Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - IV Ortak Konu.

selbar33

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 saat önce, mazda_ozan :

MT şanzıman

MT şanjıman

At yada MT olması bu araçlardne yönden fark ettiririr mi?

Benim tercihim manuelden yana çünkü çok fazla trafikte dur kalk yapmıyorum. Genelde uzun yol bininyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 777
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
4 saat önce, sarioglu.burhan :

MT şanjıman

At yada MT olması bu araçlardne yönden fark ettiririr mi?

Benim tercihim manuelden yana çünkü çok fazla trafikte dur kalk yapmıyorum. Genelde uzun yol bininyorum.

manuel vitesler 2000 tl civarı daha ucuz ondan sorulmuştur size.40.000 Tl otomatik için fena bir fiyat değil ama düz vites için pahalı buldum ben şahsen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahiibinden......cok-temizzzzzzzzzz-279104678/detay

Arkadaşlar bu araç kaçtan alınırsa üzmez beni yani en çok kaç vereyim  30 a kadar zorlayıp da bunu almak isterim aklımı da diğer markalar çeliyor bu fiyata 2011 12araçları var ancak mazda vazgeçemiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, 67bulent1976 :

manuel vitesler 2000touring mis. varı daha ucuz ondan sorulmuş tur size.40.000 Tl otomatik için fena bir fiyat değil ama düz vites için pahalı buldum ben şahsen

Arkadaslar aracı aldım. İmpressive ariyordum ama kismet touringmiş. Kazasiz belasiz binmek nasip olur insallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, ebrarkara :

@revivo73  @67bulent1976 benim baktığım araç sizin aldığınız araç değil hocam yanlış olmasın. baktığım araç 273731114 bu ilandaki araç. ancak km nedeniyle vazgeçtim. 

Evet hocam bu bu araç değil.Benim aracım sedan ve 90.000 km de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.03.2016 at 10:54, Mustafa Şan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahiibinden......cok-temizzzzzzzzzz-279104678/detay

Arkadaşlar bu araç kaçtan alınırsa üzmez beni yani en çok kaç vereyim  30 a kadar zorlayıp da bunu almak isterim aklımı da diğer markalar çeliyor bu fiyata 2011 12araçları var ancak mazda vazgeçemiyorum 

Arkadaşlar bu kasa kesin makyajlanmışmı gözümle seçemedim bir de en son kaça çıkayım ciddi niyetlendim bu sefer yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Mustafa Şan :

Arkadaşlar bu kasa kesin makyajlanmışmı gözümle seçemedim bir de en son kaça çıkayım ciddi niyetlendim bu sefer yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler 

kesin makyajsız.aynı aracın sahıbıyım..satıcı makyajlı kasa dedıyse size hiç kalkıp gitmeyın bile,sölediği diğer seylerde yalan olabılır,,.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Mustafa Şan :

Makyajsız kasadır ilandaki araç.Son 32 bin TL verilebilir.Ama 2007 model lpg li olup nasıl böyle az 88.000 km de olur anlayamadım.Lpg ne zaman takılmış ve tüvtürk muayenesinde bir atlama olmuş mu öğrenin.Benim pek içime sinmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 Mart 2016 Perşembe at 10:54, Mustafa Şan :

İlan başlığındaki "temizzzzzzzzzz"  ifadesi böyle ciddi araca yakışmadı, VW Beetle ya da Toyota Yaris mi bu? Aslında  sonları böyle uzatma genelde sorun, Internet chat mi yapılıyor ilan mı veriliyor? Araç temiz görünüyor ancak LPG takılı aracın gerçekten temiz olması? Mümkün değil. Bugün ben aracıma LPG taktırayım hiç km yapmasam bile araca temiz gözüyle bakamam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.03.2016 at 10:54, Mustafa Şan :

Arkadaşlar bu kasa kesin makyajlanmışmı gözümle seçemedim bir de en son kaça çıkayım ciddi niyetlendim bu sefer yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler Edit.: abi makyajlı almak için fiyatı çıkacaktım ama makyajlı 2007 bulamıyorum sahibindende o zaman hiç uğraşmadan 2006 alayım şerefimle 28 29 a birine daha sordum 2007 ler hep aynı diyor en temizi makyaj sanıp 2 3 fazla vermemek zaten anlayamıyorum makyaj var mı yokmu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mustafa Şan :

Arkadaşlar bu kasa kesin makyajlanmışmı gözümle seçemedim bir de en son kaça çıkayım ciddi niyetlendim bu sefer yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler Edit.: abi makyajlı almak için fiyatı çıkacaktım ama makyajlı 2007 bulamıyorum sahibindende o zaman hiç uğraşmadan 2006 alayım şerefimle 28 29 a birine daha sordum 2007 ler hep aynı diyor en temizi makyaj sanıp 2 3 fazla vermemek zaten anlayamıyorum makyaj var mı yokmu 

Hocam ilandaki araç makyajsız demişiz burdaki herkes ve pek sıcak bakmadık.Aynı soruyu tekrar sorsanız yine aynı cevabı alıcaksınız

Yani aracı tavsiye edemiyoruz sonuç olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2-sahibinden-tertemiz-boyasiz-kazasiz-mazda3-otomatik-vites-277925312/detay

Arkadaşlar, İlanda ki araç ile ilgili  düşünceleriniz nelerdir. Touring versiyonu fiyat durumu vs. nelerdir. Sahibi ile konuştum. 

