile görüştüm.Çok iddalı konuştu arabayı öve öve bitiremedi.Araç adanada bana tam 1000km uzakta.Bu kadar yolu gitmeye değecek bir araç mı sizce 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-berkeden-orjinal-plustertemiz-plusen-dolusu-plusmazda-lantis-255612067/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç güzel görünüyor ancak fiyatına bişey diyemem, adanada görülecek başka bir alternatif araç daha varsa gitmeye değer,   hem araçlara bakar hemde bir kebap yer gelirsiniz, ben 1 aracımın birini Gaziantepe diğerini Van'a sattıp, alan gazladı direkt gitti, millet üşenmiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, emregc :

Araç güzel görünüyor ancak fiyatına bişey diyemem, adanada görülecek başka bir alternatif araç daha varsa gitmeye değer,   hem araçlara bakar hemde bir kebap yer gelirsiniz, ben 1 aracımın birini Gaziantepe diğerini Van'a sattıp, alan gazladı direkt gitti, millet üşenmiyor...

Fİyat konusunu hafif yokladım fakat pek indirim yapcağa benzemiyor 300-500 bişiler indiriecek gibi duruyor.Aslında muadilleri ile kıyaslayınca biraz yüksek bir fiyat ama dediği gibi çok temizse piyasasının 1-2 bin lira üstü verilebilir.Fakat şöle de bir durum var kalkıp ta burdan oraya gidip araç anlatıldığı gibi çıkmassa o zaman ciddi bir hayal kırıklığı olacak benım ıcın.Dediğiniz gibi acılı bir adana üstüne de soğuk su içip dönmüş olacağız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese İyi Akşamlar,

Aşağıda linki bulunan aracı yarın bir yakınıma almayı düşünüyoruz, aracı almadan servisede göstereceğiz ancak sizin tecrübelerinizde benim  için değerli, lütfen inceleyip yorum yazar mısınız. Özellikle lpg konusu kafamı kurcalıyor. Yani performans, arıza durumu nasıldır?..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-full-mazda3-brc-li-260967671/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Anarchist LPG'li araç alacaksanız aşağıdaki dokümanı okumanızda fayda var. Burada bahsedilen testler için ek para isteyebilirler ama sonradan motorda yaşanacak problemlerle kıyaslandığında devede kulak kalır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çokda korkacak bişey yok, bende 2015 mart ayında 2012 mazda 3 aldım 52000 kmde, , lpg biraz şans işi, benim aracımda da landırenzo yağlamalı lpg takılı idi, yağlama olayını kullanmıyorum, onun yerine 3000 km de depoma 1 kutu WÜRHT LPG koruyucu koyuyorum  ve şuanda çok memnunum, sanki lpg en uygun mazda 3 lere göre diyebilirim, kesinlikle benzinle farkı olmuyor performansta, test merkezine gidip, aracın herşeyini test ediyorlar, motor testi zaten size sonuç verecektir. 105 beygir olan motorunuz ortlama 69000 kmde, tahmini 103-101 beygir çıkması lazım, bu kayıpların bir kısmı test silindir sisteminde kaybolabiliyor. Ayrıca aracı alırsanız, deponuza 1 kutu WÜRHT LPG koruyucu koyun ve depoyu azaltana kadar benzinde kullanın. Zaten aracınıza garanti bitiminden sonra lpg takılmıştır, oda yaklaşık 40-50 bin km dir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yukardaki 5 araçdan herhangi birini bilenler veya tavsiyesi olan var mı? Çoktan seçmeli test gibi oldu ama napalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.01.2016 at 15:56, 67bulent1976 :

Yukardaki 5 araçdan herhangi birini bilenler veya tavsiyesi olan var mı? Çoktan seçmeli test gibi oldu ama napalım :)

1.ilan yayında değil

3.ilan çok pahalı geldi gözüme.

