Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

13 dakika önce, Efebey :

Güzelmiş ama ilandaki belirttiği gibi emsalsizmiş :) az daha yukarı yazaydı yeni kasa fiyatı olurdu zaten.

Hoş Protege ye 29500 de çok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
2 saat önce, cothcu :

Sende kırmızı var ondan öyle diyorsun sanırım :) Bordo olabilir ama kırmızı. cıkk.

anket yapalım isterseniz acaba kim ne der ?

http://www.haberler.com/otomobilde-renk-tercihi-beyaz-oldu-6873212-haberi/

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, her fikre saygım var lakin, kırmızı tutulmaz sözüne katılmıyorum, bu arabaya kırmızı ya-kı-şı-yor.. Mazda 3 hem sportif hem aile aracı tarzı var, yani hitap ettiği yaş aralığıda geniş. O açıdan bakıldıgında bence kırmızı fiyatı düşüren bir etken demeniz bence talihsiz bir yorum olmuş... Şu açıdanda bakabılırız ozellıkle ıkıncı ellerde kırmızı renk az gibi, az olan genelde değerli de oluyor buda benim görüşüm..  ayrıca anketlerde kırmızının az çıkması pek bir şey değiştirmez. Bu seçimler dönemsel olarak değişiyor, bir ara gümüş gri furyası vardı şimdide beyaz furyası var lakin yeni mazda 3lerde en cok kırmızı satmış.... ayrıca hem anketlere bakıp hemde mazda tercihide tutarsız bir durum sanırım. satış anketlerinde malesef mazda markası en sonlarda sanırım... o yuzden anketlerede hiç takılmamak gerekir, zira çoğunluğun bildiği her zaman doğru olmayabiliyor...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu Mazda 3'te kırmızı iyi durmuş çünkü diğer şeyler fabrika çıkışı

kırmızı araçlara genelde simsiyah cam filmi, abartılı jantlar falan takıyorlar, ters etki yaratıyor, mümkün olduğunca sade kalmak gerekli bence.

bir de çiziği ve boya matlığını da çok kolay gösteriyor ona da dikkat istiyor. hem kırmızı hem de otomatik araba yıkama makinalarından geçmiş araba oldu mu işi bitiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, alpay99 :

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, her fikre saygım var lakin, kırmızı tutulmaz sözüne katılmıyorum, bu arabaya kırmızı ya-kı-şı-yor.. Mazda 3 hem sportif hem aile aracı tarzı var, yani hitap ettiği yaş aralığıda geniş. O açıdan bakıldıgında bence kırmızı fiyatı düşüren bir etken demeniz bence talihsiz bir yorum olmuş... Şu açıdanda bakabılırız ozellıkle ıkıncı ellerde kırmızı renk az gibi, az olan genelde değerli de oluyor buda benim görüşüm..  ayrıca anketlerde kırmızının az çıkması pek bir şey değiştirmez. Bu seçimler dönemsel olarak değişiyor, bir ara gümüş gri furyası vardı şimdide beyaz furyası var lakin yeni mazda 3lerde en cok kırmızı satmış.... ayrıca hem anketlere bakıp hemde mazda tercihide tutarsız bir durum sanırım. satış anketlerinde malesef mazda markası en sonlarda sanırım... o yuzden anketlerede hiç takılmamak gerekir, zira çoğunluğun bildiği her zaman doğru olmayabiliyor...  :)

Şimdi yeni Mazda 3 teki kırmızıyı bende çok beğeniyorum, mesela 1.nesil deki mavi de sizin dediğiniz gibi çok az ama benim aracım o renkti. aslında o renk denk geldi ama şimdi o renk hangi marka olursa olsun acayip ilgimi çekiyor. renk olayına ben takılmıyorum yanlış anlaşılmasın. piyasa ilgisinden bahsediyorum.

Ben Maviyi seviyorum, siz kırmızıyı ama gerçek olan eğer meraklısı değilse bu iki renk yerine başka renge bakabilir. Ama 100binde beyaz olsun kolay satarım diyeceğime 50 binde kırmızıyı alırım tabi ki aynı fiyata. 

hangi rengin hangi araca daha çok yakıştığıyla alakalı sanırım buda. Gönüller bir olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Efebey :

Size katılıyorum 2013 yeni kasa mazda 6 yı 88 bin tl ye alıyorken 106 bin tl bukasaya istenmesi mantık ötesi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, 67bulent1976 :

Size katılıyorum 2013 yeni kasa mazda 6 yı 88 bin tl ye alıyorken 106 bin tl bukasaya istenmesi mantık ötesi :)

2011 Mazda 6, aynı temizlikte 58bin TL'ye de var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-ayhan-dan-2011-model-mazda-6-2.0-sport-orjinal-263230085/detay

Ön tampon hasarlı 41bin TL'ye de var, yine 2011 : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-maslak-mehmet-car-mazda-6-2.0-sport-eylence-paket-270774508/detay

Yani yarı fiyatına ve az hasarlı 3'te 1 fiyata aynı araba var .=)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-mazda-nakit-ihtiyacim-dan-dolayi-satiyorum-271452474/detay arkadaşlar bu araç hakkında yorum bekliyorum...rengi füme 70 binde satan arkadaş orjinal olduğunu söylemiş...lpg takılı ve işli..fiyat 46 yazmış...sizce fiyat iyi mi...rengini pek tutmadım ama araç temiz görünüyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar bu araç alınır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-2011-impressive-otomatik-hatchback-5-kapi-272935635/detay