Ayna arkasında küçük bir çatlak mevcutmuş. Bir de arka tampon değişti.Tampon da Çatlama oluşmuş resimlerini gördüm.Haricinde boya yok kaza yok. Servis bakımlı. vs. Ekspertiz sonrası alabilirim.

Kesinlikle lpg taktıracağım. Günlük 80 km ortalama yol yapmaktayım.Bütçeme en uygun bu geldi. Son fiyat 42 bin.

Değerli görüşleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13.03.2016 at 10:23, Mustafa Şan :

Bende epey araştırmıştım makyajlı ile makyajsız kasaları; en belirgin fark makyajsız olan kasalarda km gösterge kısmındaki kadran rengi siyah, makyajlıda ise beyaz zemin. + orta konsol makyajlılarda metalik gri, makyajsızlarda siyah. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-sadece-90000-km-oldukca-temiz-sunrooflu-fuul-mazda-6-270256244/detay

Arkadaşlar bu aracı tanıyanınız var mı?Kaput ,ön tampon değişmiş ama yetkili servis onarmaya gitmemiş değiştirmiş.Önden fazla içeri girmemiş,havayastıkları patlamamış.Ama insanın içine yine de kurt düşüyor kaput ve tampon değişince sıkıntı yapıyor katılıyormusunuz?

Araç ekim 2015 de İstanbul'dan alınmış

İmam görevlisinden alınmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçta dikkat çeken şey, direksiyon tertemiz 90.000km 'de derisinde iz, gri kaplama plastiğinde en ufak aşınma ve çizik yok ki sürücü kısmı döşemelerinin aşınmış haliyle karşılaştırınca tezat oluşturuyor mu? Fakat araş dışardan oldukça temiz ve düzgün görünüyor. Yani her ne kaza olduysa sonuçta en azından dışardan düzgün görünüyor. Ancak son cümleyi görünce olay başka bir boyut kazandı. O durumda araç sadece aynı sehirdeyse görmeye giderdim, başka şehire boşuna zahmet etmezdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, revivo73 :

Araçta dikkat çeken şey, direksiyon tertemiz 90.000km 'de derisinde iz, gri kaplama plastiğinde en ufak aşınma ve çizik yok ki sürücü kısmı döşemelerinin aşınmış haliyle karşılaştırınca tezat oluşturuyor mu? Fakat araş dışardan oldukça temiz ve düzgün görünüyor. Yani her ne kaza olduysa sonuçta en azından dışardan düzgün görünüyor. Ancak son cümleyi görünce olay başka bir boyut kazandı. O durumda araç sadece aynı sehirdeyse görmeye giderdim, başka şehire boşuna zahmet etmezdim.

Hocam 'acele eden kazanır 'cümlesi mi:)  ilan fiyatı benim için geçersiz,ederini vermek isterim her zaman,etmezse almam başka araca bakarım hep.Sanırım benim de içime sinmedi bu araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, emregc :

Ben olsam mutlaka bakardım, araç  çok elit duruyor..Kazalı olunca bir miktar daha pazarlık edilebilir sanki ...

Bir bakayım o zaman hocam aklımda kalmaz en azından.Fiyatta tabi epey düşülmesi gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

• İlhan
      Yazan: İlhan
      Niyetlendik bakalım bir işe, Allah utandırmasın.

Mevcut guzumdan çok memnun olmama rağmen. Daha büyük geniş, ferah ve en önemlisi otomatik vites otomobile ihtiyaç duyuyorum. Hem ikinci çocuk hem ilerleyen yaşla beraber alışkanlıklarda yavaş yavaş değişiyor gibi.

Guzumdan da ayrılmak zor olacak, bu güne kadar aracıma ilave  yaptıklarıma bir çoğunuz şahit oldunuz. O yüzden florasanı olan abimi işliyorum, sat kurtul benim aracı sana vereyim diyorum.

Piyasada 2011 Mazda 6 çok az. Olanların çoğuda İstanbul dışından. İlan açıklamalarında kimisi yetersiz, kimiside soru işareti oluşturuyor kafada.

Bakalım kısmetimizde varsa buluruz, bütçemize göre bir Mazda 6
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • lpakir
      Yazan: lpakir
      Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.   Mazda 323 famila 1.8 1998 model klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs. 253 bin km. sıralı sistem lpg (ruhsata işli) motor ve yürüyen aksam sorunsuz. çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar) boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır. lastikler iyi durumda aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli. yine 1 sene önce baskı balata değişti. 15.11.2014 tarihinde ; yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı   eksikleri---- şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok) aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece. vergi borcu ve trafik cezası var.  toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor. şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.   aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var   muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.   lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın. tel1 : 0532 155 08 94 tel2 : 0542 424 04 48
    • mimar2125
      Yazan: mimar2125
      Yeni mazda 3 ü test ettikten sonra  şu an ki aracımı satıp yenisini almaya karar verdim. Dolayısıyla şu an mevcut olan Mazda3 2012 Landirenzo marka LPG li aracımı satıyorum. ilan linki aşağıdadır.

Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-impressive-mazda-3-plus-lpg-li-190340058/detay

• Yeni Oluştur...