Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

edirne kale toyota plaza da yaşadıgım bir anımı anlatayım varın siz karar verin..

10bin bütçem vardı 98 accent buldum 150k kmde. aynn yazdıgım gibi  edirne kale toyota plazada..

hatırlarsanız 2 sene oncede reklamı vardı exchange by toyota die.2.el aracta toyotaya gelin hesabı.

toyota ya güvendim sıfır satan bayi esnaf sonucta hile hurda yapmaz dedim gittim.arabaya baktım iyi güzel fln fiyat konustuk anlastık.ver dedim şase no sorgulıcam.dedi ruhsatların oldugu dolap kitli sora bakarsınız fln.kırklarelinde kalıyorum her zaman gelemem gelmısken göreyım birdaha arabayı almaya gelirim dedim.ısrar ettim sımdı para cebımde alıom ruhsatı cıkarmadan nası satcan fln dedim getirdi.5664 tü galıba bi msj attım.hasar kaydı dediği gibi 1-2 çarpma km bilgisi bi gelsi son muayene tarihi 2011 190k km.üzerinden geçmiş 2 yıl..yıl 2013 arac 150binde)))bide demezmi aslında 150de işte işgüzar adam yanlıs yazmıs.dedim savcıyla gelicem siz ayıplı mal satıyosunuz fln ayrıldım ordan.tabi savcıyla gitmedim ama cok sinir oldum aradım toyota türkıyeyi adresi verdim hadiseyi anlattım.aldıgım cevap her bayi 2.el arac alıp satmada özgür.dedim bayi reklam vermıyo toyota reklam verıyo bn oraya toyota adına gittim kale plaza adı için değil.adam hileli mal satıyo toyota güvencesiyle bunu yapıyo sizin için hava hoş öle mi?aldıgım cevap evet..

karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Merhaba arkadaşlar, mazda 626 1998 model araç almayı planlıyorum şu anki aracımdan memnun değilim sahibindende bi kaç araca baktım şimdi sizlere bir kaç sorum var

Araçta abs, immobilizer standart mıdır?

Araç yol sesini aşırı alıyor mu ve köy yollarına uygun mudur, 2-3 ayda bir köy sayılan bir mahalleye gidiyorum yolları çukurlu, yazları tatil, ve yılın geri kalanında şehir dışındaki akrabaları ziyarete gidebiliyorum bu araç benim için uygun mu?

Japon otomobili almak istiyorum sorunsuzluklarından dolayı özelliklede 98 üzeri mazda 626 lar çok hoşuma gidiyor, ancak uzun yolda konfor da istiyorum bu yüzden sizden alıcağım cevaplar doğrultusunda renault lagunaya da kafa yormaya başlayabilirim, ilginiz için teşekkürler aracın kullanıcıları yazarsa beni daha çok mutlu eder

(Konuyu yanlış yere açtıysam affola)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba alınmaz, yapılan tamiratı bile hatalı yapmışlar, baksanıza kaputla tamponun rengi tutmuyor, boyası bile hatalı, bence hiç girmeyin bu işe.

Ön kısım komple değişmiş gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acı olan mazda yetkili servis :(

Beni mutlu edersiniz . kendi mazdamla cuma günü vedalaştım. Mazdasızlık üzüyor beni.

Aracın sağ önden kazası mevcutmuş. Detayları özel mesaj ile ilettim sana Said..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba , 

1 hafta önce altta bahsettiğim aracı 51.000 TL'ye satın aldım. Tabi şu an ilandan kaldırıldığı için link veremiyorum. Gözünüzde canlandırmanızı rica ediyorum :) 

Mazda 3 - Impressive - 2012 model (2013 aralık trafiğe çıkışlı ) 

Sedefli Bronz renk

Km : 11.000

Otomatik Vites 

Benzin - Lpg ( Landrenzo yağlamalı sistem ) 

Ekstra olarak 3M cam filmleri , aynalar ve camlar krom çıta ile kaplanmış , yine camlarda rüzgarlık var , havuzlu paspas , henüz 1.000 km kullanılmış kışlık 4 lastik , nikelaj eksoz..

