Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

56 dakika önce, ebrarkara :

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır otomatik bir mazda 3 almayı düşünüyordum. Hali hazırda 2003 Toyota Corolla Hb terra sahibiyim.

Malum sitedeki 273731114  nolu ilandaki araç hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Tecrübelerinize dayanarak yorum yapabileceğinizi tahmin ediyorum. 

2005 Model Mazda 3 HB Sport Dynamic Benzin LPG Otomatik 235bin Km de. 

Aracın kilometresi beni epey endişelendiriyor. Aracımla takasa gireceğiz, fiyat konusunda anlaştık ancak hala karar verebilmiş değilim. 

Değerli fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 

kilometresi çok lpg li olduğu için bu km de mazda3 dikkat etmek gerekir.Ne zaman lpg takılmış kaç bin kilometredir böyle?

Mazda motorların sübapları lpg ye dayanıklı değildir ne kadardır lpg ile gittiği o yüzden çok önemli.sübap ve yatağını çeliğe döndürmeniz gerekebilir en az 2000 Tl tutabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Sizin araciniz ne temizlikte ne durumda bilmiyorum ama bence sahibi bu arabaya pek iyi davranmamis. Yuksek km sinin yaninda bu kmye gelmis bir sanziman da riskli olabilir. Sonucta sanziman ve motor birlikte degerlendirilmeli. On tampondaki dusukluk ve sag camurlugum degismis olmasi onden kaza ihtimalini de artiriyor.Yine de son karar tabi ki de sizin. Alicisina da saticisina da hayirli olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi araca iyi bakılmadığı koltuklardan dahi belli oluyor. Her ne hikmetse bu ara otomatik Mazda 3 lerin fiyatları 30 dan aşağı değil. Piyasası çok yüksek, maalesef bütçeye uygun ancak bu tarz Km.si yüksek araçlar bulunabiliyor. Bu km.deki araçlarda akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Subap durumu, şanzıman durumu vs.bilmeden almak ileride daha büyük zararlara sebep olabilir. Yorumlar için tekrardan teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönderiyi şu ortak konu altına açmanız isabetli olurdu;

Araç temiz görünüyor, ciddi pis kazaya karışmış araçlar duruşundan belli ediyor bu araç o açıdan düzgün görünüyor; özellikle arka kısım gayet net duruyor. Ön sağdan bir darbe almış belli ancak bu km'de kazasız araç bulmak kolay değil.

LPG olayına gelince, LPG ister az km yapsın ister cok her halukarda sıkıntı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, ebrarkara :

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır otomatik bir mazda 3 almayı düşünüyordum. Hali hazırda 2003 Toyota Corolla Hb terra sahibiyim.

Malum sitedeki 273731114  nolu ilandaki araç hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Tecrübelerinize dayanarak yorum yapabileceğinizi tahmin ediyorum. 

2005 Model Mazda 3 HB Sport Dynamic Benzin LPG Otomatik 235bin Km de. 

Aracın kilometresi beni epey endişelendiriyor. Aracımla takasa gireceğiz, fiyat konusunda anlaştık ancak hala karar verebilmiş değilim. 

Değerli fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 

Hocam mazdaclubtr sitemizde bir arkadaşımız 2006 mazda3 otomatik aracını satıyordu.Araç oldukça güzel diri masrafsız gözüküyor.Ona bir sorun derim @Kırcı adlı arkadaşımız.

Lpg yoktu araçda artısı olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.03.2016 at 17:01, 67bulent1976 :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-2006-otomatik-93.000-km-277333211/detay    Arkadaşlar bu aracı tanıyanınız hakkında bilgi sahibi olanınız var mı? Ya da bu araç hakkında tavsiye vermek isteyen var mı?