4.ilan galeriden (yedek lastik fotosu koyan :)  )

Geriye kaldı 2 ve 5.ilanlar. Birisi 31 diğeri 41 bin lira. Biri C segmetni diğeri D segmenti. Arada 10 bin lira fiyat farkı var. Mazda 6 2.0 motor, lpg düşünüyor musunuz ? Mtv, yakıt, fiyat farkları vs sizin için ne kadar etkili bilmediğim için seçim yapamıyorum. Ama diğer üçünü eleyerek, bir nebze olsun fikir verebilmişimdir umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, İlhan :

1.ilan yayında değil

3.ilan çok pahalı geldi gözüme.

4.ilan galeriden (yedek lastik fotosu koyan :)  )

Geriye kaldı 2 ve 5.ilanlar. Birisi 31 diğeri 41 bin lira. Biri C segmetni diğeri D segmenti. Arada 10 bin lira fiyat farkı var. Mazda 6 2.0 motor, lpg düşünüyor musunuz ? Mtv, yakıt, fiyat farkları vs sizin için ne kadar etkili bilmediğim için seçim yapamıyorum. Ama diğer üçünü eleyerek, bir nebze olsun fikir verebilmişimdir umarım.

2006 mazda 3 motorlu taşıt vergisi 450 TL 2006 mazda 6 750 TL yıl sonu vergi kademesine inmiş olarak.mazda 6 en fazla 1 litre 100 km de daha fazla yakıyor mazda 3 e göre ortalamada.Yıllardır mazda 6 kullanan biri olarak bilemiyorum mazda 3 ün kanforuna yol tutuşuna alışabilirmiyim.Ben de çok zor durumdayım daha karar veremedim mazda 3 mü 6 mı alalyım diye.şimdilik her ikisine de bakıyorum anlıyacağınız.

Araçların fiyatları liste fiyatı daha pazarlık işin içine girmedi,düşürürüm her ikisini de oldukça.fiyatlara takılmayın.

LPG düşünmüyorum unutmadan söyleyim dedim.Hiç LpG li araç kullanmadım anlamam ondan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, 67bulent1976 :

2006 mazda 3 motorlu taşıt vergisi 450 TL 2006 mazda 6 750 TL yıl sonu vergi kademesine inmiş olarak.mazda 6 en fazla 1 litre 100 km de daha fazla yakıyor mazda 3 e göre ortalamada.Yıllardır mazda 6 kullanan biri olarak bilemiyorum mazda 3 ün kanforuna yol tutuşuna alışabilirmiyim.Ben de çok zor durumdayım daha karar veremedim mazda 3 mü 6 mı alalyım diye.şimdilik her ikisine de bakıyorum anlıyacağınız.

Araçların fiyatları liste fiyatı daha pazarlık işin içine girmedi,düşürürüm her ikisini de oldukça.fiyatlara takılmayın.

LPG düşünmüyorum unutmadan söyleyim dedim.Hiç LpG li araç kullanmadım anlamam ondan.

Bu durumda tereddütsüz Mazda 6 lara bakın derim. Mazda 6 dan sonra Mazda 3 sizi mutsuz eder, beklentilerinizi karşılamaz.

Yani şu an piyasa fiyatı ve Mtv durumlarını bilmiyoum ama 2008-2010 arası Mazda 6 larada bakabilirsiniz. 

Maksimum bütçeniz 40 bin mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, İlhan :

Bu durumda tereddütsüz Mazda 6 lara bakın derim. Mazda 6 dan sonra Mazda 3 sizi mutsuz eder, beklentilerinizi karşılamaz.

Yani şu an piyasa fiyatı ve Mtv durumlarını bilmiyoum ama 2008-2010 arası Mazda 6 larada bakabilirsiniz. 

Maksimum bütçeniz 40 bin mi ?

36-37 bin TL maksimum bütçem

Uzun süre 2010 mazda 6 kullandım bu kasa 2008 sonu gibi çıktı 2008-2009-2010 gibi üretildi dediğiniz gibi .orta halli temizi otomatik mazda 6 2008 ve üstü olan kasayı 41 binden aşağı bulunmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk ikisi iyi duruyor. 1. ilandaki ilk sahibinden olması önemli avantaj. Ayrıca km bilgisi, hasar bilgisi ve resimler hepsi birbiriyle tutarlı. Bir de 2006 serisi bence en özgün tasarımlardan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...