Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

Renk güzel, kilometre düşük, LPG'nin hiç takılmamış olması büyük avantaj. Siz manuel mi arıyorsunuz, yoksa öyle mi denk geldi? Manuele göre fiyat biraz yüksek yalnız, sitede araştırma yaptığınızda da fiyatın yüksek olduğu anlaşılıyor. Başım ağrmasın, varsın 1 - 2 fazla olsun derseniz tercih edilebilir.

Manuel ariyordum. Fiyat konusunda guzellik yapacaklar. Şimdi sıkıntım swift imi elden cikartmak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

swift in linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suzuki-swift-1.2-gl-duz-vites-inci-beyazi-206188710/detay/

Swift'in linki var mı? Ne kadar istiyorsunuz? Forumumuzda Mazda Ozan Otomotiv var. Yıllardır Mazda satarlar, özel mesajla bir ulaşın.

yıllardır mazda satarlar ama benim aracı takas olmadan değerlendirmeye alırlar mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Manuel ariyordum. Fiyat konusunda guzellik yapacaklar. Şimdi sıkıntım swift imi elden cikartmak

Şimdiden hayırlı satışlar, geçen sene bende sıfır aldığım 2013 model swiftimi satıp Mazda 3 aldım. Bence 3e 5e bakmayın ilan için geri donus olursa verin gitsin. 38 000 tlye aldığım otomatik swiftimi 35 000 tlye bir hafta içinde sattim. Swiftden sonra mazda can suyu gibi geldi. Swiftin tek artisi yakıttı. LPGli bir araç tercih eder ya da, taktirirsaniz yakıtta sorun olmaz. Hayırlısı olsun sizin için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son derece hesaplı, kilometre normal. Ben hasarının bahsedilen kadar az olmadığını düşünüyorum. Sol tarafın tamamen boyanmasını gerektirecek ne oldu öğrenmek gerekir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasar kaydı arkadan yaptığı ilk kazasında olmuş. Daha sonra 3000-TL lik kaza ile sol ön çamurluk değişmiş ve sol taraf boyanmış. ön tamponda başka bir kazada değişmiş. kararsız kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kafanıza yattıysa yetkili serviste detaylı expertiz yaptırın ve mümkünse hasarlı fotoğrafları isteyin. fiyat olarak gayet uygun. ağır kaza yoksa mantıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Görüşleriniz için teşekkür ederim ama mazda sevdam başka bahara kaldı. Beğendiğim mazda 3 sag taraf komple cizikti on kaputta cizik sol tarafta cizik vardi ve ayrica aracın içide temiz gelmedi içime sinmedi yani. Belki ilerleyen donemlerde 2015 kasa mazda 3 almak nasip olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç gerçekten çok temiz görünüyor. Bir de sahibinin açıklamalarından anlaşılacağı üzerine otomobil konusunda bilgili birine benziyor. Bakımları düzenli bir şekilde yapmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar. Arkadaşlar şu an 2001 model Clio'muz var. Ancak ailenin genişlemesi ve yılda 5-6 kez şehir dışına çıktığımız için çoğu zaman bagaj sıkıntısıyla beraber seyahatin pek tadı olmuyor. 92-97 kasa 626 ya da 95-00 kasa 323 düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ? İzmir yedek parça konusunda nasıldır ? Mazda ustası var mıdır ? İlgili arkadaşlardan ve özellikle İzmirli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...