Araçta 450 TL'lik hasar kaydı gözüküyor ki bunu zaten satan kişi söylemişti. Tampon sürtmeden dolayı çizilmiş ve renk uyumsuzluğu olmasın diye serviste boyatılmış.. Başka değişen / hasar kaydı yok.

Sanki bi miktar fazla vermiş gibi düşündüğümden sizin değerli görüşlerinize ihtiyaç duydum. Ancak araç gerek rengi gerek ufak tefek ekstraları dolayısıyla çok çok farklı duruyor. Hatta Ankara'nın göbeğinde sanki kimse Mazda görmemiş gibi bakıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba , 

1 hafta önce altta bahsettiğim aracı 51.000 TL'ye satın aldım. Tabi şu an ilandan kaldırıldığı için link veremiyorum. Gözünüzde canlandırmanızı rica ediyorum :)

Mazda 3 - Impressive - 2012 model (2013 aralık trafiğe çıkışlı ) 

Sedefli Bronz renk

Km : 11.000

Otomatik Vites 

Benzin - Lpg ( Landrenzo yağlamalı sistem ) 

Ekstra olarak 3M cam filmleri , aynalar ve camlar krom çıta ile kaplanmış , yine camlarda rüzgarlık var , havuzlu paspas , henüz 1.000 km kullanılmış kışlık 4 lastik , nikelaj eksoz..

Araçta 450 TL'lik hasar kaydı gözüküyor ki bunu zaten satan kişi söylemişti. Tampon sürtmeden dolayı çizilmiş ve renk uyumsuzluğu olmasın diye serviste boyatılmış.. Başka değişen / hasar kaydı yok.

Sanki bi miktar fazla vermiş gibi düşündüğümden sizin değerli görüşlerinize ihtiyaç duydum. Ancak araç gerek rengi gerek ufak tefek ekstraları dolayısıyla çok çok farklı duruyor. Hatta Ankara'nın göbeğinde sanki kimse Mazda görmemiş gibi bakıyorlar :)

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile. :nazar: :nazar:

Fazla vermiş olsanız bile, parayı geri alma ihtimaliniz var mı ? Yanıt yok !! O yüzden canınızı boş yere sıkmaya gerek yok. Siz sahibi olduğunuz otomobilin keyfini çıkarmaya başlayın bence.  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim , kimsenin tekerine taş değmesin. Tabiki zevkle biniyorum o ayrı bir konu. Ancak politik bir cevap vermişsiniz :) kişisel yorumunuzu merak ettim..Sizce ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön tampondaki renk farklılığı hemen dikkat çekiyor. Çok önemli mi değil, fakat sinek küçüktür misali .

km düşürme ise modern dolandırıcılık ve ahlaksızlık. Tramer veya TÜV muayene dışında sigorta kaydından önceki sahipleri aranıp sorularak ta gerçek km bilgisi öğrenilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da bulduğum ilandaki aracı almaya çok yakınım. Aracın tüpü 75 binde takılmış. Sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-model-full-otomatik-mazda-3-207891476/detay/

Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Araba bakmaktan forum kurallarına falan bakamadım henüz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da bulduğum ilandaki aracı almaya çok yakınım. Aracın tüpü 75 binde takılmış. Sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-model-full-otomatik-mazda-3-207891476/detay/

Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Araba bakmaktan forum kurallarına falan bakamadım henüz.

Merhaba, forumda ki mevcut konu başlığının altında birleştirdim. Buradan devam edebiliriz.

Peki mutfak tüpü mü , piknik tüpü mü takılmış.... Otomobillerde Tüp olayı 90 yıllarda şahinlerde, broadwaylerde kalmamışmıydı yahu..Hatta o dönemler sw yada pickup otomobillerde bildiğimiz mutfak tüpünü. Yine bildiğimiz hortum ve  dedantör ile bağlayıp aracın arkasına atarlardı. Bitmesine yakında yan yatırırlardı ki sonuna kadar kullansın diye. :D Neyse bu kadar nostalji ve geyik espri yeter.. 

Konumuza dönecek olursak.

Bence Lpg'siz bir Mazda 3 alıp, Lpg düşünüyorsanızda kendiniz taktırın. Lpg'yi hangi usta, nasıl montaj yapmıştır bilinmez risk. iyi düşünüp, taşınıp karar verir bence. Lpg'li araç her zaman bir risktir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, forumda ki mevcut konu başlığının altında birleştirdim. Buradan devam edebiliriz.