Uzun süredir araba baktığımız bir abime bu aracı almayı planlıyoruz. Yakın olduğu için tercihimiz oldu. Araçta 3 parça kapı ve çamurluk boyası var. ilk sahibi yada 2 sahibi. 17 binde lpg takılmış, agır bakımları yapılırken subapları çelik subapla değişmiş, galiba sizin araçlarda triger zinciri varmış 500 binde değişiyormuş öyle bir şey dedi sahibi. Emer marka lpg takılıymış, pek yaygın değil. Tüm bakımları faturalı, nakit ihtiyacından satılık fikirlerinizi bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, akeldan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-2011-impressive-otomatik-hatchback-5-kapi-272935635/detay

Uzun süredir araba baktığımız bir abime bu aracı almayı planlıyoruz. Yakın olduğu için tercihimiz oldu. Araçta 3 parça kapı ve çamurluk boyası var. ilk sahibi yada 2 sahibi. 17 binde lpg takılmış, agır bakımları yapılırken subapları çelik subapla değişmiş, galiba sizin araçlarda triger zinciri varmış 500 binde değişiyormuş öyle bir şey dedi sahibi. Emer marka lpg takılıymış, pek yaygın değil. Tüm bakımları faturalı, nakit ihtiyacından satılık fikirlerinizi bekliyorum 

Bu kilometrede bir araç için yüksek fiyatlı bence. Başka alternatiflere yönelebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz araç için verilebilir o fiyat. Ağır bakım yapılıp şanzıman yağı değişmişse hayli hayli verilir. 90 bin km.ye daha pahalı alıp ağır bakım ücreti vermekten iyidir. Ya da düşük km. Hasar kaydı yüksek bir araç almaktan iyidir. Tabi daha ucuza bulabilirseniz ne alâ. Subap da değişmiş yeni sıkıntısız bir araç sizi bekliyor. Tek kötü yanı lpg kiti. Alırsanız değiştirirsiniz daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz araç için verilebilir o fiyat. Ağır bakım yapılıp şanzıman yağı değişmişse hayli hayli verilir. 90 bin km.ye daha pahalı alıp ağır bakım ücreti vermekten iyidir. Ya da düşük km. Hasar kaydı yüksek bir araç almaktan iyidir. Tabi daha ucuza bulabilirseniz ne alâ. Subap da değişmiş yeni sıkıntısız bir araç sizi bekliyor. Tek kötü yanı lpg kiti. Alırsanız değiştirirsiniz daha iyi olur.

Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Aracın on poryesi ses yapıyormuş ne kadar tutar acaba orjinal porye?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, akeldan :

Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Aracın on poryesi ses yapıyormuş ne kadar tutar acaba orjinal porye?

Aloparca.com da ön teker poryaları var 120 tl civarında, arka teker bilye ise 280 tl.

Orijinal için 400 den aşağı vermezler ve gerek de yok. Kaliteli rulman üreten firmaların ürünleri tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, akeldan :

ön teker porya 280 TL+60 işçilik+60 tornalama=400 TL orjinali

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

08.02.2016 at 21:38, evren06 :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-mazda-nakit-ihtiyacim-dan-dolayi-satiyorum-271452474/detay arkadaşlar bu araç hakkında yorum bekliyorum...rengi füme 70 binde satan arkadaş orjinal olduğunu söylemiş...lpg takılı ve işli..fiyat 46 yazmış...sizce fiyat iyi mi...rengini pek tutmadım ama araç temiz görünüyor...

Satıcı oldukça samimi görünüyor. 2.elde araba kadar satıcı tavrı da önemli, malum. Araç dediğin gibi gayet temiz görünüyor. Fiyat konusunda birşey diyemem 3 piyasasını bilmiyorum cunku.

12 saat önce, akeldan :

İlanda plaka kapatma oldukça negatif durumdur. Ayrıca aracı şehirdeki 500.000 kişi plakasıyla görüyor, sen göremiyorsun açısından düşününce alıcıya düpedüz saygısızlık. Yani plaka kapatmış kişinin ben ne aracını alırdım ne de zamanımı harcardım ancak plaka sorunu olmasa bile bu sefer açıklama kısmı da iyi değil.  Triger zinciri 500bin de değişiri ilk kez duyuyorum, en cok 200bin km diye biliyorum onun değişmi. Aracın kaçıncı sahibi olduğu sigorta kayıtlarında ortaya cıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanda plaka kapatma oldukça negatif durumdur. Ayrıca aracı şehirdeki 500.000 kişi plakasıyla görüyor, sen göremiyorsun açısından düşününce alıcıya düpedüz saygısızlık. Yani plaka kapatmış kişinin ben ne aracını alırdım ne de zamanımı harcardım ancak plaka sorunu olmasa bile bu sefer açıklama kısmı da iyi değil.  Triger zinciri 500bin de değişiri ilk kez duyuyorum, en cok 200bin km diye biliyorum onun değişmi. Aracın kaçıncı sahibi olduğu sigorta kayıtlarında ortaya cıkar.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Yarın inşallah almaya gidiyoruz. Çok sancili bir süreç oldu hale alacak abimizin aklını celmeye çalışan ezbere konuşan yada fayadasindan çok zarari olan oto uzmanları var. Yok satılmazmis yok parçası bulunmazmis. Km çokmuş tabi reno fiat icin 100 bin çok mazda için birşey sayilmaz. Km muadillerine gore cok ama fiyatı da ona gore. Millet gitsin ford reno fiat hatta cok para verip vw alsin. Bizde keyifle araclarimiza binelim. Umarım Allah pisman etmez, arabayi alinca el alem bi ton konuşacak ama bir sure sonra bizde alalim.diyecekler eminim. İnsanlarin on yargilarini kirmak hakkaten atom parçalamak kadar zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...