Ben bu mesajı atlamışım, ilana bakayım dedim. Ama maalesef yayından kaldırılmış. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

273749214

275671171

Arkadaşlar sahibi buralarda mı sizce bir kusuru var mı araçların bu sefer kararlıyım 15 i gibi beklediğim bazı işler var onlar olsun araç ihtiyacım kalmasın çekiyorum benim aracı pazara sahibindene 2 araç hakkında da fikir verirseniz sevinirim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

Ben bu mesajı atlamışım, ilana bakayım dedim. Ama maalesef yayından kaldırılmış. :(

Hocam yazmayı unuttum ilandaki aracı ben aldım hayırlısıyla.Artık 2006 Mazda3 otomatik Dynamic sahibi olarak Mazda ailesinde olmaya devam diyorum her zaman ki gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, 67bulent1976 :

Hocam yazmayı unuttum ilandaki aracı ben aldım hayırlısıyla.Artık 2006 Mazda3 otomatik Dynamic sahibi olarak Mazda ailesinde olmaya devam diyorum her zaman ki gibi.

Oooo çok sevindim. Haydi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah kazasız belasız ve daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, 67bulent1976 :

@ebrarkara baktığı sırada alman tam sürpriz oldu. Araçla ilg olumlu yorum yapmıştım zaten. Bir araç duruşuyla kendini belli ediyor. Kiralık kullanılan, şirket araçları, iş amaçlı kullanılan bir araç kendini belli ediyor. Ne kadar ve nasıl kazalar geçirmiş, istediği kadar düzgün yapılsın belli ediyor. Üstüne cila atılsın, lastik kenarları parlatılsın, kendini belli ediyor. Aracı görmeye gidince 4 kapısı her biri tek tek kapatma sesini karşılaştırmak gerek, sesler farklılıklar varsa ve satıcı hiçbir yan kazadan bahsetmiyorsa teşekkür edip uzaklaşmak en iyisi. Aracı kesin almayı düşününce bir de alttan baktırmakta fayda var, sağ ve sol salıncaklar aynı renk tonunda değilse biri değişmiştir, alttan darbe gördüyse yapılan tamirat kendini kolayca belli eder.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, revivo73 :

@ebrarkara baktığı sırada alman tam sürpriz oldu. Araçla ilg olumlu yorum yapmıştım zaten. Bir araç duruşuyla kendini belli ediyor. Kiralık kullanılan, şirket araçları, iş amaçlı kullanılan bir araç kendini belli ediyor. Ne kadar ve nasıl kazalar geçirmiş, istediği kadar düzgün yapılsın belli ediyor. Üstüne cila atılsın, lastik kenarları parlatılsın, kendini belli ediyor. Aracı görmeye gidince 4 kapısı her biri tek tek kapatma sesini karşılaştırmak gerek, sesler farklılıklar varsa ve satıcı hiçbir yan kazadan bahsetmiyorsa teşekkür edip uzaklaşmak en iyisi. Aracı kesin almayı düşününce bir de alttan baktırmakta fayda var, sağ ve sol salıncaklar aynı renk tonunda değilse biri değişmiştir, alttan darbe gördüyse yapılan tamirat kendini kolayca belli eder.

Aynı Mazda3 den mi bahsediyoruz @ebrarkara da mı o araca baktı.Gidip görebildi mi araçı Ereğli/Zonguldakdan satılıkdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, 67bulent1976 :

Aynı Mazda3 den mi bahsediyoruz @ebrarkara da mı o araca baktı.Gidip görebildi mi araçı Ereğli/Zonguldakdan satılıkdı.

Tabi aynı Mazda 3. Baktı derken ilanına bakmış olmalı, gidip görme aşamasına geçmeden sen aldın aracı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba ismim Burhan. Tekirdağda yaşıyorum

Mazda 3 almayı düşünüyorum. 

2010 model mazda 3 HB touring buldum, 29 bin kmde. Boyası kazası yok. Fiyatı 40 bin tl.

Nasıl uygunmudur arkadaşlar, alınırmı bu araç?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, sarioglu.burhan :

2010 model mazda 3 HB touring buldum, 29 bin kmde. Boyası kazası yok. Fiyatı 40 bin tl.

Konunuz "Alınık Otomobil" ilanı olmadığı için. Forumda 2.el araç ilanı danışma konusuna taşıdım.

İlgili otomobile bağlantı paylaşabiliyor musunu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, sarioglu.burhan :

Boya kaza olmayan, 29bin km.de 2010 model HB Touring için çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Şanzıman AT mi MT mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...