Peki mutfak tüpü mü , piknik tüpü mü takılmış.... Otomobillerde Tüp olayı 90 yıllarda şahinlerde, broadwaylerde kalmamışmıydı yahu..Hatta o dönemler sw yada pickup otomobillerde bildiğimiz mutfak tüpünü. Yine bildiğimiz hortum ve  dedantör ile bağlayıp aracın arkasına atarlardı. Bitmesine yakında yan yatırırlardı ki sonuna kadar kullansın diye. :D Neyse bu kadar nostalji ve geyik espri yeter.. 

Konumuza dönecek olursak.

Bence Lpg'siz bir Mazda 3 alıp, Lpg düşünüyorsanızda kendiniz taktırın. Lpg'yi hangi usta, nasıl montaj yapmıştır bilinmez risk. iyi düşünüp, taşınıp karar verir bence. Lpg'li araç her zaman bir risktir.

Landirenzo marka tüp. Piknik tüpünden büyükçe biraz :) Ankara Herper'e götürüp detaylı ekspertiz yaptıracağım. Ankara'da yaşayanlar varsa tavsiyede bulunsunlar.. Landirenzo tüp için nereye gidip göstermeliyiz?Tüp için ayrıca bir değerlendirme yaptırmak gerekir sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.07.2015 at 11:27, hsgrn :

Landirenzo marka tüp. Piknik tüpünden büyükçe biraz :) Ankara Herper'e götürüp detaylı ekspertiz yaptıracağım. Ankara'da yaşayanlar varsa tavsiyede bulunsunlar.. Landirenzo tüp için nereye gidip göstermeliyiz?Tüp için ayrıca bir değerlendirme yaptırmak gerekir sanırım.

Lpg konusunda kesinlikle kontrol edilmeli testlere tabi tutulmalı bence.

Usta servisi konusunda Türkiye genelinde usta servis diye bir konumuz var..Ona bakabilirsiniz...Bağlantısı bu

Birde Ankara'da usta ve servis başlıklı konularımız var..Onlarada bir göz atın isterseniz işinizi görebilir.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg konusunda kesinlikle kontrol edilmeli testlere tabi tutulmalı bence.

Usta servisi konusunda Türkiye genelinde usta servis diye bir konumuz var..Ona bakabilirsiniz...Bağlantısı bu

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22304-makale-t%C3%BCrkiye-geneli-mazda-usta-tavsiyeleri/page-3#entry513681

Birde Ankara'da usta ve servis başlıklı konularımız var..Onlarada bir göz atın isterseniz işinizi görebilir.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/12286-ankarada-mazda-servisi/?hl=%2Bankarada+%2Busta+%2Bservis#entry394313

http://www.mazdaclubtr.com/topic/11193-ankarada-mazdac%C4%B1-sa%C4%9Flam-bi-usta-l%C3%BCtfen/?hl=%2Bankarada+%2Busta+%2Bservis

http://www.mazdaclubtr.com/topic/5004-ankarada-mazda-ustas%C4%B1/page-2?hl=%2Bankarada+%2Busta+%2Bservis#entry292743

http://www.mazdaclubtr.com/topic/7784-ankarada-%C3%B6zel-mazda-servisi/?hl=%2Bankarada+%2Busta+%2Bservis

Kolay gelsin.

Aşağıda aracın computest sonuçları var. google dan değerlerin yorumu üzerine baktım fena gözükmüyor. Bu işlerden anlayan varsa bir göz gezdirirse sevinirim.Boyut sınırı sebebiyle fren dengesizlik testini koyamadım ama önler %2 arka frenler %4 dengesiz çıkmış testte.Şimdiden hepinize teşekkürler.Geliyorum aranıza inşallah.

post-9873-0-16424100-1436433818_thumb.jp

post-9873-0-07408700-1436433822_thumb.jp

post-9873-0-79795900-1436433830_thumb.jp

post-9873-0-68720400-1436433834_thumb.jp

post-9873-0-58453700-1436433962_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilanda 115hp yazıyor ama bu arac 105hp değil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...